- 12 Temmuz 2016
- 294
- 240
- 23
doktorundan iste tutunmasina yardimci oluyor canim vermesi gerekirdi.Evet aklıma takıldı çoğuna yazmış doktor bana hiçbirsey yazmadı yazmadan alsam mı ki bilemedim şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktorundan iste tutunmasina yardimci oluyor canim vermesi gerekirdi.Evet aklıma takıldı çoğuna yazmış doktor bana hiçbirsey yazmadı yazmadan alsam mı ki bilemedim şimdi
İnşallah vardır canım Allah gönlüne göre versin bizler içinde umut ışığı olursunevet 3 yildir belki 100 lerle test yapmisimdir catlatma ignesi yapdirirken bile ikinci cizgi hayal gibi de gormeyen biriyim hergun daha koyu daha belirgin bugun kirmiziydi goruyorum, Iste kucucuk bir umut yaraniyor.Rabbim buyukdur belkide bir mucize olur
Acaba kendim alsam alamam mı yazmaz ya benim doktor cins özellikle de dedim gerek Yok dedidoktorundan iste tutunmasina yardimci oluyor canim vermesi gerekirdi.
Canimm Bana doktorum Vajinal yuvarlak olanlardan yazmisdi,10 gun kullandim istersen onlardan al 10 gun hergece yatmadan once kullanAcaba kendim alsam alamam mı yazmaz ya benim doktor cins özellikle de dedim gerek Yok dedi
Ay çok tatlı çıkmış canım inşallah ya valla merak etti. Ben bileevet 3 yildir belki 100 lerle test yapmisimdir catlatma ignesi yapdirirken bile ikinci cizgi hayal gibi de gormeyen biriyim hergun daha koyu daha belirgin bugun kirmiziydi goruyorum, Iste kucucuk bir umut yaraniyor.Rabbim buyukdur belkide bir mucize olur
Ay çok tatlı çıkmış canım inşallah ya valla merak etti. Ben bile
inşallah hamilesin canım ama geçen ay banada böle olmuştu testlarim silik aynı seninki gibi idi ama reglim iki gün geçtikten sonra regil oldum kan testide yaptırmıştım negatif sonuç çıkmıştı aam hakkında hayırlısı olsun canım umarım yüzün bu sefer gülerherkezler benden cevap beklio cok az kisinin basina gelmisdir boylesi yani )))))) Hayirlisi Allahdan umut kesilmez. Belkide hamisimdir
Canim Hayirlisi insAllah. ben,7,8 gundur yapiyorum hergun cikiyor bende hergun renk koyulasiyor bir kere yapmadim, ondan kucuk bir umut iste.inşallah hamilesin canım ama geçen ay banada böle olmuştu testlarim silik aynı seninki gibi idi ama reglim iki gün geçtikten sonra regil oldum kan testide yaptırmıştım negatif sonuç çıkmıştı aam hakkında hayırlısı olsun canım umarım yüzün bu sefer güler
Kızlar yer gök duayla inşallah rabbimden umut kesilmezCanim Hayirlisi insAllah. ben,7,8 gundur yapiyorum hergun cikiyor bende hergun renk koyulasiyor bir kere yapmadim, ondan kucuk bir umut iste.
Benim bir hafta var daha sen ne durumdasınCanim sizin kan testleri ne zaman? insAllah
Tutmuştur insallahh ama adet günü gelmeden belirtilere çok takılmamak lazım sonra hayal kırıklığı oluyor kendimizi kaptırıyor uz umarım bu ay kavususrsun bebegine sağlıklaüç yıllık evliyim daha ilk denemem
12 günden sonra çıkıyorsa bebiş var demek ki ay hadi hayırlısı güzel haberler ver inşCanim Hayirlisi insAllah. ben,7,8 gundur yapiyorum hergun cikiyor bende hergun renk koyulasiyor bir kere yapmadim, ondan kucuk bir umut iste.
Bana sonuçlar güzel dedi ertesi günde arayıp sonucu maile artırdık sonuca iyiydi gerçekten kısmet artıkKızlar bende bugün aşılama oldum birşeyi merak ettim aşılama yapılırken sperm hareketini söyledi mi doktorunuz ?
Benim bir hafta var daha sen ne durumdasın
Tutmuştur insallahh ama adet günü gelmeden belirtilere çok takılmamak lazım sonra hayal kırıklığı oluyor kendimizi kaptırıyor uz umarım bu ay kavususrsun bebegine sağlıkla
Varsa yarın çıkar kanda ki bence bu kadar köyü köyü cikiyorsa bebegin seninle inş.ben daha önceki aylarda 10.gun yapıyordum çatlatma iğnesi ne rağmen bembeyaz dişler çubuk yarın mutlaka yaz çok heyecanlandım şimdi :)canim doktorum 28 ni bekle dedi ama ben yarin baska biryerde verecegim kan testi yine. Bakalim bir mucize bekliyorum Rabbim isterse hersey olur. Kizlar kendime nasil istiyorsam size de oyle Allah hepimizi bebeklerimize kavustursun .Hayirlisiyka Saglikli.
insAllah Dualarinizi esirgemeyin. Kurani Kerimden Meryem suresini okuyun bol bol,Dualar indirin telefonunuza orda var . Allah hepimizi sevindirsin kizlarVarsa yarın çıkar kanda ki bence bu kadar köyü köyü cikiyorsa bebegin seninle inş.ben daha önceki aylarda 10.gun yapıyordum çatlatma iğnesi ne rağmen bembeyaz dişler çubuk yarın mutlaka yaz çok heyecanlandım şimdi :)
Aslında progestan ya da crinone jel vermesi lazım bazıları coraspin falanda veriyor tutarsa düşük olmasın diye heralde.Ama nasipten öte yol yok Taktir i ilâhî olacağı varsa tutunur sımsıkı merak etme.Bana hiç ilaç vermedi ya 15 gün sonra adet olmazsan gel dedi niye yazmadı acaba
Evet yıkama öncesi ve yıkama sonrası değerlerinin olduğu bir kağıt veriliyor.Kızlar bende bugün aşılama oldum birşeyi merak ettim aşılama yapılırken sperm hareketini söyledi mi doktorunuz ?
Aslında progestan ya da crinone jel vermesi lazım bazıları coraspin falanda veriyor tutarsa düşük olmasın diye heralde.Ama nasipten öte yol yok Taktir i ilâhî olacağı varsa tutunur sımsıkı merak etme.
aynnen banada duphaston verdi son üç günüm kaldı bakalım hayırlısıAslında progestan ya da crinone jel vermesi lazım bazıları coraspin falanda veriyor tutarsa düşük olmasın diye heralde.Ama nasipten öte yol yok Taktir i ilâhî olacağı varsa tutunur sımsıkı merak etme.
frozen kan testi yaptın mıevet bende coraspibde kullaniyorum