• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Nisan 2018 de Aşılama yapdıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam Canim Pco asilamada tutma ihtimali yuksekmis. Bende pco teshisi koyulfu ve bu ay asilama yapdirdjm bende, 1 hafta once kan testi yaptirdim ama idrar testlerin hergun daha koyu belirgin cikiyor yarin yine kan testi yapdiracagim.[/QUOT
Ay inşallah çıkar ya tutmuştur inşallah
Ay öyle mi gerçekten pco olanlarda aşılama tutma ihtimali yüksek miymiş . Ben çatlatma tedavisi gördüm normal yolla Kimyasal gebelik oluştu. İnşallah tutar mı

evet oyle canim bana doktorum Pco larda daha yuksel ihtimal demisdi, InsAllah tutar , yarin kan testimi tekrarliycam sen kacinci gunundesin?

selam kızlar ben 16 nisanda aşılama yaptırdım bugün 10. günüm sol kasığımda batmalar ve sancı var bide kaç gündür midem bulanıyor ama kusamıyorum sizce tutmuşmudur yoksa adet olacam mı

selam kızlar ben 16 nisanda aşılama yaptırdım bugün 10. günüm sol kasığımda batmalar ve sancı var bide kaç gündür midem bulanıyor ama kusamıyorum sizce tutmuşmudur yoksa adet olacam mı
Tutmuş da olabilir tabiki neden olmasın ama kafaya taktığımız
selam canım tutmuştur veya tutmamıştır diyemeyiz ama inşallah tutmuştur biz çok kafaya taktığımız için de kusma hissi oluyor üç dört gün sonra kan testinde çıkar senin inşallah merak etme kafaya çok takmamaya çalış

Canim sizin kan testleri ne zaman? insAllah
Frozen seninki yarındı dimi inşallah tutmuştur dua edeceğim senin adına. Sana birşey danışmak istiyorum benim adetler düzensiz ama geçen adetimde rahim filmi çektirdim bir de Glifor kullanıyorum bir aydır acaba evde test yapsam mı valla artık negatif görmek istemediğimden test yapmaya da korkuyorum sence yapsam mı

Frozen seninki yarındı dimi inşallah tutmuştur dua edeceğim senin adına. Sana birşey danışmak istiyorum benim adetler düzensiz ama geçen adetimde rahim filmi çektirdim bir de Glifor kullanıyorum bir aydır acaba evde test yapsam mı valla artık negatif görmek istemediğimden test yapmaya da korkuyorum sence yapsam mı
Canim Allah razi olsun ne iyi burda senin gibi guzel kalpli insanlar tanimak, Canim bende senin icin dua edecegim. canim Adetine kac gun var?? ben aldigim test diger testlerden ama uzerine 99% actual yaziyor. ondan aliyorum. bende 7,8 gundur silik cikdi. Ama kan testi negatif cikmisdi , bende adete 2,3 gun kala yap. Uzulmeni istemem . Ama insAllah dus ediyorimku hamilesindir.ikimizde.

Canimm bende de oyle oldu aynj sheyleri yashadim ve hep icimde tuttu diyordum, Ama kan testi cokmu erkendi bilmem negatif cikti ama ben hep hiss etdim hergun idrar testi yaptim hergun daha koyu cikiyor yarin yine yapdircam kan testi. Belki yine yaniliyorum Ama olsun Allah buyuk elbet o sevinci yasarim. InsAllah seninkide tutmusdur

Canim Allah razi olsun ne iyi burda senin gibi guzel kalpli insanlar tanimak, Canim bende senin icin dua edecegim. canim Adetine kac gun var?? ben aldigim test diger testlerden ama uzerine 99% actual yaziyor. ondan aliyorum. bende 7,8 gundur silik cikdi. Ama kan testi negatif cikmisdi , bende adete 2,3 gun kala yap. Uzulmeni istemem . Ama insAllah dus ediyorimku hamilesindir.ikimizde.
Adetin 19 unda olmam gerekiyordu 7 gün geçmiş ama diyorumya düzensiz zaten . Ne demek canım her zaman dua ederim . Anca bizler birbirimizin halinden anlarız. Seninkini anlamadım idrar da çıkıyor kanda çıkmıyor doktoruna sordun mu

Kızlar bende bugün aşılama oldum birşeyi merak ettim aşılama yapılırken sperm hareketini söyledi mi doktorunuz ?

Bende bugün asilama oldum 1 saat yattim gonal f kullanmıştım. Doktor progestan verdi agizdan ya da vajinal kullanabilirsin dedi hangisi iyidir .Hakkimizda hayırlısı olsun.
Bana hiç ilaç vermedi ya 15 gün sonra adet olmazsan gel dedi niye yazmadı acaba

Adetin 19 unda olmam gerekiyordu 7 gün geçmiş ama diyorumya düzensiz zaten . Ne demek canım her zaman dua ederim . Anca bizler birbirimizin halinden anlarız. Seninkini anlamadım idrar da çıkıyor kanda çıkmıyor doktoruna sordun mu
Evet canim Ben asidan 12 gun sonra Yaptirmisdim Adete de 10 gun falan kala, ama negatif cikti kan. ama o testden sonra hergun idrar testi yapiyorum hergun belirgin cikiyor bir unut iste belke erken olmus kan testi falanc doktor adeti bekle dedi olmazsa. Yinr kan testi yapriz ama ben 28 ni bekleyemem yarin yapdiracagim.

Evet canim Ben asidan 12 gun sonra Yaptirmisdim Adete de 10 gun falan kala, ama negatif cikti kan. ama o testden sonra hergun idrar testi yapiyorum hergun belirgin cikiyor bir unut iste belke erken olmus kan testi falanc doktor adeti bekle dedi olmazsa. Yinr kan testi yapriz ama ben 28 ni bekleyemem yarin yapdiracagim.
Umut vermiş gibi olmayayım ama idrar da yapıyorsun ve çıkıyorsa tutmuş olma ihtimali yüksek canım. Tutmasaydı o testte hayatta çift çizgi olmazdı. Gerçi çatlatma iğnesi de hcg salgıladığı için o da bazen yanıltabiliyor neyse Yani sonuç olarak yarın kesin yaz buraya

Umut vermiş gibi olmayayım ama idrar da yapıyorsun ve çıkıyorsa tutmuş olma ihtimali yüksek canım. Tutmasaydı o testte hayatta çift çizgi olmazdı. Gerçi çatlatma iğnesi de hcg salgıladığı için o da bazen yanıltabiliyor neyse Yani sonuç olarak yarın kesin yaz buraya
evet 3 yildir belki 100 lerle test yapmisimdir catlatma ignesi yapdirirken bile ikinci cizgi hayal gibi de gormeyen biriyim hergun daha koyu daha belirgin bugun kirmiziydi goruyorum, Iste kucucuk bir umut yaraniyor.Rabbim buyukdur belkide bir mucize olur

Eklentiler

• 801699ED-7C38-4C7C-9014-EFA871E8A5F7.jpeg
    801699ED-7C38-4C7C-9014-EFA871E8A5F7.jpeg
    72,7 KB · Görüntüleme: 78
Back