• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2010'da evelenecek gelin adayları nerde?

Evet cnm 24 nısanı o yÜzden tercıh ettık yoksa Özel bır anlamı yok.
Turızm acentelerının ınternet sıtelerıne bakıyorum nısan ayı ıÇın hıÇ bırŞey ayzmıyor zaten ÇoĞu sezon bıtımı dolayısıyla kapalı bılmıyorum valla napacaĞımızı ? Turon kk bayanlarıyla ykından ılgenıyor sanırım orayla da bır gÖrÜŞcem balayı kesınleŞırse

olmazsa herkese balayına gidiyoruz dersiniz 1 hafta eve kapanırsınız :)

akannehirakannehirakannehirneeeeeeeee ;
asla istemem benim nişanlım aynı iran kedileri gibi nereye koyarsan orda kalıyor bir hafta evde kapanmak onun çok hoşuna gider ama ben sıkıntıdan patlayabilriim :1no2: uyur tüm gün artık tembel aşkım benim:kedi:

ajikal hoşgeldin herşey gönlünce olsun telaşını tahmin edebilyiorum çok heycanlı yorucu ama bri o kadar güzel anlar :nazar:

ay canım valla hiç telaşımız yok desem inanırmısın,çünkü biz bütün eşyalarımızı aldık,yerleştirdik,sadece halı ve perdem kaldı,birde tv,buzdolabı eksik,onlarıda 1 ay kala alacağız,gelinlik içinde fazla heyecanlanmıyorum çünkü sadece nikah yapıcaz ve ben satın almayı değil kiralamayı düşünüyorum,1 saat için o kadar para vermek istemiyorum..Çok soğukkanlıyım kısacası kaydirigubbakcemile2

Maşallah ne güzel inşallah herşeyin böyle çabuk olur, sanırım oturcağınız ev sizin ondan erkenden yerleştirebilmişsin biz malesef kiracıyız bi de ev arıcazz o ayrı o yüzden bu kadar bekledik gelinlik konusunda sana katılıyorum kiralık daha avantajlı duruyor annemin gelinliği evde var sapsarı bir görsen gelinlik dmeye şahit ister onu saklıcak yer ve ortam bulmak çok zor ama evim kocaman olsa benim olsa alırdım ve onu saklıyacak özel bir dolap yaptırırdımm;
beyaz eşyanı nerden alacaksın samsungun buzdolaplarına baktım ben çok güzeller ama sitede çok kullanan yok galiba kullananlar memnunlar mı değiller mi bilmiyorum ama özellikle su sebilli modelleri çok iyi

ajikal hoşgeldin

burcucum o zmn istanbul içinde bi yere gitmeyi düşünürseniz ağva tv de fln gördüm çok gzl bi yer ya bittim resmen orası olabilir yada istanbl dışı dersen antalya o mevsimde ısınıyo ztn millet martda gidio antalyaya hem uygun olur

Ağva benim de aklıma gelmiyor değil hiç gitmedim biz yaz tatillerinde bir yere gitmezdik çünkü ailem mersinde yazlığımız vardı o yüzden ne egeye ne de akdenize gitmedim ama nisna ayında egeye göre akdenizin daha ılık olduğunu sölediler yine de bilmiyorum ama ağva yakınlık açısından daha avantjlı sen de henzü net bir karar vermedin galiba ?

Aslında büyk ihtimal deniz suyu soğuk olacak ürgüp göreme avanos çok güzel yerler oaralar da olabilir mi diye aklımdan geçmiyor değil

ajikal sen de bizdensin oo 24 nisan gelinleri bayağı artıyor :)

kızlar balayı işini ben de ne olacak bilemiyorum.Offf yaaa

kızlar biz balayına haziranın başında gideceğiz,ben böyle daha iyi olacağını söyledim nişanlımda kabul etti,nisan ayında ne denize ne de açık havuza girebiliriz,yazın tadı daha bir başka bana göre,1 ay bekleyip gitmek bana mantıklı geldi,hemen apar topar gitmemiş oluruz,zaten 1 ay dediğin nedirki heleki yeni evliysen su gibi akar gider :)))

Kızlar hepinizin yenı yılı kutlu olsun bu aralar çok yoğundum bir türlü giremedim siteye.
Haftasonu TV bakmaya gittik nişanlımla iki model belirledik biri samsıng biri de LG lcd tv ama hangiisni analcağğımızı kesinleştiremedik. Kısmet olursa bu cumartesi alacaz, fiyatları da gayet uygundu

kızlaarrr allah nasip ederse 2 mayıs benimde bu sıralar evimizin yapılması aşamasındayız iç dekorasyon,parkeler falan...

günaydın kızlar hoşgeldiniz,
düğün salonu arıyoruz şimdi de her yer dolu moralim çok bozuluyor herkes 24 nisana gün almış sanırım

Back