• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2010'da evelenecek gelin adayları nerde?

Ah arakadasım seni benden iyi kimse anlayamaz yemek yemeyi de seviyorum derdim büyük; :icecream::icecream:
Gelinlik dersen desezin erbilin gelinliği mesela kolları uzun bi model onun yakaısnı kapatıp kullanablirsin bence hoş bi model ekleyeim bak bi

gelinlik modelleri kısmında gördüm cnm gelinliği walla diyorum ya önce diktircem diyodum bi modeli götürüp aynını yapın dicektim sonra saçmalama dediler ya aynını dikemezlerse kötü olursa en iyisi hazır al kapattır dediler mantıklıda geldi bakalım napcam artık

yemek konusuna gelince walla önceden aç olmasam bile canım sıkılıyosa yapcak bişey bulamıyosam gidip bişiler yiyodum delikafadulden
1 aralıkda rejime başladım yürüyüşle beraber daha 1 kilo gitti mafoldumben mayısa kdr bi 10-15 gitse kafamçokkarıştı

(2010un yemek yemeyi çok seven tombiş gelinleri) eksik listesine bakim bende :)
Aralık başından beri diyetle birlikte mi spor yapıyorsun yoksa sadeece yürüyüşlemi 1 kilio veridn?

(2010un yemek yemeyi çok seven tombiş gelinleri) eksik listesine bakim bende :)
Aralık başından beri diyetle birlikte mi spor yapıyorsun yoksa sadeece yürüyüşlemi 1 kilio veridn?

diyet+yürüyüş cnm :S ve sadece 1 kilo verdim mafoldumben
pes etmicem ama tosun gibi gelin olmak istemiyorum

sezinin gelinliğini ben giysem nolur biliyomusun popo arkadan çıkar göbek önden çokkomik olurum kaydirigubbakcemile3

Linki tıkladığımda en son sayfasını açıyor o da ben de 58. sayfa olarak görülüyor en yazan bir kaç kişi var sanırm ben yarın o topiği detaylı olarak okuyarak bulacağım listeyi çok tşkrederim seni de uraştırdım yrn bakarım şimid iş çıkışıma yetiştiremem çünküsositososito

Baktım listeye Allaha şükür mobilya kısmı hariç diğerlerinden eksiğim yok kurutmalık ve ütü masasını da annem alacak yakın zamanda diğer listedeki herşey var ben de öyle bir liste yapmıştım bulursam buraya eklerim ama çok faydalı bir çalışma olmuş saolsun

Back