nisalm ve arkadaslari

vermişler sonuçta değil mi?
kafede annen de sizinle oturacak mı mesela? markete yollamıyor kafeye yolluyor.
bana bişeyler tezat geldi... her neyse beni ilgilendirmez, belki bişeyleri eksik anlattın o yüzden boşluklar oluştu, ama ilk mesajımda da dediğim gibi, tesettürlü olmak sosyal hayata engel değil, üzerinize bir trenckot giyip bile gidebilirsin. ingiliz kraliyet ailesiyle buluşacak değilsin rahat ol.

size hersye cok basit güzelmiş gibi geliyor nişanlım ve ben gitmeyecegiz kardesi de gelecek annem kv bize eşlik edecek onlar biraz gezerken biz oturacagız ..

ablalarım evet görüşlerinize saygım var fakat bu kadar da üzerine gelinmez ki bi insanın .

abla nişanlımın aldıgı hediye var gül kurusu ve bal sarısı etek .

gül kurusu ve gömleği deneyip atabilirmisin kafamda tamda yerleştiremedim başaörtünüde yüzünü örtersin onada bakmış oluruz canım

Tatlım neden kastın bu kadar? Bende tesettürlüyüm ve acık arkadaslarım kapanırsam senin Yüzünden kapanacağım giyimine bayılıyoruz Tarzı seyler söylerler hep. Pantolon falan bende tercih etmiyorum ama o kadar şık seyler varki hem uygun hemde tarz. Ama Kıyafetten öte önce kendine güvenmen Lazım karsındakininde nihayetinde bir insan oldugunu ve kimsenin mükemmel olmadığını bil önce. Seni küçük gören ezmeye Çalışanlarla muhattap olma zaten cok sey kaybetmiş sayılmazsın :KK16:

Tatlım neden kastın bu kadar? Bende tesettürlüyüm ve acık arkadaslarım kapanırsam senin Yüzünden kapanacağım giyimine bayılıyoruz Tarzı seyler söylerler hep. Pantolon falan bende tercih etmiyorum ama o kadar şık seyler varki hem uygun hemde tarz. Ama Kıyafetten öte önce kendine güvenmen Lazım karsındakininde nihayetinde bir insan oldugunu ve kimsenin mükemmel olmadığını bil önce. Seni küçük gören ezmeye Çalışanlarla muhattap olma zaten cok sey kaybetmiş sayılmazsın :KK16:

tesekkürlerr :KK24:

tatlım çok uygun kıyafetim yok diyosun ya senin daha yaşın küçük zamanla hem vücudunu daha iyi tanıyacaksın hem ne istediğini bileceksin tarzın yavaş yavaş oturacak.Anladığım kadarıyla çok sosyal bir hayatın yok internette tesettür giyimini takip et neler satılıyor insnlar neler giyiyor gözlemle.
Sonra gelelim tanışmaya sen içinden geldiği gibi davran tatlı dilli bir kız olduğun buradan bile belli oluyor insanlar seni kıyafetlerine değil konuşmalarına,haraketlerine göre yargılarlar sen güler yüzlü tatlı dilli olduğun sürece de seni sevecklerine eminim bide içinden geldiği gibi davran kimse senden üstün değil bunu unutma sakın.

gösterdiğin kıyafetlerin hiçbirisi diyeyim ben, geri kalan konulara yorum yapmayacağım.. nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama Aker, Tekbir, Eser, Armine gibi mağazalara bakabilirsiniz.. orada size çok şık kombinler oluştururlar, etek-ceket ya da tunik giyebilirsiniz..

Yalnız şunu rica edeceğim yaşın çok küçük olduğu için.. lütfen eşinin, nişanlının sana ne giyeceğini söylemesine izin verme.. üniversite okumak kesinlikle bir ayrıcalık değil, burada bile ne üniversite mezunlarının 2 kelimeyi bir araya getiremediğini gördü bu gözler.. o ortamdayken her konuda fikrini söylemek zorunda değilsin, sıkışınca sadece gülümse ve geç :)

Eklentiler

• sefamerve-allday-etek-6925-gul-04-241x369.jpg
    sefamerve-allday-etek-6925-gul-04-241x369.jpg
    11,6 KB · Görüntüleme: 107
gösterdiğin kıyafetlerin hiçbirisi diyeyim ben, geri kalan konulara yorum yapmayacağım.. nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama Aker, Tekbir, Eser, Armine gibi mağazalara bakabilirsiniz.. orada size çok şık kombinler oluştururlar, etek-ceket ya da tunik giyebilirsiniz..

Yalnız şunu rica edeceğim yaşın çok küçük olduğu için.. lütfen eşinin, nişanlının sana ne giyeceğini söylemesine izin verme.. üniversite okumak kesinlikle bir ayrıcalık değil, burada bile ne üniversite mezunlarının 2 kelimeyi bir araya getiremediğini gördü bu gözler.. o ortamdayken her konuda fikrini söylemek zorunda değilsin, sıkışınca sadece gülümse ve geç :)

çok tesekkrler :)

Bende kapaliyim ama bir tarzim var. Oantolon tunik pardesü tercih ediyorum ama sen etek gömlek mi tercih ediyorsun?
eger öyle ise taşlı veya parlak degil daha soft renkler tercih ederbilirsin. Cok abartili olma. Nisanlin seni tercih etti demek ki senin gibi birini istemis. Cok aşırı kaynasma cokta soguk olma :) dengesini korursun sen karsindaki insana göre.. özgüven senin icinde hayatinin ilerisi icin planlarin ve hayallerin olsun. Evlilikten baska hedeflerin olursa kendini güvensiz hissetmezsin.

Bende kapaliyim ama bir tarzim var. Oantolon tunik pardesü tercih ediyorum ama sen etek gömlek mi tercih ediyorsun?
eger öyle ise taşlı veya parlak degil daha soft renkler tercih ederbilirsin. Cok abartili olma. Nisanlin seni tercih etti demek ki senin gibi birini istemis. Cok aşırı kaynasma cokta soguk olma :) dengesini korursun sen karsindaki insana göre.. özgüven senin icinde hayatinin ilerisi icin planlarin ve hayallerin olsun. Evlilikten baska hedeflerin olursa kendini güvensiz hissetmezsin.

çok sagolun :)

18 yaşında nişanlı olman çok erken diye düşünürken ben 4 senelik ilişkiyi okuyunca şok oldum :KK51:

X