nisalm ve arkadaslari

başka da göster aralarından seçelim güzelmiş
Ablacim malesef en güzeli bu onun dışında seçenek sunamam
neden? neresi sert?
düşünün 18 yaşındaki kızını okutmayan, markete bile yollamayan bir aile, internetten tanıştığı biriyle nişanlanmasına izin veriyor ve nişanlısının arkadaşlarıyla tanışmak için şehir dışına çıkabiliyor, tezat değil mi? tanıdığım birçok daha az baskıcı aile bile kızlarını bu yaşta nette flörtleştiği adama vermezler.

ayrıca kapalıyım kafeye nasıl gideceğim demiş, insanlar çarşaflarıyla en havalı mekanlara gidiyor de tesettürle mi gidilmeyecek? hiç giyecek bişeyi yoksa çıksın pazara bir etek bluz alıversin yani...

Tek başıma çıkmıyorum ayrıca ailemin kolay bi şekilde verdiğini kim söyledi?

Bende cogu kez denk gelıyorum maalesef bu tarz usluplara.Boyle durumlarda KIB butonunu kullanınız lutfen .Gereklı mudahale yapılacaktır ve bu tarz mesajları yazanlarda yargılayıp sorgulamadan once anlamaya calısmayı deneyecek ve konunun alakasız noktalarına takılmayacaktır...
TEşekkür ederim

Canım elbise güzel ama dediğin gibi yaşının elbisesi değil bu. Daha genç işi elbiseler alsana. Sırf o insanlarla tanışacaksın diye değil, kendin için, kendini genç hissetmek için. İnternette kapalı elbiseler yazınca ünlü birkaç tesettür giyim satan online alışveriş siteleri çıkıyor. Onlara baksana

canım sen yine at fotoğraflara biz bakalım ona göre seçenek sunabiliriz etek gömlek tarzındada olabilir aslında :)

Eklentiler

• 14326485344671661939640.jpg
    14326485344671661939640.jpg
    90,9 KB · Görüntüleme: 139
Başı açık olmak veya kapalı olmak değil önemli olan. Önemli olan beyinlerin kapalı olmamasıdır. Başörtüsünün anlamı ve temsil ettiği şey ayrıca tartışılabilir. Neyse...

Üniversite mezunu olmak hiçbir anlam ifade etmiyor. Bunu çok iyi anlamalısın küçük arkadaş.
Ne üniversite mezunları tanıyorum ben bomboş.

O yüzden lise mezunu-üni mezunu farkını geçin. Önemli olan insanın kendini geliştirmesidir. Mesajın başında da belirttiğim gibi beynini kapatmamasıdır. Açıköğretim okuyormuşsunuz, ne güzel. Kendinizi sürekli geliştirmeye bakın. Okuyun, okuyun, okuyun. İzleyin ve dinleyin. Hoppa

Çok teşekkür ederim evet herkesin görüsüne saygım var ama herkes direk nerden vurabilirgm diye düşünüyor oysa kimse demiyor ki 4 sene hic görüşmeden bu noktaya gelmek sabır işi diye. .

canım böyle insanları hiç kafana takma sana getirisi olmaz götürüsü olur hani bir laf vardır davulun sesi uzaktan hoş gelir diye 4 sene görüşmeden kesinlikle sabır işi inş. evliliğinde kat ve kat daha güzel olur inş.

Başı açık olmak veya kapalı olmak değil önemli olan. Önemli olan beyinlerin kapalı olmamasıdır. Başörtüsünün anlamı ve temsil ettiği şey ayrıca tartışılabilir. Neyse...

Üniversite mezunu olmak hiçbir anlam ifade etmiyor. Bunu çok iyi anlamalısın küçük arkadaş.
Ne üniversite mezunları tanıyorum ben bomboş.

O yüzden lise mezunu-üni mezunu farkını geçin. Önemli olan insanın kendini geliştirmesidir. Mesajın başında da belirttiğim gibi beynini kapatmamasıdır. Açıköğretim okuyormuşsunuz, ne güzel. Kendinizi sürekli geliştirmeye bakın. Okuyun, okuyun, okuyun. İzleyin ve dinleyin. Hoppa
Teşekkür ederim :)

canım böyle insanları hiç kafana takma sana getirisi olmaz götürüsü olur hani bir laf vardır davulun sesi uzaktan hoş gelir diye 4 sene görüşmeden kesinlikle sabır işi inş. evliliğinde kat ve kat daha güzel olur inş.

İnsAllah abla çok teşekkür ederim herkes sadece kendi penceresinden bakıyor olaya

Ablacim malesef en güzeli bu onun dışında seçenek sunamam

Tek başıma çıkmıyorum ayrıca ailemin kolay bi şekilde verdiğini kim söyledi?

vermişler sonuçta değil mi?
kafede annen de sizinle oturacak mı mesela? markete yollamıyor kafeye yolluyor.
bana bişeyler tezat geldi... her neyse beni ilgilendirmez, belki bişeyleri eksik anlattın o yüzden boşluklar oluştu, ama ilk mesajımda da dediğim gibi, tesettürlü olmak sosyal hayata engel değil, üzerinize bir trenckot giyip bile gidebilirsin. ingiliz kraliyet ailesiyle buluşacak değilsin rahat ol.

bence bu kıyafetler 18 yaşında bir genç kız için çok yaşlı işi.

kıyafet seçimine yani desen renk olarak ailen mi seçer.sen mi aldın kıyafetlerini seçerek?

Benim yanlışlarımi konuşmak yerine destek olan ablalarım çok teşekkür ederim gerçekten :)

Birşeylerin yanlış gittiğini düşünüyorsanız yanlışta ısrar etmek neden?

Nişanlınızın arkadaş ortamının kendi yaşam tarzınızdan farklı olduğunu ima ediyorsunuz. Yani size pantolon giydirmeyen, dışarı çıkmanıza izin vermeyen nişanlınız, aslında kendi zihin yapısından farklı bir çevre içinde demek oluyor bu. Peki evlendikten sonra o çevreye nasıl uyum sağlayacaksınız? Sizi dışarı çıkartmayan müstakbel eşiniz iş arkadaşlarıyla kızlı erkekli ortamlara girdiğinde bu sizi rahatsız etmeyecek mi?

Ben ne küçük yaşta nişanlanmanızı ne de iyi bir eğitim almamanızı eleştiriyorum. Benim eleştirdiğim, ailenizden gördüğünüz ve şikayet ettiğiniz hayat tarzının nişanlınız tarafından da dayatılmasına ses çıkarmayışınız. Madem bu kadar fedakarlık yapıyorsunuz, hiç olmazsa buna değecek biri için yapın.

Birşeylerin yanlış gittiğini düşünüyorsanız yanlışta ısrar etmek neden?

Nişanlınızın arkadaş ortamının kendi yaşam tarzınızdan farklı olduğunu ima ediyorsunuz. Yani size pantolon giydirmeyen, dışarı çıkmanıza izin vermeyen nişanlınız, aslında kendi zihin yapısından farklı bir çevre içinde demek oluyor bu. Peki evlendikten sonra o çevreye nasıl uyum sağlayacaksınız? Sizi dışarı çıkartmayan müstakbel eşiniz iş arkadaşlarıyla kızlı erkekli ortamlara girdiğinde bu sizi rahatsız etmeyecek mi?

Ben ne küçük yaşta nişanlanmanızı ne de iyi bir eğitim almamanızı eleştiriyorum. Benim eleştirdiğim, ailenizden gördüğünüz ve şikayet ettiğiniz hayat tarzının nişanlınız tarafından da dayatılmasına ses çıkarmayışınız. Madem bu kadar fedakarlık yapıyorsunuz, hiç olmazsa buna değecek biri için yapın.

ağzına sağlık..

yine söylüyorum evet nişanlım bazı konularda kararlı ama evlendkten snra KENDİİSİ ile beraber girecegm ortmlara bişey demiyor aksine beni toplum içne alıstıracagnı yasayamadgım herseyleri yasatacagnı söylüyor .Ki bunu da yaapar.

X