Nintendo wii fit hakkında

uzun zamandır kimse girmemiş, ben de dün başladım wii fit plus'a. Kendimce bir program hazırladım, yaklaşık yarım saat sürüyor. Bugün biraz hamladığımı farkettim, bakalım işe yarayacak mı? Bu arada diyet yapmıyorum ama çok da abartmamaya çalışıyorum. Asıl derdim sıkılaşmak, bekleyip görelim :)

Son düzenleme:

selam, sana nacizane tavsiyem free stepte 30dk hızlı tempoda başalaman, sonra 10 dk hula hoop çevirmen, ardından 10dk box ve kardiyoyu böyle bitirmen; ardından aerobik hareketlerinden de kaçar dakika olursa olsun peşpeşe 3 defa aynı egzersizleri baştan yapman. ben torso & twist ve side leg extension seviyorum diğerlerinin adını hatırlayamadığım için yazmadım, neticede yaklaşık 1,5 saat egzersizimi yapıp kanter içinde kalıyor ve mutlu oluyorum ardından duş alıp bi güzel uzanıyorum dinleniyorum. egzersizleri yaparken camların açık olsun ki bol oksijen girsin daha çok yağ yakabilesin. kilo verip vermemeyi bilemiyorum düzenli yapamıyorum ama fit olma konusunda oldukça faydalı bir olay..

arkadaslar bende evleneli yakalsık 7 ay olmasına karsın 6 kilo aldım yani biraz kilo vermem şart bu oyunu inceledim ve çok hoşuma gitti alanlar ve kullanan cidden memnunmu ve o parayı vermeye deyermi buk onuda beni bilgilendiriseniz çok memnun olurum nintendo wii,wii sports,wi fit,wiiblack diye bir sürü cesidi var kafam karıştı bunların iclerinde aksesuarlar varmı neler var ve ne kadara maloluyo bilgilendirirseniz çok memnun olacam teşşekkürler..

Merhaba kizlar, ben nintendo wii aldim ama wii fit degil. konsol aldim yani. ilk defa kullanicam pek bir bilgim yok. Wii fit plus alsam çalisir mi? wii u cd taktik kabul etmedi neden olabilir? bunu satip wii u mu almam gerek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…