- 5 Aralık 2009
- 3
- 0
-
- Konu Sahibi gossipgirl
işte bu, kilo değil de kasları çalıştırmak ve vücudun hareket etmesi benim de ihtiyacım olantabii ki yanıtlamaya çalışırım ben alalı 3 ay kadar oldu ve neredeyse her gün kullandım bana babam almıştı dartyden sanırım fiyatı 1.150 kadardı 12 taksit ama bu ara herşey kampanyalı hediyeli araştırmak lazım ama bana kalırsa öyle koşu bandı voit titreşim filan alacağına bundan almak daha mantıklı .Mesela televizyon kumandası gibi bi şey var cebine koyuyosun televizyonun karşısında koşuyosun o senin ne kadar koştuğunu hesaplıyo ve sana yıldız veriyor 1 yıldız en kötüsü 4 en iyisi hep daha iyi yapayım diye uğraşıyosun.Bendeki en büyük etkisi hergün tatılıyorsun ,grafik üstünde kilo alıp almadığını ne kadar değişim olduğunu söylüyo ve sanki kişisel antrenörün gibi sana öğütler veriyor ,hareketi doğru yapmanı sağlamak için direktifler veriyor.Üstelik aynı konsolda tenis,boks vb sporlar da yapabiliyosun yani ailecek eğleniyosun.Ben weeye başlayalı kollarım filan güçlendi,yani sadece kilo olayı değil daha dincim kısaca FİTİM .Ve acayip eğleniyorum keşke daha önce alsaymışım diyorum .Bi DE 6 YILDAN SONRA DÜN ADİL IŞIKTAN İLK KEZ SMALL BEDEN KIYAFETLER ALDIM .DAHA NE OLSUN :lepi:
bana bıraksanız sabaha kadar anlatırım ama gene de karar senin CADIARZU ne de olsa ucuz bi şey değil
Bende var sadece Wee bowling teniz oynanabiliyor evet, ama Wee Fit kadar iyi degil, yani spor hocaligi yapan yok yildiz veren yok, seninle tv den iletisime gecen biri varmis gibi olunca daha motive oluyosun bence. Sirf eglence amaci ile Wee güzel, ama spor`u ciddiye almak istiyorsan Wee Fit al derim, fark büyük.
Bende almak istiyorum Wee Fit, bilgiler icin tesekkürler gossipgirl, önemli olan kac kilo oldugun degil bencede.. SIKILASMAK formda olmak ve en güzeli magazadan small beden kiyafetler alabilmek =) Oh daha ne isterki insan
BU DAHA ÇOK NE BEKLEDİĞİNLE İLGİLİ DAHA ÖNCE HİÇ BİR SPOR DALINI YAPMAMIŞ BİRİ OLARAK BEN ÇOK MEMLUN KALDIM . BACAKLARIM VE KOLLARIM ŞEKİLLENDİ BEN TABİİ HEPSİNİ BİR ARADA YAPIYORUM O YÜZDEN HANGİSİ DAHA ÇOK İŞE YARIYO BİLEMİYCEM AMA İŞİN GÜZELLİĞİ DE BURDA İHTİYACINA GÖRE EGZERSİZ SEÇEBİLİYOSUN .
BAZI HAREKETLER GERÇEKTEN ZOR PARMAK UCUNDA 30-40 SN DURMALAR FİLAN BU ARADA VUCUT DENGENİ DE KONTROL ETMEN GEREKİYOR YANİ DOĞRU YAPIP YAPMADIĞINI DA KONTROL EDEBİLİYORSUN BÖYLECE YAPTIM SANMIYOSUN GERÇEKTEN YAPIYOSUN .AMA GERÇEK ŞU Kİ HAREKET SAYISI BELLİ KEŞKE :Saruboceq: AYRICA BİR YOGA OYUNU DA OLSA
BENİM EN FAVORİ OYUNUM RİTİM BOXİNG Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
BİR DE STEP delikafadulden
HERGÜN EN AZ YARIM SAAT ÜSTÜNDEYİM
BENCE WEE VARSA FİT KIMI İÇİN FAZLA DÜŞÜNME NE DE OLSA DAHA PAHALI OLANI OYUN KONSOLU NE GÜZEL BERABER SPOR YAPARIZ :1hug:
AHH BEN DE BUNDAN KORKUYODUM YA BEN O OLAYLARI HİÇ BECEREMİYORUM
AMA NİNTENDO Wii FİT DİYE ARATIRSANIZ EN İYİ BİLGİ VE GÖRÜNTÜLER ORDA VAR AMA GENE DE BEN YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞAYIM
Wii'Yİ SPOR İÇİN KULLANIMA UYGUN HALE GETİREN PARÇA İSE TEK PARÇADAN OLUŞUYOR YANİ O STEP TAHTASI GİBİ OLAN AĞIRLIĞA DUYARLI PARÇADAN SİZİ TARTAN,AĞIRLIK MERKEZİNİZİ SÖYLEYEN,HAREKETLERİ YAPARKEN NE UYGUNLUKTA VE NE KADAR İYİ YAPTIĞINIZI ALGILAYAN PARÇA O PARÇA
ÖRNEĞİN STEP YAPARKEN YANLIŞ ADIM ATARSANIZ VEYA YOGA YAPARKEN DENGENİZİ KORUYAMIYORSANIZ SİZİ O UYARIYOR
MESELA O KUMANDAYI CEBİNİZE KOYUP KOŞU PROGRAMINI ÇALIŞTIRIYORSUNUZ O SİZİN KAÇ METRE KOŞTUĞUNUZU HESAPLIYOR
VEYA DENGE TAHTASININ ÜSTÜNDE HULA HOP ÇEVİRİYORSUNUZ kafamçokkarıştı
YA VALLA ANLATMAKLA OLMAZ MUHAKKAK ARAŞTIRIN
AMA EN ÖNEMLİSİ SİZ KENDİNİZİ DİSİPLİNE EDEMEZSENİZ DÜNYADAKİ HİÇBİR ALET BUNU YAPAMAZ. :mymeka:
UMARIM AZ DA OLSA YARDIMCI OLMUŞUMDUR.
NEYSE ŞİMDİ BİRAZ SPOR YAPMAYA GİDİYORUM YOGA VE STEP YAPICAM hihoyyyt
FAİRYCİM KOCA SİTEDE Wİİ KULLANAN İKİ KİŞİ VAR GALİBA :sm_confused::sm_confused:
NEYSE BEN MESAJLARI AÇTIM CANIM ARTIK ÖZELDEN DE KONUŞABİLİRİZ.
BEN DAYANAMADIM 20 DK AEROBİK EGZERSİZLERİ 20 DK DA KAS EGZERSİZLERİ YAPTIM BUGÜN .ÖZLEMİŞİM VALLA . YAT YAT NEREYE KADAR :ecrin_bebek:
YARIN GÖRÜŞMEK ÜZERE kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar ben yaklaşık 20 gün oldu alalı artık günde 1 saat yapmaya başladım, gerçekten de ter döküyorsunuz tavsiye ederim:))
valla wii fit, bence can dır...canan dırr...
kendisiyle 15 ekim de 70 kilo olarak başladığım zayıflama maceram, 3 aralık'a geldiğimizde 62 idi ( tabi diyetle de destekledim )
- haftanın 7 günü, resmen sat komandosu gibi kendimi oradn oraya atıp durdum...özellkle hula hoop ve koşudan çok fayda gördüm...1.73 boya 70 kiloyken bana obez muamelesi yapan jinekoloğuma hiddetlenip hiddetlenip boks da yaptım bazen
- yoga hareketleri sayesinde 27 yıllık profesyonel kamburluğumdan kurtuldum
- kas egzersizleriyle fitliğime fitlik kattım..
- denge egzersizleriyle hem eğlendim hem de nasıl vücüt dengeli dururmuş öğrendim...
şu an artık 61 kilo olduğum için, haftada 2 veya 3 günümü pilatesle birlikte bu alete ayırıyorm...ve son yıllarda kendime yaptığım en iyi yatırımlardan biri olduğuna inanıyorum
aa ben sadece koşu ve step falan var sanıyordum kas, yoga egzersizlerini hiç duymamıştım, çok sağ ol güzel bilgiler için. ah o dr da işe yaramış ama bak gerçi boks için ben iş yerimi düşünsem yeter yeterince motive olurum:)))
kambur durma sorununa da sahibim bu arada
Ben de evde wii fit plus yapıyorum. Hem eğlenceli hem de acayip efor sarfettiriyor. Ama disiplinli şekilde düzenli yapmak gerekiyor. Ben alalı 1 yıl oldu. Bir müddet yaptım, maalesef sonra üşenip dolaba kaldırdım. İki gün evel tartıya çıkınca acilen önlem almam gerektiğini farkettim. İki gündür yapıyorum ve kendime 2 haftalık bir hedef belirledim.
Bana şans dileyin kızlar
^ Canim televizyona baglaman gerekiyor.
Maalesef Turkiyedeki fiyati hakkinda birsey diyemeyecegim..
kızlar wi ne kadar ?
bir de laptop olsa olur mu yoksa ille pcye mi takılması gerekli ?