Nintendo wii fit hakkında

şimdi wii fit plus çıktı wii fit ten 12 fazla oyununu var çocuklardan bana sıra gelmiyo süper oyunlar.Ayrıca ea sports active gerçekten çok işe yarıyo

Geçen hafta aldım.Ama wii fit plusta kung fu,bisiklet falan var yazıyordu internette hiç birini göremedim... azıcık oyun var beceremedim galiba:tomato:

Son düzenleme:
wi sport farklı bişiy mi ? ben çözemedim ben bu wii olayını .. (
zayıflamak için wi almak mantıklı mı acep ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben yaklaşık 20 gün oldu alalı artık günde 1 saat yapmaya başladım, gerçekten de ter döküyorsunuz tavsiye ederim:))

işte bu, kilo değil de kasları çalıştırmak ve vücudun hareket etmesi benim de ihtiyacım olan

kullanan arkadaşlar hepinize sorum, kas hareketleri derken neyi kastediyorsunuz?

Bir de arkadaşlar step yaparken altına bir şey koyun alçak oluyor diye yazmışlar yorumlarda internette okudum, siz ne düşünüyorsunuz?

ahh bak işte bende duruş bozukluğu kaynaklı ağrılar oluyor, bu yönden de bana yarayacak gibi ama :18:

koşu yaparken durduğunuz yerde zorlanmıyorm musunuz peki? hani koşu bandından en azından bant kayıyor, ama o bile diz ağrısı yaptı bende

son durum nedir, devam ediyor musun acaba gossipgirl:78:

Arkadaşlar ben yaklaşık 20 gün oldu alalı artık günde 1 saat yapmaya başladım, gerçekten de ter döküyorsunuz tavsiye ederim:))

sıkıldınız mı yoksa devam ediyor musunuz? şikayetiniz oldu mu hiç, bizler için yorumlar çok önemli kızlar, yani almayı planlayan ama fiyattan dolayı korkanlar için :18:

valla wii fit, bence can dır...canan dırr...
kendisiyle 15 ekim de 70 kilo olarak başladığım zayıflama maceram, 3 aralık'a geldiğimizde 62 idi ( tabi diyetle de destekledim )

- haftanın 7 günü, resmen sat komandosu gibi kendimi oradn oraya atıp durdum...özellkle hula hoop ve koşudan çok fayda gördüm...1.73 boya 70 kiloyken bana obez muamelesi yapan jinekoloğuma hiddetlenip hiddetlenip boks da yaptım bazen
- yoga hareketleri sayesinde 27 yıllık profesyonel kamburluğumdan kurtuldum
- kas egzersizleriyle fitliğime fitlik kattım..
- denge egzersizleriyle hem eğlendim hem de nasıl vücüt dengeli dururmuş öğrendim...

şu an artık 61 kilo olduğum için, haftada 2 veya 3 günümü pilatesle birlikte bu alete ayırıyorm...ve son yıllarda kendime yaptığım en iyi yatırımlardan biri olduğuna inanıyorum

aa ben sadece koşu ve step falan var sanıyordum kas, yoga egzersizlerini hiç duymamıştım, çok sağ ol güzel bilgiler için. ah o dr da işe yaramış ama bak gerçi boks için ben iş yerimi düşünsem yeter yeterince motive olurum:)))

kambur durma sorununa da sahibim bu arada

cnm wii harıka bısey super bende onunla kılo verdım gunde300 kalorıyı gectıgım oldu yanı wiiiiiiiii
şahane

tenis oyunlarınıda tavsiye ederim hem cok eğlencelı hemde acayip ter atıyorsunuz ben cok severek oynuyorum

Ben de evde wii fit plus yapıyorum. Hem eğlenceli hem de acayip efor sarfettiriyor. Ama disiplinli şekilde düzenli yapmak gerekiyor. Ben alalı 1 yıl oldu. Bir müddet yaptım, maalesef sonra üşenip dolaba kaldırdım. İki gün evel tartıya çıkınca acilen önlem almam gerektiğini farkettim. İki gündür yapıyorum ve kendime 2 haftalık bir hedef belirledim.
Bana şans dileyin kızlar

iyi şanslar :)
bendede wii fit plus var. bir dönem yaptım hep. şu aralar yapamadım hiç.
ama çok güzel bir alet gerçekten.

Canim bende sadece nintendo wii var,
wii fit kullanmiyorum.
Ama bildigim kadari ile bir kac kisinin kilo alimini verimini herseyi kontrol edip spor yaptiran bir alet.

Belki bu videoyi izlerseniz daha iyi anlarsiniz oyunu:

[video=youtube;8hl7ADUoHco]http://www.youtube.com/watch?v=8hl7ADUoHco[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…