- 12 Mart 2008
- 61
- 0
-
- Konu Sahibi gossipgirl
gecmis olsungossipgirlcim bu arada wii fit diye basligi duzelt istersen e degil i arkadaslar yanlis sey aramasinlar CADIARZU yine sen bilirsin tabi :icecream:
benimde var wee fit ilk bi hafta çok güzel yaptım ama herşeyde olduğu gibi ondanda sıkıldım ve bıraktım
siz en çok hangi sporları yapıyosunuz[/QUOT
BEN DENGE OYUNLARI HARİÇ NEREDEYSE HEPSİNİ YAPIYORUM
EN SEVDİKLERİM STEP,BOKS Çok üzgünüm çoook VE YOGA AMA KAS EGZERSİZLERİ DE FENA DEĞİL
AMA GÜNÜNE GÖRE DEĞİŞİYOR EĞER ÇOK MOTİVE OLDUĞUM ZAMANLARDAN DEĞİLSE FREE STEP YAPIYORUM ,SEN TELEVİZYON İZLERKEN Bİ BAKIYOSUN 20 DK 30 DK STEP YAPMIŞSIN
SEN NELER YAPTIN fairysu ?
harika böyle guzel sonuc alanlari duyunca cok seviniyorum dahada sabirsizlaniyorum.. mail attim netsayfalarindan birine, bakalim kac gunde gønderirler, erkense ordan alicam hemen, bekliyorum bekliyorum bekliyorum mecburiyetden..
Selam kizlar, yok hicbiryerde yok nereye gittiysem gelecek diyor, haftaya ara diyor, siparis verilmis getirteceklermis.. Sizi kiskaniyorum valla:çok üzgünüm:
Siz baslayin, ben yetismeye calisirim size, benimkide gelirgelmez size haber verip buraya günlük yazacam. Cember cevirme cok hosuma gitti, youtube da hareketlere baktimda biraz..baya bel incelir onunla..
Step biraz yavas gidiyor gibi geldi bana, ama belki ayarlaniyordur kendine göre hIz..
birde kas hareketleri ve yoga yapmaya sabirsizlaniyorum =) Ekranda iletisim olunca insan daha bi sadik kalir gibi geliyo bana.. yoksa bu hareketler kendi basinada yapilabilir, ama motivasyon sart bende, bird eeglence tabiki =)
herkese bol sporlu günlerhihoyyythihoyyyt