Nintendo wii fit hakkında

gecmis olsun gossipgirlcim bu arada wii fit diye basligi duzelt istersen e degil i arkadaslar yanlis sey aramasinlar CADIARZU yine sen bilirsin tabi :icecream:

gecmis olsun gossipgirlcim bu arada wii fit diye basligi duzelt istersen e degil i arkadaslar yanlis sey aramasinlar CADIARZU yine sen bilirsin tabi :icecream:

aaa inanmıyorum yaa süpersin
nette atarıtken wii diye aratıyom buraya hep wee yazmışım
dur hemen düzelteyim

gossipgirlcum karistirmakta cok haklisin benim de elim e harfine gidiyor; cunku ingilizce de -e -i diye okundugundan olsa gerek. wii fit ten yeni haberdar olacak arkadaslar acisindan aramasi kolay olsun diye dusundum. kaydirigubbakcemile5

ben wii fit te neler mi yapiyorum? kaydirigubbakcemile2 en cok step ve cember cevirmeyi seviyorum; ayrica ritmik boksta hosuma gitti! denge oyunlarini oynuyorum. biraz yoga denedim; ama tam anlamiyla antrenorler ile calisilan hareketlere baslamadim acikcasi :) ptesiden itibaren baslamayi dusunuyorum.

hergun neler yaptigimizi burda paylasabiliriz de ne dersin gossipgirl?

BENCE kaydirigubbakcemile5 HARİKA BİR FİKİR

BEN BUGÜN DAHA SPOR YAPMADIM HATTA 2 GÜNDÜR YAPAMIYORUM MALUM GRİP ADAMI FENA ÇARPIYOR AMA YARIN YAPMAK İSTİYORUM.BELKİ BUGÜN BİLE YAPARIM AMA EVDEKİLER HASTA HASTA YAPMA DİYE KIZIYOLAR :myme

BENCE DE PAZARTESİ BAŞLA BENCE SEVİCEKSİN.
BEN SANKİ SPORA GİDİYOMUŞ GİBİ EVDE ŞORTUMU FALAN GİYİP HAZIRLANIYORUM,YANIMA DA Bİ ŞİŞE SU ACAYİP HAVAYA GİRİYORUM ,SANKİ MADONNAYIM sengözlerimebaksanab DA EVE ANTRENÖRÜM GELİYO ... AMAN O KADAR DA OLSUN Dİ Mİ ?

kaydirigubbakcemile2 bence madonna gibi hissetmekte haklisin! ben de kendimi senin gibi motive edicem yarindan itibaren kaydirigubbakcemile5

biraz dinlen bence de. pazartesi kendini iyi hisseder ve baslarsan spora rapor veririz artik burdan birbirimize kaydirigubbakcemile3

bu arada hala ozel mesaj veya ziyaretci mesaj bolumunu acamadigin icin profiline yazi ; not vs birakamiyorum :sm_confused:

harika böyle guzel sonuc alanlari duyunca cok seviniyorum dahada sabirsizlaniyorum.. mail attim netsayfalarindan birine, bakalim kac gunde gønderirler, erkense ordan alicam hemen, bekliyorum bekliyorum bekliyorum mecburiyetden..

CANIM HABER YOK SENDEN NE OLDU ?

HADİ AMA hihoyyyt FAIRYSU İLE BEKLİYORUZ GERİ KAMA BİZDEN !

FAİRYCİM KOCA SİTEDE Wİİ KULLANAN İKİ KİŞİ VAR GALİBA :sm_confused::sm_confused:
NEYSE BEN MESAJLARI AÇTIM CANIM ARTIK ÖZELDEN DE KONUŞABİLİRİZ.
BEN DAYANAMADIM 20 DK AEROBİK EGZERSİZLERİ 20 DK DA KAS EGZERSİZLERİ YAPTIM BUGÜN .ÖZLEMİŞİM VALLA . YAT YAT NEREYE KADAR :ecrin_bebek:
YARIN GÖRÜŞMEK ÜZERE kaydirigubbakcemile3

Selam kizlar, yok hicbiryerde yok nereye gittiysem gelecek diyor, haftaya ara diyor, siparis verilmis getirteceklermis.. Sizi kiskaniyorum valla:çok üzgünüm:

Siz baslayin, ben yetismeye calisirim size, benimkide gelirgelmez size haber verip buraya günlük yazacam. Cember cevirme cok hosuma gitti, youtube da hareketlere baktimda biraz..baya bel incelir onunla..

Step biraz yavas gidiyor gibi geldi bana, ama belki ayarlaniyordur kendine göre hIz..
birde kas hareketleri ve yoga yapmaya sabirsizlaniyorum =) Ekranda iletisim olunca insan daha bi sadik kalir gibi geliyo bana.. yoksa bu hareketler kendi basinada yapilabilir, ama motivasyon sart bende, bird eeglence tabiki =)

herkese bol sporlu günlerhihoyyythihoyyyt

SELENAİS' CİM EN KISA ZAMANDA ARAMIZA KATILAMAN DİLEĞİYLE, STEP DIŞINDA STEP PLUS VAR O DAHA HIZLI HATTA SONA DOĞRU DAHA DA HIZLANIYOR.ÖBÜRÜ BİLE İLK YAPARKEN ZOR GELİYOR,AYAKLARIN BİRBİRİNE KARIŞIYOR kafamçokkarıştı

BU ARADA ARKADAŞLAR AMAZONDA BAŞKA OYUNLAR DA BULDUM.BİR TANESİ ÇOK HOŞUMA GİTTİ EA SPORTS ACTİVE AMA DAHA ÇIKMAMIŞ :1no2: HAZİRANDA ÇIKICAKMIŞ .BEN DE O ZAMANA KADAR Wii FİTDE GÜÇLENİP SONRA EA ALICAM delikafadulden SİZ DE BAKIP YORUMLARINIZI SÖYLER MİSİNİZ ?

BEN BUGÜN NE YAPTIM ?
EVE GELİR GELMEZ 10 DK STEP 20 DK YOGA YAPTIM
AKŞAMA DA KAS ÇALIŞICAM
BU HAFTA HERGÜN 60 DK ÇALIŞMAK İSTİYORUM BAKALIM BECEREBİLECEK MİYİM -tatlicadiarzu- ?
HADİ KIZLAR DESTEK hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

EA Sports active`e baktim simdi ben. iyi biseye benziyo Oprah Winfrey`in kisisel antrenörü tarafindan hazrilandigi söyleniyor, ve Wii Fit`e oranla daha gercekci ve sonuclari kesin gibi geldi bana, ben bunuda alirim =) ama henüz cikmamis tabi.

Bu gidisle bütün parami Wii ye yatiracam, battik..

Bu arada Gossipgirl baya iyisin sen günde 60dk harika bence

yerimseniben selam kizlar!
Selanais biraz sabir arkadasim sen de kavusacaksin wii fit ine kaydirigubbakcemile2 sevgililer gununde cok satis yapmis wii fit ; o yuzden zor bulunuyor kaydirigubbakcemile3

gossipgirlcum ben de baktim EA sports activee. ciksin ben de alicam; MAYIS 2009 diyor benim baktigim sitede.

Fairysu kilo cizelgen ve avatarin ne güzel öyle, haha ciddiyim seni görünce burnuma yeni alinmis oyuncak bebek kokusu geliyor, vardir ya onlarin bi kokusu =)

Ben biraz sabirsizim evet, baska carem yok ama beklicem

mayıs haziran gibi diyelim
EEE kızlar siz neler yapıyosunuz yazın bakalım da gaz gelelim :jeyyar:
Mesela ölçülerinizi aldınız mı ?Kilo vermek kadar incelmek sıkılaşmak da önemli .

Kızlar fit için wii konsol lazım oda 450-500 arasında tabi sıfır olanları demiyorum. fit yani destek tahtası da 190- 270 arasında. Bende araştırıyorum bayadır. Uygun getirebilirsem almayı düşünüyorum bakalım. Tabi eşimi wii tarafı ilgilendiriyor. Oyunlar için benide fit ama fit olmadan da teniz koşu gibi şeyler var zevkli eylenceli şeyler :)

teknosa ya baktınız mı sitesinden de alışveriş yapabilrsiniz.

Merhaba arkadaşlar... Ben wii fit i aylar önce aldım ancak 1-2 ay kullanıp sıkıldım ve bir kenara attım. Ara ara açıyordum. Hatta eşim kzııyordu bana. "Aldık; kenara koydun; satacağım" diye Ancak 1 haftadır kesintisiz bir şekilde yeniden kulanmaya başladım. Çünkü kilo vermeyi ve özellikle sıkılaşmayı kafaya koydum. Malum yaz geliyor ve kışın aldığımız kiloları verme zamanı... Bu arada sabahları da tv 8 de Ebru Şallı ile pilates yapıyorum. Kendimi çok daha mutlu hissediyorum egzersiz yaptıkça... Gelelim Wii ye... Ben bütün egzersizleri seviyorum. Ancak 1 günde hepsini yapmıyorum. Bir gün Yoga kısmını komple bitirip Step vs.. takviye ediyorum. Ardından pilates yapıyorum. Ertesi gün Kas hareketlerini ve step vs. yapıyorum yine pilatesle devam ediyorum... Top ve lastiğini de alınca daha iyi olacak sanırım... Umarım faydasını görürüm... Aynı zamanda diyete de sıkı bir şekilde başladım. Gelişmeleri buradan bildiririm... Kolay gelsin hepimize. (Bu arada karşı komşumla beraber başladık. Gerçekten biriyle beraber yapmak çok zevkli. Ben bitirince o başlıyor. Bakalım neler olacak? :) )

ya kızlar bende ilk aldıgımda çok kullanıyodum ama bir aydır üstüne çıktıgım yok basenlerim abcaklarım inanılmaz rahatsızım bu konumdan, hem de göya kendime söz vermiştim yani her akşam yarım saat çalışıp sonra duşa giricem diye öle yorgun oluyorum ki yapamıyorum:/ bu konsollarla net üstünden birlikte oynayabliriz biliyorsunuz değil mi?
ben 3 kilo vermiştim ilk aldıgımda:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…