- 7 Ekim 2008
- 62
- 0
-
- Konu Sahibi gossipgirl
gossipgirl..
Wee Fit ile yoga nasil peki? diger egzersizleri anlarimda, özellikle yoganin bir ise yarayip yaramadigini ögrenmek istedim,
Özel yoga okullarina gitmeden sporsalonlarinda falan ayni tadi alamiyorsun yogadan bence.. Ama en azindan hareketleri vücuda faydalimi? sonradan hissettiriyormu faydasini?
BU DAHA ÇOK NE BEKLEDİĞİNLE İLGİLİ DAHA ÖNCE HİÇ BİR SPOR DALINI YAPMAMIŞ BİRİ OLARAK BEN ÇOK MEMLUN KALDIM . BACAKLARIM VE KOLLARIM ŞEKİLLENDİ BEN TABİİ HEPSİNİ BİR ARADA YAPIYORUM O YÜZDEN HANGİSİ DAHA ÇOK İŞE YARIYO BİLEMİYCEM AMA İŞİN GÜZELLİĞİ DE BURDA İHTİYACINA GÖRE EGZERSİZ SEÇEBİLİYOSUN .
BAZI HAREKETLER GERÇEKTEN ZOR PARMAK UCUNDA 30-40 SN DURMALAR FİLAN BU ARADA VUCUT DENGENİ DE KONTROL ETMEN GEREKİYOR YANİ DOĞRU YAPIP YAPMADIĞINI DA KONTROL EDEBİLİYORSUN BÖYLECE YAPTIM SANMIYOSUN GERÇEKTEN YAPIYOSUN .AMA GERÇEK ŞU Kİ HAREKET SAYISI BELLİ KEŞKE :Saruboceq: AYRICA BİR YOGA OYUNU DA OLSA
BENİM EN FAVORİ OYUNUM RİTİM BOXİNG Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
BİR DE STEP delikafadulden
HERGÜN EN AZ YARIM SAAT ÜSTÜNDEYİM
BENCE WEE VARSA FİT KIMI İÇİN FAZLA DÜŞÜNME NE DE OLSA DAHA PAHALI OLANI OYUN KONSOLU NE GÜZEL BERABER SPOR YAPARIZ :1hug:
ben merak ettik googlede arattırdım step tahtası gibi birşey buldum.zahmet olmazsa resmini ekleyebilirmisiniz
selenaiscim sende mi alacaksin? kaydirigubbakcemile5 5 gundur wii fit ile spor yapiyorum. her yerim tutuldu, bu iyi birsey olsa gerek :sm_confused: