prodoctor marka ile olanlar en sondakilerse ben de bu şekilde gördümKızlar reglim pazartesi günü nimo marka test yaptım ve artimed kaset test anında çizgiler çıktı demin prodictör yaptım bir şey çıkmadı prodictörde böyle görüp gebe olan var mı en sona eklediklerim prodictör
Prodictor bu şekilde benim hiç bir yey çıkmadı bir tanesi nimo markaprodoctor marka ile olanlar en sondakilerse ben de bu şekilde gördüm
diğer markaların güvenirliğini bilmiyorum ama prodoctor güvenilirProdictor bu şekilde benim hiç bir yey çıkmadı bir tanesi nimo marka
O zaman bir şey yok çıplak gözle ince çizgi gözüküyor evde şuan ama bilmiyorum yadiğer markaların güvenirliğini bilmiyorum ama prodoctor güvenilir
âdete ne kadar varO zaman bir şey yok çıplak gözle ince çizgi gözüküyor evde şuan ama bilmiyorum ya
Pazartesi günü canım diğer testlere göre var gözüküyor dimiâdete ne kadar var
Nimo yalancı mı veriyor hangisi veriyor anlamadım ama bariz pozitif dimi bu kadar belirgin olur mu saniyesine çıktı ikisideYalanci pozitif veriyor baska markayla yapin
diğerlerinde var ama testi araştırın yalancı pozitif olabilir çünkü kesin olsa diğer testte de kesin çıkardıPazartesi günü canım diğer testlere göre var gözüküyor dimi
Ben geçen ay da nimo marka yaptım hiç bir şey çıkarmadı regl oldum sonra bu ay çıkardıdiğerlerinde var ama testi araştırın yalancı pozitif olabilir çünkü kesin olsa diğer testte de kesin çıkardı
her zaman olmuyor işte yalancı pozitiflik awox da bi veriyo bi vermiyor o yüzden en garantisi kan vermekBen geçen ay da nimo marka yaptım hiç bir şey çıkarmadı regl oldum sonra bu ay çıkardı
Sence canım var mı iki senedir deniyoruz olmuyor bunlar saniyesine çıkınca umutlandım imutsuz yapmıştım aslında testleri regl olmassam veririm kan pazartesiye bir şey kalmadıher zaman olmuyor işte yalancı pozitiflik awox da bi veriyo bi vermiyor o yüzden en garantisi kan vermek
inan hiç bilmiyorum var mı inşallah vardır Allah gönlüne göre versin ramazan ayının hürmetine kucağına yavrunu almayı nasip etsin inşallah ama bikaç gün test yapmadan bekle sonra kan ver bakalım o daha kesin sonuçSence canım var mı iki senedir deniyoruz olmuyor bunlar saniyesine çıkınca umutlandım imutsuz yapmıştım aslında testleri regl olmassam veririm kan pazartesiye bir şey kalmadı
Çok sağol canım güzel duan için amin öyle yapacağım bakalım hayırlısı nasipinan hiç bilmiyorum var mı inşallah vardır Allah gönlüne göre versin ramazan ayının hürmetine kucağına yavrunu almayı nasip etsin inşallah ama bikaç gün test yapmadan bekle sonra kan ver bakalım o daha kesin sonuç
Ben nimo markasıyla test yaptım silik çizgi çıktı hatta buraya attım testi bir çok kişi yalancı pozitif dedi benim ilk üç dakika içinde çıkmıştı Kan vermiştim hamileydimKızlar reglim pazartesi günü nimo marka test yaptım ve artimed kaset test anında çizgiler çıktı demin prodictör yaptım bir şey çıkmadı prodictörde böyle görüp gebe olan var mı en sona eklediklerim prodictör
Benim saniyesine çıktı idrara batırır batırmaz kırmızı yüklenince aynı anda t ve c çizgisi belirdi sizinkide bu kadar belirgin miydiBen nimo markasıyla test yaptım silik çizgi çıktı hatta buraya attım testi bir çok kişi yalancı pozitif dedi benim ilk üç dakika içinde çıkmıştı Kan vermiştim hamileydim
Benimki sizinkinden daha silikti o zaman benimde içime kurt düştü kan verdiğimde beta 52 çıktı emin ol hamilesin bir an önce kan ver için rahat etsinBenim saniyesine çıktı idrara batırır batırmaz kırmızı yüklenince aynı anda t ve c çizgisi belirdi sizinkide bu kadar belirgin miydi
İki testimde pozitif çıkıp saniyesinde prodictor nasıl bişey çıkmadı anlamadım ondada ince silik bir çizgi var bekleyince gözükta ama anlamıyorulBenimki sizinkinden daha silikti o zaman benimde içime kurt düştü kan verdiğimde beta 52 çıktı emin ol hamilesin bir an önce kan ver için rahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?