- 19 Mart 2024
- 238
- 64
- 18
- 28
En son regl tarihim 24 Şubat suanda deli gibi göğüs ağrısı çekiyorum ara ara kasık bölgemde se agrı var bugüne kadar bir sürü marka test yaptım ama nimo güvenilir mi bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güvenilir mi bilmem bir kere kullandım ben bende bu şekilde yoktu tamamen silikti hatta kuruma çizgisi bile çıkarmadı ama hep öyle mi oluyo bilmiyorum sizin bebiş var gibi görünüyoEn son regl tarihim 24 Şubat suanda deli gibi göğüs ağrısı çekiyorum ara ara kasık bölgemde se agrı var bugüne kadar bir sürü marka test yaptım ama nimo güvenilir mi bilmiyorum
İlk gebeliğimi tam 1 ay gecmıstı öyle ogrendım sımdı tekrar istiyorum çokta aklıma düşürmek istemiyorum ama nimo markasını çok duymadım medikal urunlerı var ama guvenılır mı bilmiyorumGüvenilir mi bilmem bir kere kullandım ben bende bu şekilde yoktu tamamen silikti hatta kuruma çizgisi bile çıkarmadı ama hep öyle mi oluyo bilmiyorum sizin bebiş var gibi görünüyo![]()
Dayanabilirsem bir kaç gün daha beklemek istiyorum ama inşallah tabiPozitif gibi tekrar başka bir marka yapın![]()
Nimo bana dünyanın yalancı pozitifini çıkardı. Bide 24 şubattan bahsediyoruz çok daha koyu çıkması lazım sanırım şu an imkansız değil ama çok silik geldi bana bunca zaman içinEn son regl tarihim 24 Şubat suanda deli gibi göğüs ağrısı çekiyorum ara ara kasık bölgemde se agrı var bugüne kadar bir sürü marka test yaptım ama nimo güvenilir mi bilmiyorum
Bende ilk nimo ile yapıp güvenilir değil sanarak predictor ile tekrarladım pozitif çıkmıştı.tabi yine hata olabilir ama bence gebelik var gibi duruyor en iyi başka marka ile yine deneyinEn son regl tarihim 24 Şubat suanda deli gibi göğüs ağrısı çekiyorum ara ara kasık bölgemde se agrı var bugüne kadar bir sürü marka test yaptım ama nimo güvenilir mi bilmiyorum
Benim de bata üç var bu testi denedim ilk defa direk silik çizgi çıkarDıEn son regl tarihim 24 Şubat suanda deli gibi göğüs ağrısı çekiyorum ara ara kasık bölgemde se agrı var bugüne kadar bir sürü marka test yaptım ama nimo güvenilir mi bilmiyorum
Benim de üç kaldı ilk defa bu testi denedim silik çizgi çıktı ama güvenilir mi bilmiyorumBende ilk nimo ile yapıp güvenilir değil sanarak predictor ile tekrarladım pozitif çıkmıştı.tabi yine hata olabilir ama bence gebelik var gibi duruyor en iyi başka marka ile yine deneyin
Sonucunuz ne oldu acaba?En son regl tarihim 24 Şubat suanda deli gibi göğüs ağrısı çekiyorum ara ara kasık bölgemde se agrı var bugüne kadar bir sürü marka test yaptım ama nimo güvenilir mi bilmiyorum
Bu nimo bana daha iki gün önce pespembe çizgi çıkardı dün kan verdim negatif çıktı. Ha bana oldu diye size olacak diye bir durum var mı yok tabi ama güvenilirliği tartışılırEn son regl tarihim 24 Şubat suanda deli gibi göğüs ağrısı çekiyorum ara ara kasık bölgemde se agrı var bugüne kadar bir sürü marka test yaptım ama nimo güvenilir mi bilmiyorum
Valla şimdi net bişey demiyorum. Ama bu ay days doctor da nimoda bana yalancı çıkardı kan negatifti. İnşallah sizinki yalancı değildir de güzel haberler alırsınızBu da benim sabah yaptığım nimo test. İki üç dakika sonra silik gördüm ama tam belli bile olmuyor.Bundan 10 gün önce doctordays ile yine silik çıkmıştı ama kan negatifti. Yarın regl bekliyorum kasıklarımdan hissediyorum ama bu da silik çıktı yine şüpheye düştüm.
Valla şimdi net bişey demiyorum. Ama bu ay days doctor da nimoda bana yalancı çıkardı kan negatifti. İnşallah sizinki yalancı değildir de güzel haberler alırsınız![]()
Vallahi bende çok düşündüm bunuİnşallah güzel olur sonucu ama anlayamıyorum bu kadar yanıltıcılar madem neden piyasadalar kim denetleyecek bunları(?) eğer regl olursam iki test de beni yanıltmış olacak dava açamıyor muyuz![]()