• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nimo erken gebelik testi

ifna1

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2024
480
181
18
Merhaba arkadaşlar test yapmam lazım ama bugün eczanede nimo marka test vardı alıp pozitifi doğru çıkan oldu mu acaba? Yaşadığım yer küçük nöbetçi eczanede de bu vardı. Gebeliğini bu test ile öğrenen varsa yazabilir mi? Çok sevinirim🙏♥️

Testi yaptım ama bu sefer içime kurt düştü yalancı pozitif mi diye

Merhaba arkadaşlar test yapmam lazım ama bugün eczanede nimo marka test vardı alıp pozitifi doğru çıkan oldu mu acaba? Yaşadığım yer küçük nöbetçi eczanede de bu vardı. Gebeliğini bu test ile öğrenen varsa yazabilir mi? Çok sevinirim🙏♥️
Hiç kullanmadım ama bu markanın yerli üretim olduğunu duymuştum. Kaset testler genelde doğru çıkıyor regl geçtiyse yarın kan verirsiniz.

Sonuç ne çıktı acaba?

Malesef o gün yaptığım test beni yanılttı kan verdiğimde negatifti. İnşallah sizinki doğrudur♥️

Merhaba adet oldunuz mu bende şimdi nimo test yaptım silik çizgi çıktı da
Selamlar sizin kanda ne çıktı bu gün bende eczaneden aldım yarın sabah yapacağım öylesine adını yazayım dedim şaşkınım sabah test yapıp öğlene anca kan vermeyi düşünüyorum ama süprize hazır değilim

Eklentiler

• IMG_20250115_184713.jpg
    IMG_20250115_184713.jpg
    20,5 KB · Görüntüleme: 18
Sizin çok daha belirgin inşallah gerçektir kan verin bence😍

Selamlar sizin kanda ne çıktı bu gün bende eczaneden aldım yarın sabah yapacağım öylesine adını yazayım dedim şaşkınım sabah test yapıp öğlene anca kan vermeyi düşünüyorum ama süprize hazır değilim
Benimde kanda negatif çıkmıştı maalesef

Back