NİMET kızına kavuşmuş :)

*mavili*

...:::Ruzişim:::...
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2007
3.597
10
40
kızlar bugün nimetten mesaj geldi yavrusuna kavuşmuş.çok fazla bişey yazmamış.merak etmeyelim diye haber verdi...Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. inşallah sağlıklı sıhhatli vatana millete hayırlı evlat olur...yeni annemizi tebrik ediyoruz...a.s.a.s.

geçen gün sancılarım çok 2-3 güne bekliyoruz diye konu açan bir arkadaş vardı o mu.

o değil baktım ALLAH sağlıklı evlatlar nasip etsin.darısı bebiş isteyenlerin başıma.

çok sevindim.elif eğer görüşebilirsen nimete benden çok selam söyle.sağlıkla mutlulukla sevgiyle büyüsün inşallah.Darısı hayırlısıyla bizim başımıza...

ALLAH SAĞLIKLI, SIHHATLİ HUZURLU BÜYÜTMEYi NASİP ETSiN.

DARISI TÜM HAMiŞLERE...

CANIM NE MUTLU SANA GÖRMÜŞSÜN NE GÜZEL YAA....BANA MESAJI DÜN ATMIŞTI DEMEK HALA HASTANEDE.O TELAŞIN İÇİNDE BİZİ UNUTMAMIŞTI. CANIM BENİM YAAAA.RABBİM BİZEDE HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH...

nasıl sevindimmmm allah analı babalı büyütsün elif nimetle görüşürsen selamlarımızı ilett darısı başımızaaa

Çok sevindim. Allah analı banalı büyütsün. Zaten Nimet çok güzel bir kızdı eminim minik meleğide kendine benziyordur.

Allah bağışlasın allah analı babalı büyütsün gözü aydın darısı bizim başımıza inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…