Niltol'un sz, nian, kna, nikah ve dn

valla bende balayında eglenebılecegımı sanmıyorum... ben ordada aglarım kınadada aglarım dugundede aglarım offff offffffffffff :çok üzgünüm: soyledıklerıde haklısın aılemle daha fazla vakıt gecırmeye calısıyorum ama annem evde oturmuyokı hergun ev gezmesınde daha cok bulur benıbenneyaptımki

Allah sonuna kadar hep mutlu etsin.çok güzel olmuşsunuz, kahveden, damadın kınada sizi taşımasına kadar çok resimler gerçekten.

ayyy sana bısey dıgımı ben oyle kolay kolay bısey begnmem okadar kına nısan gelınlık falan koydular yorum yazmamısımdır asık oldum ya bayıldım herseyıne evden cıkarken kı resımlerı gorunce agladım onuda saklıyamma kendım geldım bı an aklıma ya uffff allah bı yastıkta kocatsın ne dımmm mutlulugun daım olsun hemende bı meyvenız olur ınsallah :) adınıda kapıcı koyarsın heheh

albenden de o kadar bende görünçe dayanamadım ya 3 ay sonra bende evleniyom zorma gidiyor burada peri masalı gibi olmuşsun allah mutlulugunu daim etsin bir ömür boyu çok güzel romantik bir film izler gibi izledim valla

çok sağol tatlım seninde herşey gönlündeki gibi olsun... daha bitmedi resimlerim geliyor

ne kadar oldu tatlım evleneli, tabi 7senenin bi acısını çıkarın bakalım herşeyin hayırlısı vakti zamanı gelince Rabbim gönlünün istediğini aratmadan versin inşallah :Saruboceq:

canım evleneli galiba 6 ay bitiyor birliktelimizde 8yıl oldu herşey güzel Yüce Rabbim herkese güzel yuva nasip etsin...

canım benim çok zor bence otursun oda çok üzülür benim ennem benden sonra ismeğin kusralarına yazıldı gündüzleri orada vakit geçiriyor yoksa çok zor

çok teşekkür ederim hayatım valla evet senin yorum yapman demek gerçekten çok mutlu oldum... beğenmene sevindim sağol

SALONA GıRMEDEN ÖNCE BEKLERKEN ÇEKıLDı (unuttum koymayı)

canım tek kelimeyle bayıldım her kareye
herkes gibi babanın kuşağını bağladığı resim benimde gözlerimi doldurdu
inşallah hep böyle mutlu olursunuza.s.

SOLDAKı KIZLAR BENıM TARAFIMDAN, SAĞDAKı KIZLAR EŞıMıN TARAFINDAN

canım tek kelimeyle bayıldım her kareye
herkes gibi babanın kuşağını bağladığı resim benimde gözlerimi doldurdu
inşallah hep böyle mutlu olursunuza.s.

Çok sağol canım beğenilmiyecek diye çok korktum ama beni çok mutlu ettiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…