Niltol'un sz, nian, kna, nikah ve dn

ne kadar güzel masal gibi...Allah mutluluğunu daim etsin. bişey sorucam alttaki resimde senin belden alt kısmını göremedim. bendemi bi tuhaflık var fisfisfis

img4673u.jpg

Son düzenleme:
tekrar mutluluklar niltolcum umarım bizde mutlu sona ereriz 7 yıl birliktelikten sonra şimdide askerlik girdi araya hayılısı bakalım :)))

tatlım kusura bakma arada atlamışım bazı yorumları, hayırlısı olsun canım zaten birbirinizi çok seviyorsanız beklersiniz... bazen uzaklıklar aşkı çok alevlendiriyor çok özlem oluyor eminim herşey güzel olacak hani bir laf var bekleyen dermiş muradına ermiş diye seninde bu sitede resimlerini göreceğiz hayırlısıyla

ne kadar güzel masal gibi...Allalh mutluluğunu daim etsin. bişey sorucam alttaki resimde senin belden alt kısmını göremedim. bendemi bi tuhaflık var fisfisfis

canım öncelikle güzel yorumun için sağol bizde ki adetde geline kına yakılınca damat kucaklar ve kaçırır tabi bir oda dışarıya oyüzden eşimde beni kucaklamıştı oyüzden belden aşağım yok...

resimlerin gerçekten çok güzel insanı çok duygulandırıyo ALLAH mutluluklarla dolu nice ömürler versin birlikte

çok güzel ve çok tatlı olmuşsun canım mutluluklar dilerim. torunlarınızla paylaşacağınız çok güzel anılarınız var bizim gibi bekarlara da nasip olur inşaallah :asigim:

resimlerin gerçekten çok güzel insanı çok duygulandırıyo ALLAH mutluluklarla dolu nice ömürler versin birlikte

Yüce Rabbim sanada herşeyin güzelini versin... İnşallah seninde resimlerini görürüz canım

çok güzel ve çok tatlı olmuşsun canım mutluluklar dilerim. torunlarınızla paylaşacağınız çok güzel anılarınız var bizim gibi bekarlara da nasip olur inşaallah :asigim:

inşallah canım seninde herşey istediğin gibi olsun senide burada evli olarak görmek bizi mutlu eder... Herşey gönlündeki gibi olsun

canım öncelikle güzel yorumun için sağol bizde ki adetde geline kına yakılınca damat kucaklar ve kaçırır tabi bir oda dışarıya oyüzden eşimde beni kucaklamıştı oyüzden belden aşağım yok...

hıııı şimdi anladım yaa. dedim deliriyorum heralde :roflol: Allah mesut etsin tekrardan canım

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım herkese nasip olur inşaallah :nazar:

Niltolcüm maşallah yaa bayıldım her anını koymuşsun.Yaşamış kadar olduk...Harikasın tatlım...

Fotoğrafını koyduğun her anı bend eorda yaşıyor kadar oldum yani, bu kadar fotoğrafı üşenmeyip paylaştığın için önce kendi adıma teşekkür ederim.

Her birinde ayrı ayrı güzel çıkmışsınız, rabbim sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin size doğacak çocuklarınızla beraber.

Değinmeden geçemiycem babanın kuşağını bağlaması dışında herkesin her yerde yüzü gülüyo, ne kadar güzel bi şey bu. Bizde genelde herkeste (tabi kız taraf özelikle) ağlamaklı bir ifade, yüzler hiç gülmez falan. Bu ne kadar önemli bi ayrıntıymış ilk defa senin fotoğraflarında farkettim inan.. Mutluluğunuz herkesin yüzünden okunuyor valla...

Rabbim tüm bekarlara içinde banada böyle mutlu düğün ve yuvalar nasip etsin :Saruboceq:

Mutluluğunuz daim olsun inşallah
:nazar:

Back