ne kadar güzel masal gibi...Allah mutluluğunu daim etsin. bişey sorucam alttaki resimde senin belden alt kısmını göremedim. bendemi bi tuhaflık var fisfisfis
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tekrar mutluluklar niltolcum umarım bizde mutlu sona ereriz 7 yıl birliktelikten sonra şimdide askerlik girdi araya hayılısı bakalım :)))
ne kadar güzel masal gibi...Allalh mutluluğunu daim etsin. bişey sorucam alttaki resimde senin belden alt kısmını göremedim. bendemi bi tuhaflık var fisfisfis
Niltol Allah bir yastıkta kocatsına.s. mutluluğunuz sonsuza dek sürsün![]()
resimlerin gerçekten çok güzel insanı çok duygulandırıyo ALLAH mutluluklarla dolu nice ömürler versin birlikte
çok güzel ve çok tatlı olmuşsun canım mutluluklar dilerim. torunlarınızla paylaşacağınız çok güzel anılarınız var bizim gibi bekarlara da nasip olur inşaallah :asigim:
canım öncelikle güzel yorumun için sağol bizde ki adetde geline kına yakılınca damat kucaklar ve kaçırır tabi bir oda dışarıya oyüzden eşimde beni kucaklamıştı oyüzden belden aşağım yok...
hıııı şimdi anladım yaa. dedim deliriyorum heralde :roflol: Allah mesut etsin tekrardan canım
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım herkese nasip olur inşaallah![]()
Niltolcüm maşallah yaa bayıldım her anını koymuşsun.Yaşamış kadar olduk...Harikasın tatlım...
Maşallah canım herşeyin çok güzel olmuş evinede bayılıyorum zaten :)