Niltol'un sz, nian, kna, nikah ve dn

NıKAH SALONUNA YÜRÜRKEN

20081019172.jpg

MASANIN ÜZERİNDEKİLER TÜLÜN İÇİNDE BOZUK PARA VE KIRMIZI KURDALE İLE BAĞLI MİSAFİRLERE ATILIR BİR SEPET YAPMIŞTIK ANNEMLE.

20081019182.jpg

Son düzenleme:
canım yaa nekadar guzel bır cıft olmussunuz... basından sonuna kadar hersey cok guzel..babanın belıne kusagı bagladıgı ressım bıtırdı benı ordakı hanımların agladıgını gorunce bende agladım... cunku 3.5 ay sonra bende gelın oluyom... zırlak bır gelın olcagım kesın... ay hıc dayanamıyorum vedalara...:a015:

GELıN ÇıÇEĞıMı ATARKEN AMA YERıNE YEDEK ALMIŞTIM

20081019189.jpg

canım yaa nekadar guzel bır cıft olmussunuz... basından sonuna kadar hersey cok guzel..babanın belıne kusagı bagladıgı ressım bıtırdı benı ordakı hanımların agladıgını gorunce bende agladım... cunku 3.5 ay sonra bende gelın oluyom... zırlak bır gelın olcagım kesın... ay hıc dayanamıyorum vedalara...:a015:

Canım çok tatlısın herşey istediğin gibi olsun... ailenle son günlerin vaktini iyi geçir çünkü gerçekten ayrılık insana çok koyuyor ben balayında 1 hafta ağladım... kınamda hiç ağlamadım ama kuşak bağlanırken koptum yani

sana da mutluluklar herşey gönlünce olsun

NıKAH SALONUNDA BEKLERKEN (başta koyacaktım ama olsun)

33030647.jpg

resimleri tesadüfen gördüm ve çok dikkatimi çekti inanın çok güzel her anı dolu dolu çok güzel görünüyor.allah herşeyi gönlünüze göre versin

albenden de o kadar bende görünçe dayanamadım ya 3 ay sonra bende evleniyom zorma gidiyor burada peri masalı gibi olmuşsun allah mutlulugunu daim etsin bir ömür boyu çok güzel romantik bir film izler gibi izledim valla :nazar::nazar::nazar:

Çok güzel yazmışsın çok hoşuma gitti inşallah vakti gelince bir kızım olsun isterim ama çok erken daha seninde herşey gönlünce olsun...

ne kadar oldu tatlım evleneli, tabi 7senenin bi acısını çıkarın bakalım herşeyin hayırlısı vakti zamanı gelince Rabbim gönlünün istediğini aratmadan versin inşallah :Saruboceq:

tekrar mutluluklar niltolcum umarım bizde mutlu sona ereriz 7 yıl birliktelikten sonra şimdide askerlik girdi araya hayılısı bakalım :)))

ayyyy süperdi allah bir yastıkta kocatsın.bir ömür boyu mutlu etsin.babanın kuşağını bağlarken ve bağladıktan sonraki resime bakarken gözlerim doldu..baba evinde ayrılmak zor oluyor:((((

Back