saçına bayıldımmmmmmmmmmm:sm_cool::sm_cool:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok tatlısın herşey istediğin gibi olsun... ailenle son günlerin vaktini iyi geçir çünkü gerçekten ayrılık insana çok koyuyor ben balayında 1 hafta ağladım... kınamda hiç ağlamadım ama kuşak bağlanırken koptum yani
sana da mutluluklar herşey gönlünce olsun
albenden de o kadar bende görünçe dayanamadım ya 3 ay sonra bende evleniyom zorma gidiyor burada peri masalı gibi olmuşsun allah mutlulugunu daim etsin bir ömür boyu çok güzel romantik bir film izler gibi izledim valla![]()
hepsi çok güzel keyifle baktım hepsine. Allah mutluluğunuzu daim etsin canım
ne kadar oldu tatlım evleneli, tabi 7senenin bi acısını çıkarın bakalım herşeyin hayırlısı vakti zamanı gelince Rabbim gönlünün istediğini aratmadan versin inşallah :Saruboceq:
saçına bayıldımmmmmmmmmmm:sm_cool::sm_cool:
valla bende balayında eglenebılecegımı sanmıyorum... ben ordada aglarım kınadada aglarım dugundede aglarım offff offffffffffff :çok üzgünüm: soyledıklerıde haklısın aılemle daha fazla vakıt gecırmeye calısıyorum ama annem evde oturmuyokı hergun ev gezmesınde daha cok bulur benıbenneyaptımki
Allah sonuna kadar hep mutlu etsin.çok güzel olmuşsunuz, kahveden, damadın kınada sizi taşımasına kadar çok resimler gerçekten.
ayyy sana bısey dıgımı ben oyle kolay kolay bısey begnmem okadar kına nısan gelınlık falan koydular yorum yazmamısımdır asık oldum ya bayıldım herseyıne evden cıkarken kı resımlerı gorunce agladım onuda saklıyamma kendım geldım bı an aklıma ya uffff allah bı yastıkta kocatsın ne dımmm mutlulugun daım olsun hemende bı meyvenız olur ınsallah :) adınıda kapıcı koyarsın heheh
canım tek kelimeyle bayıldım her kareye
herkes gibi babanın kuşağını bağladığı resim benimde gözlerimi doldurdu
inşallah hep böyle mutlu olursunuza.s.