Niltol'un sz, nian, kna, nikah ve dn

MERDıVENLERDEN ÇIKARKEN

img4768m.jpg

canım hepsı harıka bıyerlerde ask hıkayenız varsa okumak ısterım bu resımlerden sonra.okadar genc ve aşk dolu bakıyosunuz kı merak ettım.konuyla alakalı dııl ama kac bedensın harıka bır vucudun varda:)

çok teşekkürler canım evet bir aşk hikayesi var 7senedir beraberdik ve yaşlarımızın çok olmasın arağmen evlendik ben 24 ve eşim 25 hala ilk günkü gibiyiz inşallah herkes böyle olur ben onu hala çok seviyorum...

EVDE ERKEK TARAFINI BEKLERKEN
SOLDAN BAŞLAYALIM; KARDEŞıM, EŞıM, BEN, BABAM VE ANNEM

20081019045.jpg

niltolcum herşey çok ama çok güzel Allah mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin:Saruboceq:
ayrıca özellikle gelinliğini çok beğendim:nazar:sana da çok yakışmış maşallah
modaevi neresiydi sormamda bi sakınca yoksa tebi:utangac:

BABAM BAĞLADI BEN ÇÖZDÜM, BABAM BAĞLADI BEN ÇÖZDÜM, BABAM BAĞLADI BEN ÇÖZDÜM
3 KERE AYNI ıSLEM YAPILDI BABAM BıR ıSTEĞıN VARMI DıYE SORDU BENDE CANINIZIN SAĞLIĞI DEDıM BıRŞEY DAHA DEDıM AMA UNUTTUM

img4783z.jpg

Son düzenleme:
niltolcum herşey çok ama çok güzel Allah mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin:Saruboceq:
ayrıca özellikle gelinliğini çok beğendim:nazar:sana da çok yakışmış maşallah
modaevi neresiydi sormamda bi sakınca yoksa tebi:utangac:

çok teşekkür ederim hayatım yorumun çok güzel gelinliğimi Fatih'den Gelinlikçiler çarşısının içinden aldım firma ismini şuan hatırlamıyorum kartım evde yarın özel mesaj yazarım canım

41.kere maşallah askınıza buarada annende çok şıkmıs.lütfen ılet:)

çok sağol tatlım...

annem zaten herzaman benden daha şık oldu onun zevkine hep hayranım daha düğündede kıyafeti var onuda görmeni isterim... tasarımları renkleri kendine ait ya diktiriyor yada çok araştırıyor aklındaki bulana kadar

BABAM ve DEDEM, KURAN ve DUALAR EŞLıĞıNDE ÇIKARTIRKEN

2008101904w.jpg

tek tek baktım resimlere maşallah canım Rabbim iki cihan saati versin size, çok yakışmışsınız her kare çok hoş zevkle baktım resimlerinize, mutluluğunuz daim olsun, Allah kalbinizdeki aşkı bir ömür boyu canlı ve taze tutsun bu yuva bi tosunla şenlensin inşallah herşey gönlüne göre olsun tatlım :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

çok sağol tatlım...

annem zaten herzaman benden daha şık oldu onun zevkine hep hayranım daha düğündede kıyafeti var onuda görmeni isterim... tasarımları renkleri kendine ait ya diktiriyor yada çok araştırıyor aklındaki bulana kadar
ozaman bıgunde nıltonun anneciginin pembe dolabı dıye bı konu açalım:1rolleyes:kaydirigubbakcemile3

tek tek baktım resimlere maşallah canım Rabbim iki cihan saati versin size, çok yakışmışsınız her kare çok hoş zevkle baktım resimlerinize, mutluluğunuz daim olsun, Allah kalbinizdeki aşkı bir ömür boyu canlı ve taze tutsun bu yuva bi tosunla şenlensin inşallah herşey gönlüne göre olsun tatlım :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Çok güzel yazmışsın çok hoşuma gitti inşallah vakti gelince bir kızım olsun isterim ama çok erken daha seninde herşey gönlünce olsun...

Back