Niltol'un sz, nian, kna, nikah ve dn

niltolcuğum tek tek resimlerine baktım canım allah mesut etsin tekrar çok hoşuma gittiniz herşeyiniz dört dörtlük valla iki tarafta büyükler emek verip özen göstermişler canım her anınızdan belli annenin kıyafetleri bile süper .

Bu arada siz çift olarak çok gençsziniz yaşınız küçük olmalı diye düşünüyorum:..

çok güzel foto roman gibi olmuş allah mutlu etsin çok beğendim sende çok tatlısın ama annenin tarzına bittim çok şık zarif bir bayan

niltolcuğum tek tek resimlerine baktım canım allah mesut etsin tekrar çok hoşuma gittiniz herşeyiniz dört dörtlük valla iki tarafta büyükler emek verip özen göstermişler canım her anınızdan belli annenin kıyafetleri bile süper .

Bu arada siz çift olarak çok gençsziniz yaşınız küçük olmalı diye düşünüyorum:..

canım çok tatlısın yorumların çok hoş evet yaş olarak eşim 25 yaşında, bende 24 yaşındayım... aileler gerçekten çok caba harcadı herkes isteyerek, severek ve mutlu olarak birşeyler yaptı oyüzden güzel oldu Yüce Rabbim tüm bekarlara daha güzellerini nasip etsin

Utanmasam ağlayacağım işyerinde,çok duygulandım.Ne kadar güzel herşeyin en güzeliyle olmuş çok şanslısın tatlım.
Sen de maşallah manken gibiymişsin bayıldım o ne boy,o ne pos.Mutluluğunuz daim olsun inşallah

çok güzel foto roman gibi olmuş allah mutlu etsin çok beğendim sende çok tatlısın ama annenin tarzına bittim çok şık zarif bir bayan

canım çok sağol annem için ayrı yetten çok teşekkürler kendine olan yorumları okuyunca çok mutlu oluyor...

Utanmasam ağlayacağım işyerinde,çok duygulandım.Ne kadar güzel herşeyin en güzeliyle olmuş çok şanslısın tatlım.
Sen de maşallah manken gibiymişsin bayıldım o ne boy,o ne pos.Mutluluğunuz daim olsun inşallah

mısracım çok tatlısın hayatım ne güzel yazmışsın sağol yorumların için, şanslı olduğumu bazen düşünüyorum ama herkesin bahtı iyi olsun ve sağlıklı, mutlu yaşayalım hep beraber

hoş bir fiziğin var... gözlerini nie kapattığını anlamadım ama güzel resimler, mutluluklar dilerim :)

tatlım sağol ama gözlerimi bilerek kapadım resimler çalınıyor diye ben sadece bekar arkadaşlara fikir olsun diye koydum kıyafet, mekan, yapılacaklar felan işte başka amacım yok canım

canım benim
Allah cc bir ömür boyu sizi mutlu etsin inşaallah:nazar:
Yuvanız cennet bahçesi olsun..
inanki çok duygulandım resimlere bakarken..
benimde az kaldı düğünüme 1.5 ay var..

Allah hepimizin evliliklerini mesut etsin inşaallah

sevgiyle kal arkadaşım..

Allah a emanet olun..

senağlama

canım benim
Allah cc bir ömür boyu sizi mutlu etsin inşaallah:nazar:
Yuvanız cennet bahçesi olsun..
inanki çok duygulandım resimlere bakarken..
benimde az kaldı düğünüme 1.5 ay var..

Allah hepimizin evliliklerini mesut etsin inşaallah

sevgiyle kal arkadaşım..

Allah a emanet olun..

senağlama

valla canım sende yazdıklarınla beni çok mutlu ettin inan çok sevindim... inşallah seninde herşey istediğin gibi olur, düğün sitresi çok kötü her sorun ozaman yaşanır ama önemli olan onları atlakmak inşallah kimseler seni bu 1,5 ay içinde üzemez ve istediğin herşey olur... sende Allaha emanet ol... mutluluklar dilerim şimdiden seninde resimleri görmek isterim canım

herşey çok güzel görünüyoor maşallah..Allah mutlluluğunuzu daim etsin canım sevgiler

tebrik ederim güzelim gercekten çok hoş fotolar çok şık allah basınızı bozmasın
2008101906.jpg
burdada gözlerini kapatmışsın ama yukarda acık gördük yanı :) ama esin senden küçük gibi sanki çok yakışmıssınız TEBRİKLER

tebrik ederim güzelim gercekten çok hoş fotolar çok şık allah basınızı bozmasın
2008101906.jpg
burdada gözlerini kapatmışsın ama yukarda acık gördük yanı :) ama esin senden küçük gibi sanki çok yakışmıssınız TEBRİKLER

canım öncelikle yorumun için çok teşekkürler, ben gözlerimi tanınmamak için kapatmadım, başkaları resmi kopyalayıp başka birşeyler yapmasın diye kapattım orada da farkettiysen yüzlerimize yazı yazdımki genede işe yaramasın diye... buarada eşim benden 1 yaş büyük, ben 24 o 25 yaşında ama tabi genelde beyler yaşından genç gösterir...

herşey muhteşem olmus ınsallah hergununuz ogunler kadar mutlu olur ve yuzunuzden o gulucukler eksık olmaz bend ekıskandım yaa
:1rolleyes:sozumden baslayıp duğunume kadar olan tum guzellıklerı çektırıcem harıka bı hatıra olur sanada cocuklarınada gosterırısın ne guzel tekrar mutluluklarrr:nazar:

herşey muhteşem olmus ınsallah hergununuz ogunler kadar mutlu olur ve yuzunuzden o gulucukler eksık olmaz bend ekıskandım yaa
:1rolleyes:sozumden baslayıp duğunume kadar olan tum guzellıklerı çektırıcem harıka bı hatıra olur sanada cocuklarınada gosterırısın ne guzel tekrar mutluluklarrr:nazar:

çok sağol hayatım, ben resime ve videoya çok önem veririm onlar bence hatıradır geriye dönüp bakıldığında çok güzel anıdır bence herkes yapsın bol bol resim çektirmek ve çekmek lazım

Back