Niltol'un sz, nian, kna, nikah ve dn

Canımm allah bir yastıkta kocatsın inş...
Herşey çok güzel ve en ince detayına kadar düşünülmüş...
Resimlerde şahane çıkmışş...
Rabbim yüzünüzü hep güldürsün inş...

sağol papatyacım çok mutlu oldum yorum yazmana inan acayip sevindim.. tüm iyi dileklerin için çok çok teşekkürler canım

Her Şey gÖnlÜnce olmuŞ ne mutlu babanın kuŞaĞını baĞladıĞı karede duygusallaŞtım.aĞlattın benİ bÖyle durumlara dayanamam.mutluluĞunuz daİm olsun
yÜzÜnÜzden gÜlÜcÜkler hİÇ eksİk olmasın

sağol canım genelde herşey o resimde çok duygusal oluyor bende çok ağladım zaten balayındada çok ağlamıştım evlenmek çok güzel bir duygu ama aileden kopmak çok zor

Niltol mutluluğun daim olsun.
Çok güzel gelin olmuşsun.
göztepearzu arkadaş benden çok yaşıycak.Bende aynısını yazıcaktım tam.
Benden önce davranmış.Olsun ben gene de yazıcam.
Baban kuşağını bağlarken çekilen resimler de çok duygulandım.
Kendi düğünüm geldi aklıma.
Çok ağlamıştım baba evinden çıkarken.
Senin de akrabalar baya ağlamış.
İnşallah çok mutlu günleriniz olur.
Bu arada annen çok hoş.Kıyafetleri çok güzeldi.

canım çok güzel yorum yazmışsın herkesin zor anı kuşak bağlama olayı inşallah tüm evlenenler çok mutlu olur... annem içinde çok sevindim beğenmeniz ne güzel oda çok uğraştı kıyafetleri için...

Canım öncelikle bir ömür boyu mutluluklar.Emek etmişsin,ellerine sağlık.Ne güzel her ayrıntıyı düşünüp koymuşsun.Çok güzel çıkmışsınız.Başta sen olmak üzere,eşin de.Annenin de şıklığını atlamamak lazım.

ay canım benim ağzına sağlık beğenmeniz beni acayip mutlu ediyor çok sağolun.. seninde herşey gönlünce olsun

maşallah peri kızları gibi olmuşsun niltolcüğüm eşinle çook yakışmışsınız birbirinize:nazar:

kayınvalidenin aldığı elbiseyede bayıldım ne kadar zevkliymiş:nazar:

allah ömür boyu gözlerinizi ve ellerinizi birbirinizden ayırmasın hep böyle gülün inşallaha.s.

barçman ablacım çok tatlısın çok güzel yazmışsın sağol... seninde herşey gönlüne göre olsun ablacım

tek tek gezdim sayfaları güzelim bayıldım valla çok güzel hiçbir kareyi kaçırmamşılar fotoları çekeni de ayrıca tebrik etmek gerek:)))
allah bir ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin kem gözlerden korusun rabbim...:nazar:

allah mutluluğnuzun daim etsim niltolcum ne kadar güzelsin bahtında güzel olur inşallah her şey gönlünüzce olsun bir yastıkta kocayııın inşalaaaaah:)

maşallah nazar değmesin inşallah.Allah ömür boyu bozmasın mutluluğunuzu......................

tek tek gezdim sayfaları güzelim bayıldım valla çok güzel hiçbir kareyi kaçırmamşılar fotoları çekeni de ayrıca tebrik etmek gerek:)))
allah bir ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin kem gözlerden korusun rabbim...:nazar:

Çok çok teşekkürler canım yazdıkların çok hoş gerçekten... Yüce Rabbim gönlündeki tüm isteklerini bir bir karşına çıkartsın...

allah mutluluğnuzun daim etsim niltolcum ne kadar güzelsin bahtında güzel olur inşallah her şey gönlünüzce olsun bir yastıkta kocayııın inşalaaaaah:)

tatlım çok sağol seninde herşey gönlündeki gibi olsun...

herşey o kadar güzell olmuşki, merakla baktım fotolara.
heycanlandım:)
çoook ama çook harika görünüyordu herşey.
kusursuz..
Allah mutluluğunuzu daimi etsin inşallh.

herşey o kadar güzell olmuşki, merakla baktım fotolara.
Heycanlandım:)
çoook ama çook harika görünüyordu herşey.
Kusursuz..
Allah mutluluğunuzu daimi etsin inşallh.

tatlım çok sağol seninde herşey gönlüne göre olsun... Inşallah seninde resimlerini buarada görmek nasip olur

Back