Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım tekrar tekrar bakıyorum resimlerine hepsinde ayrı bi güzelsin :1hug:
Allahım sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür yaşamayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:
süper süper süper...
Allahım sen nazarlardan koru...
bir ömür mutlu olun inşaallahhh..
her foto, her an o kadar güzel ki...
sanki bende ordaymışım gibi itinayla baktım hepsine.. :))))
canım maşallah herşeyin çok güzel olmuş bir ömür boyu böyle mutlu geçsin inş.
a.s. MAŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN YUVANIZI MUTLULUĞUNUZ DAİM OLSUN HERŞEY ÇOK KİBAR ÇOK ŞIK GELİN MANKEN GİBİ OLUNCA YAKIŞIYOR TABİ NE GİYSE SÜPERSİN
nişanın
düğünün
evin
bohçaların
hepsi hepsi ayrı ayrı güzel
hani şurda da şu kusur var diyemiyorum bile
evliliğiniz ömrünüzde inş böyle kusursuz ve muhteşem sürer
Valla ben dÜĞÜnÜne gelmİŞ kadar oldum sankİ ordaydım ne gÜzel her anı ÇekmİŞsİn İlerde Çocuklarında o anı yaŞayacaklar resİmlerİnİzle ben Çok beĞendİm hele kucaklama olayını bİz balayından geldİĞİmİzde kucaĞına almasını bekledİm tabİ benİmkİ odun gİrdİ İÇerİ sonra bana nİye gelmİyon dİyo bende kucaĞına almazsan gelmem dedİmde Öyle aldı .
herşey harikaaa.süpersiniz..gözlerim doldu yaa..allah mesut etsin ömür boyu canımm
Herşey çok güzel. Allah nazarlardan korusun. Bir ömür boyu sağlıkla huzurla yuvanda mutluluklar. Yatak odanı çok beğenmiştim zaten. Herşeyin çok güzel olmuş. Babanın kırmızı kuşağı bağlarken ki resimde gözlerim doldu. Sanki ordaymışım gibi hissettim. :))
niltolcüm harikasın gülüm..fotolar okadar güselki bayıldım hepsine valla..rabbim bi yastıkta kocatsın..bebek yokmu bebek...düşünmüomusunuz??
Allah bir ömür mutlu etsin inşallah.
daha önce görmüştüm ama bu kadar ayrıntılı değildi. yeni farkettim. Darısı 2 ay sonra başıma Şeniza.s.
Teşekkür ederim canım, iyi dileklerin için.
Allah sizide mesut etsin, çok şeker olmuşsun.
sen fotoları toplamışsın bana daha yokmu diyorsun iki günde ancak ekleyebildik kaydirigubbakcemile3
kalanı alınca ekleyeceğim.