Niltol'un sz, nian, kna, nikah ve dn

Canımm allah bir yastıkta kocatsın inş...
Herşey çok güzel ve en ince detayına kadar düşünülmüş...
Resimlerde şahane çıkmışş...
Rabbim yüzünüzü hep güldürsün inş...

Her Şey gÖnlÜnce olmuŞ ne mutlu babanın kuŞaĞını baĞladıĞı karede duygusallaŞtım.aĞlattın benı bÖyle durumlara dayanamam.mutluluĞunuz daım olsun
yÜzÜnÜzden gÜlÜcÜkler hıÇ eksık olmasın

Niltol mutluluğun daim olsun.
Çok güzel gelin olmuşsun.
göztepearzu arkadaş benden çok yaşıycak.Bende aynısını yazıcaktım tam.
Benden önce davranmış.Olsun ben gene de yazıcam.
Baban kuşağını bağlarken çekilen resimler de çok duygulandım.
Kendi düğünüm geldi aklıma.
Çok ağlamıştım baba evinden çıkarken.
Senin de akrabalar baya ağlamış.
İnşallah çok mutlu günleriniz olur.
Bu arada annen çok hoş.Kıyafetleri çok güzeldi.

canim cok harika olmus hersey.gelinligin sacin.ne guzel her kareyi cekmissiniz
mutluluklar dilerim

super otesi olmussun her karede ayri guzelsin Allah yuvanizdan sagkigi mutlulugu eksik etmesin hersey guzel gonlunce olsun canim MUTLULUKLAR :nazar: a.s.

Herşey cok güzldi bütün fotografların harikaydı cok begendimAllah mutluluğunuzu daim etsin inş bir ömür boyu mutlu olursunuz....

Canım öncelikle bir ömür boyu mutluluklar.Emek etmişsin,ellerine sağlık.Ne güzel her ayrıntıyı düşünüp koymuşsun.Çok güzel çıkmışsınız.Başta sen olmak üzere,eşin de.Annenin de şıklığını atlamamak lazım.

canım niltolüm sabah sabah nasıl mutlu oldum yaaa...
henüz çok acemıyım bu sıtede nasıl ve nerede tsk etmelıyım bılemedım arkadaslık listemın ılk dostusun benı çok mutlu ettın...
çok çok tşk ederım canım arkadasım...

canım öncelikle sıcaklığınla arkadaş canlılığınla kendini tanıttın ve bende seninle arkadaş olmakdan çok memnunum siteyle ilgili yada başka konularl ailgili soracağın birşey olursa bana özel mesaj yada ziyaretçi mesaj kısmına yazabilirsin. sana elimden geldiğince yardımcı olurum...

maşallah peri kızları gibi olmuşsun niltolcüğüm eşinle çook yakışmışsınız birbirinize:nazar:

kayınvalidenin aldığı elbiseyede bayıldım ne kadar zevkliymiş:nazar:

allah ömür boyu gözlerinizi ve ellerinizi birbirinizden ayırmasın hep böyle gülün inşallaha.s.

herşey çok güzel.sana, damada, gelinliğine, nişanlığına, verdiğiniz mutlu pozlara, kesinlikle annene:), saçlarına tek tek herşeye bayıldım.allah mutluluğunuzu daim etsin.

niltol bu arada annenler levent civarında oturuyor sanırım. yanılıyor muyum:))

çok sağol canım elimden geldiğince isteklerimi yerine getirdim ama benimde eksiklerim çok oldu tabi siz gene de beğenmeniz beni acayip mutlu etti buarada evet levent çivarında oturuyorlar acaba sizdemi orada oturuyorsunuz

ayy ben bunları yenı göruyom ya :delphin: naısl kacrıdım yaa
butun resımlere baktım bı bı iççç cektımkı sorma
RABBIM mutluluğunuzu daım etsın
hersey süpermış
kına elbıselerın cok guzel hele o adetler harıka aynı elbıselerı gymenız falan
bu arada aldo hanımıda gorduk:nazar:
mutluluklar cnm

çok sağol uğur böcüğüm... inşallah Yüce Rabbim sanada herşeyin güzelini verir...
buarada aldo benim iş arkadaşım oyüzden resimlerde var canım aslında manayla görmenizde iyi oldu

Süper olmuş her şey...Hani özene bezene derler ya aynen öyle olmuş:nazar:

Her şey özenle düşünülmüş ,ortada ciddi uğraşlar olduğu kesin...Evini de gördüm onun da yorumunu

katıyorum buraya , her iki taraf da çok istekliymiş ve çok çaba gösterilmiş , takdir ettim... Çaba

gösterilen ve değer verilen şeyler hemen kendini belli ediyor . Sen de bu çabayı ve güzellikleri bizimle

paylaşmışsın , teşekkürler...

Bıkmadan tüm sayfalara baktım, umarım evliliğinizin öncesinde olduğu gibi her zaman birbirinize sevgi ve

saygıyla yaklaşırsınız ve güzel bir aile olursunuz a.s.

nekadar güzel yorumlar böyle bayıldım okurken... çok teşekkürler çok tatlısın evet canım birlikteliğimiz 7 sene olunca hep bu günleri hayal edip birşeyler araştırıp aldık herşeyi zamanla ve özenle yaptık sizlerinde beğnmesi bizi acayip mutlu ediyor. Yüce Rabbim seninde Yuvanı korusun ve güzelliklerle donatsın

Back