Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel çok güzel çooook güzel bayıldım.Evinide çok beğenmiştim.düğünün kınan istemen herbişeyin çok güzel geçmiş.Allah sağlıklı mutlu bi yaşam nasip etsin.Böyle aşkla bakan bi çift çok nadir gördüm.Elemterefişş kem gözlere şişş:))
çok güzel fotoğraflar
sen de çok güzelsin
bir de düğününüz nerede olmuştu??
hangi salon ya da restorant?
allah mutluluğunuzu daim etsin
herşey çok güzel olmuş çok yakışmışsınız birbirinize
bir ömür boyu mutluluklar diliyorum canım
nitol burda ilk bohçalarını görmüştüm.evleneceğin tarihe hiç bakmamıştım.birde baktım evlenmişsin.en sevdiğim yatak odası da senindi.ya herşeyin dörtdörtlük.alalh hergüzellikleri yaşatsın sana.çok zevklisin.çokta güzel nişanın düğünün olmuş.maşallah.nasıl özendim anlatamam.peri masalı gibi.Allah nazarlardan korusun bir ömür boyu.
Allah mutluluğunuzu daim etsin. Umarım ailenden uzak değilsindir. Bu telaşeler, anlar çok güzel ama gurbette yalnız kalmak zor oluyor. İnşallah çok çok mutlu olursunuz. a.s.
canım hersey cok guzel gorunuyor.herseyın ıcıne sınerek olmus bellı,cokta ozenerek hazırlanmıssın hepsıne.mutluluklar dılerım.her anı fotograflamanda cok ıyı olmus.hatıra olarak kalmıs ne guzel
hihoyyytKız hepsi çok güzel, Allah daha mutlu etsin. Sırada ne var, hamilelik ve bebek:ecrin_bebek: resimlerini bekliyoruz, dizi gibi oldu......kaydirigubbakcemile5
niltol cum öncelikli allah mesut etsin film gibi tek tek baktım . cok güzel bi gelin olmussun arkadaslarında dediği gibi peri gibi.inşaalla bende birgün ekkelrim resimleri :)