Niltol'un sz, nian, kna, nikah ve dn

allah mutluluğunuzu daim etsin
herşey çok güzel olmuş çok yakışmışsınız birbirinize
bir ömür boyu mutluluklar diliyorum canım

çok güzel çok güzel çooook güzel bayıldım.Evinide çok beğenmiştim.düğünün kınan istemen herbişeyin çok güzel geçmiş.Allah sağlıklı mutlu bi yaşam nasip etsin.Böyle aşkla bakan bi çift çok nadir gördüm.Elemterefişş kem gözlere şişş:))

ne güzel yazmışsın canım benim sağol... valla acayip mutlu oldum çok teşekkürler... seninde herşey istediğin gibi olsun... bende olan herşeyin daha iyileri ve güzelleri senin olsun hayatım

herşey çok güzel olmuş çok yakışmışsınız birbirinize
bir ömür boyu mutluluklar diliyorum canım

teşekkürler canım o senin güzelliğin seninde herşey gönlündeki gibi olsun

nitol burda ilk bohçalarını görmüştüm.evleneceğin tarihe hiç bakmamıştım.birde baktım evlenmişsin.en sevdiğim yatak odası da senindi.ya herşeyin dörtdörtlük.alalh hergüzellikleri yaşatsın sana.çok zevklisin.çokta güzel nişanın düğünün olmuş.maşallah.nasıl özendim anlatamam.peri masalı gibi.Allah nazarlardan korusun bir ömür boyu.

Allah mutluluğunuzu daim etsin. Umarım ailenden uzak değilsindir. Bu telaşeler, anlar çok güzel ama gurbette yalnız kalmak zor oluyor. İnşallah çok çok mutlu olursunuz. a.s.

nitol burda ilk bohçalarını görmüştüm.evleneceğin tarihe hiç bakmamıştım.birde baktım evlenmişsin.en sevdiğim yatak odası da senindi.ya herşeyin dörtdörtlük.alalh hergüzellikleri yaşatsın sana.çok zevklisin.çokta güzel nişanın düğünün olmuş.maşallah.nasıl özendim anlatamam.peri masalı gibi.Allah nazarlardan korusun bir ömür boyu.

Tatlım çok teşekkürler yorumların için, Allahım daha iyilerini sana versin, gönlünden geçen her isteğin gerçek olsun... Mutlu ve huzurlu bir evlilik yaparsın inşallah evinde istediğin gibi olur inşallah...

Allah mutluluğunuzu daim etsin. Umarım ailenden uzak değilsindir. Bu telaşeler, anlar çok güzel ama gurbette yalnız kalmak zor oluyor. İnşallah çok çok mutlu olursunuz. a.s.

canım çok sağol çok tatlı yazmışsın... ailemle aynı şehirdeyiz aslında yakınızda diyebilir araızda yarım saatlik yol var ama tabi evlenince sürekli görüşülmüyor ve ben onları çok özlüyorum, umarım kimseler ailesinden ulaklarda oturmaz...

canım hersey cok guzel gorunuyor.herseyın ıcıne sınerek olmus bellı,cokta ozenerek hazırlanmıssın hepsıne.mutluluklar dılerım.her anı fotograflamanda cok ıyı olmus.hatıra olarak kalmıs ne guzel

canım hersey cok guzel gorunuyor.herseyın ıcıne sınerek olmus bellı,cokta ozenerek hazırlanmıssın hepsıne.mutluluklar dılerım.her anı fotograflamanda cok ıyı olmus.hatıra olarak kalmıs ne guzel

Çok teşekkürler canım evet dediğin gibi çok özenerek yaptık herşeyi benim ailemde ilk evlenen çocuk ve torun olduğumdan çok şanslıydım herkes acayip özendi eşimde aynı şekilde ilk evlenen torun ve çoçuk oyüzden herşey güzeldi sağol tatlım... senin gönlündeki isteklerin gerçek olsun...

hihoyyytKız hepsi çok güzel, Allah daha mutlu etsin. Sırada ne var, hamilelik ve bebek:ecrin_bebek: resimlerini bekliyoruz, dizi gibi oldu......kaydirigubbakcemile5

niltol cum öncelikli allah mesut etsin film gibi tek tek baktım . cok güzel bi gelin olmussun arkadaslarında dediği gibi peri gibi.inşaalla bende birgün ekkelrim resimleri :)

hihoyyytKız hepsi çok güzel, Allah daha mutlu etsin. Sırada ne var, hamilelik ve bebek:ecrin_bebek: resimlerini bekliyoruz, dizi gibi oldu......kaydirigubbakcemile5

yok tatlım bitti bebek felanda yok şuan için düşünmüyoruz hani bir kaza olmazsa belki 3-4 sene sonra

niltol cum öncelikli allah mesut etsin film gibi tek tek baktım . cok güzel bi gelin olmussun arkadaslarında dediği gibi peri gibi.inşaalla bende birgün ekkelrim resimleri :)

tatlım inşallah seninde herşey istediğin gibi olur ve bu albümde seni görmek bizi mutlu eder sağol canım

fotoğraflara bakarken heyecanlandım bana nooluyosa kaydirigubbakcemile3
ama çok güzel bi düğün olmuş
sen de çok güzel bi gelin olmuşsun
birbirinize çok yakışmışsınız
(bütün aile çok şık bu arada)

Fotoğrafların gerçekten çok güzel...Allah mutluluğunu daim etsin....

herşey cok güzel olmuş canım , gelinlikle prensesler gibi olmuşsun :nazar:
ya bukadar güzel resimlerin içinde takıla takıla minik ayrıntıya mı takıldın diyceksin ama benm aklım kırmızı nişan pabuçlarında kaldııııı kaydirigubbakcemile3
ayrıyten yokmu şöyle yakındannnnn fotoo , cok şekerrr yaaa a.s.

herşey harika görünüyor canım ...
ALLAH mutluluğunuza mutluluk katsın ,hayırlı zamanda aşkınızın meyvesini de kucağına almayı nasip etsin...

ne güzelsin yaa
herşey mükemmel Allah nazardan saklasın
çokta yakışmışsınız

Back