Niltol'un sz, nian, kna, nikah ve dn

teşekkürler canım çok sağol ne mutlu sende evlenince aynı duyguları tadacaksın çok zor anlar ama güzel duygular

canım çok güzel yazmışsın ve çok ince detaya takılmışsın... var resim canım ayakkabılarımızı paylaşalım kısmın akoymuştum linki atıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/6301307-mesaj340.html
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...-ayakkabilarimizi-paylasalimampampamp-34.html
yeşil kundura markası belki hala bulabilirsin ama ben Ocak 2008 felan almıştım

herşey harika görünüyor canım ...
ALLAH mutluluğunuza mutluluk katsın ,hayırlı zamanda aşkınızın meyvesini de kucağına almayı nasip etsin...

canım benim çok tatlısın sende çok güzel gelindin bende sana hayran kalmıştım. şimdi bebek düşünmüyoruz tatlım Yüce Rabbim çok isteyenlere nasip etsin bize de dah asonra versin

güle güle eskit canım yaaa, cok şıkk ,e bende de ne göz varmışş, detaylara çok takılılrımm, kaydirigubbakcemile3 nasıl güzel yakışıyo topuklu ayakkabı hanımlaraa , ahh ahh ben cok topuklu giyemiyorum, eşimle aynı boydayım da senağlama

valla sana diyecek lafım yok çok dikkatlisin... bende çok severim topuklu ama alışkın olmadığımdan pek giymem mesela şuan converse var ayağımda

gülüm benimmm allah geçim versin inş!kendin gibi evliliğin de çok güzel olur...allahım nazarlardan korusun canım sizi...
mutluluklara.s.a.s.

canım niltolüm sabah sabah nasıl mutlu oldum yaaa...
henüz çok acemıyım bu sıtede nasıl ve nerede tsk etmelıyım bılemedım arkadaslık listemın ılk dostusun benı çok mutlu ettın...
çok çok tşk ederım canım arkadasım...

herşey çok güzel.sana, damada, gelinliğine, nişanlığına, verdiğiniz mutlu pozlara, kesinlikle annene:), saçlarına tek tek herşeye bayıldım.allah mutluluğunuzu daim etsin.

niltol bu arada annenler levent civarında oturuyor sanırım. yanılıyor muyum:))

ayy ben bunları yenı göruyom ya naısl kacrıdım yaa
butun resımlere baktım bı bı iççç cektımkı sorma
RABBIM mutluluğunuzu daım etsın
hersey süpermış
kına elbıselerın cok guzel hele o adetler harıka aynı elbıselerı gymenız falan
bu arada aldo hanımıda gorduk
mutluluklar cnm

Süper olmuş her şey...Hani özene bezene derler ya aynen öyle olmuş

Her şey özenle düşünülmüş ,ortada ciddi uğraşlar olduğu kesin...Evini de gördüm onun da yorumunu

katıyorum buraya , her iki taraf da çok istekliymiş ve çok çaba gösterilmiş , takdir ettim... Çaba

gösterilen ve değer verilen şeyler hemen kendini belli ediyor . Sen de bu çabayı ve güzellikleri bizimle

paylaşmışsın , teşekkürler...

Bıkmadan tüm sayfalara baktım, umarım evliliğinizin öncesinde olduğu gibi her zaman birbirinize sevgi ve

saygıyla yaklaşırsınız ve güzel bir aile olursunuz a.s.

Canım Allah mesut etsin,her anı fotolayabilmişsiniz ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…