Niltol'un sz, nian, kna, nikah ve dn

Rabbim bir yastıkda kocatsın ömür boyu mutlu olun resimler gerçekten çok güzel peri masalı gibi herşey dilerim hayatın boyunca bu masalda yaşarsın :nazar:
darısı bizim gibi gün sayanların başına olsun inşallah :asigim:

canım inşallah günlerin çok çabuk geçer ve sende bir masalın içinde mutluca yaşarsın. seninde herşey gönlünce olsun...

Çok çok çok güzel olmuş fotolar hepsini birarada görmek çok daha güzel oldu bence.Herşeyin çok güzel olmuş canım,gelinliğin,abiyelerin,kendin Allah bozmasın,bir yastıkta kocatsın eşinlede çok yakışmışsınız.
Seninkilere bakarken kendim geldim aklıma yaa :asigim: ne güzel günlerdi.Allah herkese nasip etsin böyle mutlulukları :1hug:

herkesin yuvasını Yüce Rabbim korusun. Bekarlara güzel bir yuva, Evlilerede güzel bir yuva ve bebek nasip etsin Yüce Rabbim,, Yorumların için çok teşekkürler... herşey gönlünce olsun

ayyy Niltolummmm bayıldım canım fotolarınaa...
maalesef benim düğünümde herkes şaşkınlaşmıştııı.sadece fotoğrafçıların çektiği fotolar var...
ikinci düğünümüz de eşimin memlekette olmuştu nikahta orda...orda hiç fotom yok neredeyse...
eşimin duağımı açtığı ve de alnımdan öptüğü an yok meselaa...çok gıpta ederim öyle fotolar görünce..

sizinkine de bayıldımmmm şahanee olmuşşşşş..Allah hayırlı mutlu bir yuva versin inşallah canımmm :nazar:

canım öncelikle yorumun için çok teşekkürler... resimler için çok üzüldüm çünkü bence çok önemliler bizde çok resim var ama beni tanıyan herkes fotograf makinasını almış çekmiş daha çoğu kisidende alamadığım resimler var... herşey gönlünce olsun

Nitolcum ömür boyu mutluluklar dilerim fotolarının hepsinde çok güzel çıkmışsın, tabi annenide unutmamak lazım oda pek güzelmiş

ayyy çok sevindim annem benden de güzeldir sadece biraz kilosu var işte o da tek farkımız. canım yorumun için sağol. herşey gönlünün güzelliği gibi olsun

mutluluklar diliyorum,çok güzel fotoğraflar..
bu arada anne - kız tüm kıyafet & gelinlik seçimleri çok yerinde bence.
allah ağzınızın tadını bozmasın,bir ömür sağlıklı,huzurlu,mutlu olun inşallah.

çok teşekkürler canım annemi unutmadığın için sağol, yorumun çok güzel. herşey istediğin gibi olsun

55.698 kere maşallah:nazar:. Dillere destan dedikleri böyle birşey kanımca:delphin:

Ama Niltol anneni muhakkak burda görmek isteriz. Hatun süper giyinmiş hesengözlerimebaksanab

ilk andan itibaren her kareyi ölümsüzleştirmen çok hoş olmuş.kaydirigubbakcemile5..
çezveleri görünce istenme olayım aklıma geldi ve heyecanını,benimkinide hatırlıyarak paylaştım...kaydirigubbakcemile4
nişanda pek keyifli..ne hoş zamanlar di mi?
kınan pek hoş,hem hüzünlü hem keyifli..delikafadulden
evden çıkma anında inan bende çok duygulandım(evden gelinlik giyip çıkmak istemiyorum..otelde giyip çıkıcam Allah nasip ederse..dayanamam ben pek duygusalım:1no2:)
nikahtaki heyecanınız gözlerinizden okunuyor..pek yakıştırdım..
güler yüzlü,sıcak,aşk dolu girişiniz ve ilk dansınız süper...
Allah bozmasın hep aşk ve sevgiyle kalın...bu albümüde paylaştığın için:eline sağlık canım..pek
cicisin..a.s.
:nazar::nazar::nazar:

Allahım negüzel yazmışsın çok çok mutlu oldum süpersin canım... Yüce Rabbim gönlünün güzelliği gibi versin... Ne istediğin varsa herşey istediğin gibi olsun... İnşallah senide bu albüm kısmında görürüz. Aşkınız bir ömür sürsün tatlım...

tek kelimeyle herşey dört dörtlük olmuş cnm.. kaydirigubbakcemile5
Allah bir ömür boyu mutluluğunuz bozmasın :Saruboceq:
çok merak ettim bu kadar ayrıntılı fotoğraf çekimini hangi düşünceli insan üstlendi CADIARZU
a.s. :nazar:

tatlım çok teşekkürler yorumun için... beni tanıyan herkes fotograf makinasıyla gelmiş her mürvetime çünkü ben herkesi çekmeyi sevdiğimden onlarda beni çekmek istemişler yani çok kişi diyebilirim acayip fazla resmim var ama buraya bukadar paylaştım. Tatlım seninde evliğin bir ömür mutlu ve mesut sürsün Yüce Rabbim kimsenin yuvasını bozmasın

ne güzel..ilk andan beri herşey ne kdr içine sinmiş görünüyo..keşke benimkide öle olsaydı..neyse Allah ayrılık wermesin inş.çok yakışmışsınız..huzurlu sağlıklı bebişli günleriniz olsun inş:) bi ömür aşık kalın birbirinize inşallah,gözlerinizden belli aşkınız zaten maşallah:)....

güzelim ne güzel yazmışsın inşallah tüm dileklerin sonuna kadar olur. Yüce Rabbim tüm bekarlara güzel bir yuva versin... seninde herşey gönlünce olsun

resimlerin hepsi birbirinden güzeldi ama sanırım onları güzel yapan aranızdaki askın varlıgı olmalı canım...mutlulugunuz yüzünüze yansımıs gercekten Rabbbim bu tabloyu bozmasın :nazar::nazar:

çok sağol canım çok tatlısın ne güzel yazmışsın inşallah herşey böyle olur ve bu masal ölene kadar devam eder. Yüce Rabbim herkesin yuvasını korusun

55.698 kere maşallah:nazar:. Dillere destan dedikleri böyle birşey kanımca:delphin:

Ama Niltol anneni muhakkak burda görmek isteriz. Hatun süper giyinmiş hesengözlerimebaksanab

ne güzel yazmışsın canım valla acayip mutlu oldum..inşallah annemide üye yapacağım ama bilgisayar kullanmayı tam bilmediğinden tek başına yapamaz diye düşünüyorum...
seninde herşey gönlünce olsun

çok güzel çok güzel çooook güzel bayıldım.Evinide çok beğenmiştim.düğünün kınan istemen herbişeyin çok güzel geçmiş.Allah sağlıklı mutlu bi yaşam nasip etsin.Böyle aşkla bakan bi çift çok nadir gördüm.Elemterefişş kem gözlere şişş:))

Back