Niltol'un sz, nian, kna, nikah ve dn

Fotoğrafını koyduğun her anı bend eorda yaşıyor kadar oldum yani, bu kadar fotoğrafı üşenmeyip paylaştığın için önce kendi adıma teşekkür ederim.

Her birinde ayrı ayrı güzel çıkmışsınız, rabbim sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin size doğacak çocuklarınızla beraber.

Değinmeden geçemiycem babanın kuşağını bağlaması dışında herkesin her yerde yüzü gülüyo, ne kadar güzel bi şey bu. Bizde genelde herkeste (tabi kız taraf özelikle) ağlamaklı bir ifade, yüzler hiç gülmez falan. Bu ne kadar önemli bi ayrıntıymış ilk defa senin fotoğraflarında farkettim inan.. Mutluluğunuz herkesin yüzünden okunuyor valla...

Rabbim tüm bekarlara içinde banada böyle mutlu düğün ve yuvalar nasip etsin :Saruboceq:

Mutluluğunuz daim olsun inşallah
:nazar:

sibelcim ne güzel yazmışsın sen de üşenmeyip bu kadar güzel yorum yazdığın için çok teşekkür ederim... herşeyin güzeli senin olsun, gönlünde ne varsa herşey istediğin gibi olsun...

evını gezmıstım daha once ama henuz yenı oldugum ıcın evın senın oldugunu bılmıyodum.ben pek bohça sevmedıgım ıcın ona yorum yapamıycam ama herseyın cok guzel 7 sene bekledıgınıze degmıs canım.Allah agız tadınızı bozmasın buyuk askınız hergun dahada bı tatlansın inş.

evını gezmıstım daha once ama henuz yenı oldugum ıcın evın senın oldugunu bılmıyodum.ben pek bohça sevmedıgım ıcın ona yorum yapamıycam ama herseyın cok guzel 7 sene bekledıgınıze degmıs canım.Allah agız tadınızı bozmasın buyuk askınız hergun dahada bı tatlansın inş.

canım bende sana aynı dileklerde bulunuyorum seninde ilişkin, evliliğin, evin, yaşamın ve ömrün çok güzel ve mutlulukla dolu olsun...

arkadaşımmm süperrrrr bende çok severim fotoğraf çektirmeyii....
hepsi birer hatıraaaa
bir ömür boyu mutluluklar dilerim...

Rabbim bir yastıkda kocatsın ömür boyu mutlu olun resimler gerçekten çok güzel peri masalı gibi herşey dilerim hayatın boyunca bu masalda yaşarsın :nazar:
darısı bizim gibi gün sayanların başına olsun inşallah :asigim:

Çok çok çok güzel olmuş fotolar hepsini birarada görmek çok daha güzel oldu bence.Herşeyin çok güzel olmuş canım,gelinliğin,abiyelerin,kendin Allah bozmasın,bir yastıkta kocatsın eşinlede çok yakışmışsınız.
Seninkilere bakarken kendim geldim aklıma yaa :asigim: ne güzel günlerdi.Allah herkese nasip etsin böyle mutlulukları :1hug:

ayyy Niltolummmm bayıldım canım fotolarınaa...
maalesef benim düğünümde herkes şaşkınlaşmıştııı.sadece fotoğrafçıların çektiği fotolar var...
ikinci düğünümüz de eşimin memlekette olmuştu nikahta orda...orda hiç fotom yok neredeyse...
eşimin duağımı açtığı ve de alnımdan öptüğü an yok meselaa...çok gıpta ederim öyle fotolar görünce..

sizinkine de bayıldımmmm şahanee olmuşşşşş..Allah hayırlı mutlu bir yuva versin inşallah canımmm :nazar:

Nitolcum ömür boyu mutluluklar dilerim fotolarının hepsinde çok güzel çıkmışsın, tabi annenide unutmamak lazım oda pek güzelmiş

mutluluklar diliyorum,çok güzel fotoğraflar..
bu arada anne - kız tüm kıyafet & gelinlik seçimleri çok yerinde bence.
allah ağzınızın tadını bozmasın,bir ömür sağlıklı,huzurlu,mutlu olun inşallah.

ilk andan itibaren her kareyi ölümsüzleştirmen çok hoş olmuş.kaydirigubbakcemile5..
çezveleri görünce istenme olayım aklıma geldi ve heyecanını,benimkinide hatırlıyarak paylaştım...kaydirigubbakcemile4
nişanda pek keyifli..ne hoş zamanlar di mi?
kınan pek hoş,hem hüzünlü hem keyifli..delikafadulden
evden çıkma anında inan bende çok duygulandım(evden gelinlik giyip çıkmak istemiyorum..otelde giyip çıkıcam Allah nasip ederse..dayanamam ben pek duygusalım:1no2:)
nikahtaki heyecanınız gözlerinizden okunuyor..pek yakıştırdım..
güler yüzlü,sıcak,aşk dolu girişiniz ve ilk dansınız süper...
Allah bozmasın hep aşk ve sevgiyle kalın...bu albümüde paylaştığın için:eline sağlık canım..pek
cicisin..a.s.
:nazar::nazar::nazar:

tek kelimeyle herşey dört dörtlük olmuş cnm.. kaydirigubbakcemile5
Allah bir ömür boyu mutluluğunuz bozmasın :Saruboceq:
çok merak ettim bu kadar ayrıntılı fotoğraf çekimini hangi düşünceli insan üstlendi CADIARZU
a.s. :nazar:

ne güzel..ilk andan beri herşey ne kdr içine sinmiş görünüyo..keşke benimkide öle olsaydı..neyse Allah ayrılık wermesin inş.çok yakışmışsınız..huzurlu sağlıklı bebişli günleriniz olsun inş:) bi ömür aşık kalın birbirinize inşallah,gözlerinizden belli aşkınız zaten maşallah:)....

mutluluklar niltolcum herşey çok güzel

hulka düğündaşız sanırım

resimlerin hepsi birbirinden güzeldi ama sanırım onları güzel yapan aranızdaki askın varlıgı olmalı canım...mutlulugunuz yüzünüze yansımıs gercekten Rabbbim bu tabloyu bozmasın :nazar::nazar:

Back