Niltol'un sz, nian, kna, nikah ve dn

canım inşallah günlerin çok çabuk geçer ve sende bir masalın içinde mutluca yaşarsın. seninde herşey gönlünce olsun...

herkesin yuvasını Yüce Rabbim korusun. Bekarlara güzel bir yuva, Evlilerede güzel bir yuva ve bebek nasip etsin Yüce Rabbim,, Yorumların için çok teşekkürler... herşey gönlünce olsun

canım öncelikle yorumun için çok teşekkürler... resimler için çok üzüldüm çünkü bence çok önemliler bizde çok resim var ama beni tanıyan herkes fotograf makinasını almış çekmiş daha çoğu kisidende alamadığım resimler var... herşey gönlünce olsun

Nitolcum ömür boyu mutluluklar dilerim fotolarının hepsinde çok güzel çıkmışsın, tabi annenide unutmamak lazım oda pek güzelmiş

ayyy çok sevindim annem benden de güzeldir sadece biraz kilosu var işte o da tek farkımız. canım yorumun için sağol. herşey gönlünün güzelliği gibi olsun

çok teşekkürler canım annemi unutmadığın için sağol, yorumun çok güzel. herşey istediğin gibi olsun

55.698 kere maşallah. Dillere destan dedikleri böyle birşey kanımca

Ama Niltol anneni muhakkak burda görmek isteriz. Hatun süper giyinmiş hesengözlerimebaksanab

Allahım negüzel yazmışsın çok çok mutlu oldum süpersin canım... Yüce Rabbim gönlünün güzelliği gibi versin... Ne istediğin varsa herşey istediğin gibi olsun... İnşallah senide bu albüm kısmında görürüz. Aşkınız bir ömür sürsün tatlım...

tatlım çok teşekkürler yorumun için... beni tanıyan herkes fotograf makinasıyla gelmiş her mürvetime çünkü ben herkesi çekmeyi sevdiğimden onlarda beni çekmek istemişler yani çok kişi diyebilirim acayip fazla resmim var ama buraya bukadar paylaştım. Tatlım seninde evliğin bir ömür mutlu ve mesut sürsün Yüce Rabbim kimsenin yuvasını bozmasın

güzelim ne güzel yazmışsın inşallah tüm dileklerin sonuna kadar olur. Yüce Rabbim tüm bekarlara güzel bir yuva versin... seninde herşey gönlünce olsun

resimlerin hepsi birbirinden güzeldi ama sanırım onları güzel yapan aranızdaki askın varlıgı olmalı canım...mutlulugunuz yüzünüze yansımıs gercekten Rabbbim bu tabloyu bozmasın

çok sağol canım çok tatlısın ne güzel yazmışsın inşallah herşey böyle olur ve bu masal ölene kadar devam eder. Yüce Rabbim herkesin yuvasını korusun

55.698 kere maşallah. Dillere destan dedikleri böyle birşey kanımca

Ama Niltol anneni muhakkak burda görmek isteriz. Hatun süper giyinmiş hesengözlerimebaksanab

ne güzel yazmışsın canım valla acayip mutlu oldum..inşallah annemide üye yapacağım ama bilgisayar kullanmayı tam bilmediğinden tek başına yapamaz diye düşünüyorum...
seninde herşey gönlünce olsun

çok güzel çok güzel çooook güzel bayıldım.Evinide çok beğenmiştim.düğünün kınan istemen herbişeyin çok güzel geçmiş.Allah sağlıklı mutlu bi yaşam nasip etsin.Böyle aşkla bakan bi çift çok nadir gördüm.Elemterefişş kem gözlere şişş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…