Nil'in Çeyizleri =]

Netten aldım:)
$8694150200124_1_org_zoom.webp $8694150200223_1_org_zoom.webp
$e856d6f3.webp bunuada ya burada ya başka bir sitede bir arkadaşın çeyizinden aldım aynısını almıştım resmini bulamamıştım... Yanlış anlaşılmasın:16:

yıne cok guzellerr :D o yesıllı nevresım cok guzell
güle güle kullanmayı nasıp etsın allah

nilsoltcum çok beğendim aldıklarını bende 1 temmuz da evleniyorum burdaki çeyizleri gördükçe içim gitti ben de topik açayım dedim ama benim çok az çeyizim var hala

belki bir kaç ay sonra paylaşırım bende çeyizlerimi..

aldığın her şeyi güle güle kullanmak nasip olsun

canım aldıkların cok guzeller o kırmızılar heleee:16: ama bısey solıım mı bende bardak takımımı 6 kısılık almıstım sonradan pısman oldum eksık oluyor cunku 12 kısılık yemek takımı 6 kısılık bardak takımı :50: gıdıp hemen 12 kısılık yaptım bı dusun ıstersen sende canım :34:

nilsoltcum çok beğendim aldıklarını bende 1 temmuz da evleniyorum burdaki çeyizleri gördükçe içim gitti ben de topik açayım dedim ama benim çok az çeyizim var hala

belki bir kaç ay sonra paylaşırım bende çeyizlerimi..

aldığın her şeyi güle güle kullanmak nasip olsun

Çok teşekkür ederim canım:) Az kalmış senin, yavaştan yavaştan her şeyin olur canım az olsun öz olsun lafı çok doğru ben bazı şeyler aç gözlülük ettim:D Hayırlı olsun buarada bekliyoruz topiğini :16:

canım aldıkların cok guzeller o kırmızılar heleee:16: ama bısey solıım mı bende bardak takımımı 6 kısılık almıstım sonradan pısman oldum eksık oluyor cunku 12 kısılık yemek takımı 6 kısılık bardak takımı :50: gıdıp hemen 12 kısılık yaptım bı dusun ıstersen sende canım :34:

Teşekkür ederim çook aslında biraz içimde kurt var sanki king aldım ben aletlerimi anneme güvenerek yıllardır kullanıyor inşallah bende sorun çıkmaz :D Off bak şimdi iyice kurt düştü içime 12 kişilik diyorsun yani,, ee nasıl çevircem ki ben onları sen nasıl yaptın?

:34: çok güzel çeyizlerin bayıldım bayıldım iyi günlerde kullan canım :16:

Recelliklerden annem bana ceyizime almisti Karaca nin yemek takiminda da ayni model insallah agiz tadiyla guzel gunlerde kullanirsiniz :)

Back
X