- 5 Mart 2010
- 274
- 0
- 116
- 36

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nil selam canım ? Aldıkların yine cok guzel , istanbul nevresim takımımın markasını merak ettim ?
ve fiyatını ? ben buara bişey alamıyorum kaldım oyle küçük elektriklilerimi , tencere takımı ve catal bıcak setini alayım diyorum .. ve hala cok kararsızım
narenciyemi aldım dün öyle bekliyorum offf off
buarada senın 08.09 tarıhınde benım dugunum var canım
canım yenı aldıklarını gule gule kullanman dılegıyle :) hersey o kadar guzel kı almadan duramıyoruz ama artık benımde durmam lazım bırı benı durdurmalı artık kendıme kıyafetler almak ıstıyorummmmm![]()
sütlac kablarından bıde o kupaların sıyahlı olanlarından bende aldımgüle güle kullanmak nasip olsun inşallah
baharatlıklarımı almıştım kargo parası olmasa dahada cok alırdımda tek urun alcam zaman alamıyorum işte
bugunde cok guzel su bardakları var markafonıde
Eee hadi hayırlı olsun inşallah güzeldirler resimlerdeki gibi... Bende tek ürün almayı sevmiyorum.. Dün senin sorduğun kaşıklık geldi içinde var tahta kaşıklarıAma kupa bardak askılığı almıştım aynı sipariş iiçinde onu hiç beğenmedim violet angel adı altında satış yapıyor pek tavsiye etmem markafonide devamlı çıkıyor çok da beklediğim gibi değildi
![]()
Ama neyse ki diğer ürünler güzeldi...
![]()
güzelmiydi kaşıklık ? bende kupa askısı alıcaktım gecenlerdede markasını bılmıyorum bahsettıgın markanın cok guzel urunlerı var ben baska bı sıtede toptan gordum tereyag bıcakları var bıtıyorumda 18 lırada veremıyorum elım gıtmıyor :))
kupalar güzeldir , sütlac kablarıda![]()
Canım her şeyini güzel günlerde kullan tüm eksikler bitmiş gibi görünüyor beyaz eşyalar da alınmışBen de Sıemens veya Bosch alacağım gerçi her ikisi de aynı firma ama bazı şeyleri farklı.Sen ankastre almışsın canım evinizi aldınız mı yoksa kirada mı oturacaksın. Ayrıca tüm beyaz eşyaları ne kadara mal ettin ve nereden aldın? Çok mu soruyorum :)) Biz de nişanlımla 2 ay sonra falan tüm beyaz eşyaları alıp ödemeye başlamayı düşünüyoruz, fikrini almak istedim. Şimdiden teşekkürler.
![]()
tatlım benım gule gule kullan ne ıyı olmus yukledıgın bende rende ve guvec kapları alıcaktım aklımdan ucup gıtmıss saolsın hatırlamıs oldum
bısı sorucam rende yaparken etrafa cok sıcrıyor ya sınır oluyorum senın aldığından gormustum bı yerde hosuma gıtmıstı hem haznesı var hemde kapağı dıe bılıyorum ceyızlık kullanmadın daha ama bı fıkır verebılır mısın canım bıde çok oluyorum ama bısey daha sorucam bu cam damacanayı ve ınek resımlı fılan sıseler oluyor ya bende cok begenıyorum ama ıcıne ne koyacağımı bılmedıgım ıcın almadım acıkcası sen su koymak ıcın mı aldım tatlım benımm
![]()
Canım çeyizine az önce baktım, ve beğendim çok güzeller. Benim gibi internetten oldukça alışveriş yapan birisin anladığım kadarıyla. Morhipodan aldığın turkuaz amerikan servislerine bayıldım. Tam benlikler. Belki yine denk gelir alabilirim canım markası nedir onların?
Teşekkür ederim canımmSenin içi hemen baktım esse home yazıyor... Olabildiğinde kırmızı mavi tonları ve metal almaya çalışıyorum ama dayanamıyorum bazen başka renklere saldırıyorum... Netten alışveriş daha kolayıma geliyor :)
:):) Çok teşekkür ederim canım... Herşeyi sorabilirsin... Rendeyii bende senin gibi düşündüğüm için aldım ama henüz elime ulaşmadı haftaya gelir herhalde birşey diyemicem o yüzden... Damacanayı sürahi niyetine çok beğenerek aldım o kadar sürahiyi ne yapıcağım bende bilmiyorum :S:S Şişeleri yazın dolapta soğuk su için aldım pet şişelerden haz etmiyorum hiç mikrop falan malum![]()
![]()