• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nil'in 116 m2'cik tatlı evi:)

çok güzel bir evin var canım allah güzel günlerde güle güle oturmayı nasip etsin inşallah,nişanlıyım darısı benim başıma diyelim o zaman :)

Kızlar konumu takip etmeyeli 2 yıl olmuş. Geçen arkadaşım senin evini gördüm deyince tekrardan baktım ki 19 sayfa yorum varmış :17: Evimin son halinden birkaç kare daha ekliyorum. Bir de bebeğimiz olduğu için boş odamızı bebek odası yaptık. :emir_bebek:

Mutfaktaki boyanabilir duvar kağıdı. Çok kullanışlı 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum kolayca siliniyor. Ayrıca evim toki evet :34: Yorumlarınız için teşekkürler

koridorda ışıklı bir satt vardı, sonraki foto da yok neden caba :) saatti nerden aldınız güzelmişş

Konu 2 yıl önce açılmıştı ve ben uzun süre sonra yeniden burdayım:) Saat olmayan foto 2 yıl önceki fotoğraf. Bebek odası ve o resim sonradan eklenenler:) Saati internetten aldım Gölge Saat diye aratırsanız bulursunuz :34:

yatak odasının mobilyaları aynı benimkinden... evime geçicem eylülde. dekorasyon için çok güzel oldu senin tarzın tercih ettiğin mobilyalar olsun dizayn olsun tam benim zevkim ...

çok beğendim cnm güle güle oturun :) perdelerine dikkat ettim bende şuanda evime perde yaptıracağım, oturma odasındakiler dikkatimi çekti, stor + normal tül, fon koymamışsın ve çok güzel durmus bende fon perde alıp almamak konusunda kararsızım.. Ama senınkiler çok güzel :nazar:

çok beğendim cnm güle güle oturun :) perdelerine dikkat ettim bende şuanda evime perde yaptıracağım, oturma odasındakiler dikkatimi çekti, stor + normal tül, fon koymamışsın ve çok güzel durmus bende fon perde alıp almamak konusunda kararsızım.. Ama senınkiler çok güzel :nazar:

Teşekkür ederim cnm. Ama oturma odamda ip perde var şu kırmızı olan perde. Ben de böyle kararsız kalmıştım fon konusunda ama evim küçük olduğu için fon istemedim.

eviniz çok güzel Allah mutlulukla bebeğinizle bir ömür oturmak nasip etsin 116 m2cik demişsiniz garibime gitti herkes 250 m2 evde oturuyoda benimmi haberim yok acaba dedim.bence eviniz küçük falan değil gayet normal hatta standartların üzerinde büyüklükte diyebileceğimiz bir ev.75m2 bir ev 4 kişilik ailenin rahatlıkla yaşayabileceği bir evdir türkiye koşullarında

eviniz kaç oda 4 + 1 gibi geldi benimkide öyle
bebk odanızı ve banyonuzu kapıdan çekseydiniz daha belirgin olırdu banyo dolabını ve bebek odasının genişliğini merak ettim

güle güle oturun sıcak bir eviniz var

eviniz çok güzel Allah mutlulukla bebeğinizle bir ömür oturmak nasip etsin 116 m2cik demişsiniz garibime gitti herkes 250 m2 evde oturuyoda benimmi haberim yok acaba dedim.bence eviniz küçük falan değil gayet normal hatta standartların üzerinde büyüklükte diyebileceğimiz bir ev.75m2 bir ev 4 kişilik ailenin rahatlıkla yaşayabileceği bir evdir türkiye koşullarında

Çok teşekkür ederim. Elazigda küçük ev kategorisinde ama büyük şehirler için dediğiniz gibi küçük değil hatta standartların üzerinde olabilir.

Back
X