hahaha youtube'de ki Nil Erkoçlar için yapılan slaytlar beni çok güldürüyorözellikle "Nil Erkoçlar - Veda Videosu (Seni Seviyoruz Nil)" başlığı altında yapılan bu slayt ,sanırsın ki vefat etti Nil Erkoçlar'ın (Rüzgar) zorla psikolojisini bozacaklar
[video=youtube;ADz-2dCORJM]http://www.youtube.com/watch?v=ADz-2dCORJM[/video]
yalnız arkadaşlar slaytta ki fotolara baktım da ,yüzü dışında fiziğinde cidden bir erkek görüntüsü var .çok fazla kıvrımlı hatları yok .popo ve gögüs yok dümdüz .elleri ve kolları cok kemikli ve damarlı
Ne diyelim artık, biz tasvip etmesek de o tercihini yapmış,bize de bir şey demek düşmez .Ama ben de ilk duyduğumda ciddi şok geçirdim çok şaşırdım ,üzüldüm de :/ insanlar nasıl bir psikolojı yaşıyor da bunu yapıyorlar kendilerine diye :/ çok zor bir durum gerçekten yaa .ne yaşadı etti bilemeyiz tabi ,o yüzden çok da birşey söylemeye gerek yok gibi ...
yalnız siz de dikkat ettiniz mi bilmiyorum ,ama erkek haliyle çekildiği fotolarda yüzünde bir hüzün var .acaba amaliyattan mı ?
zaten terketcekmiş okudğum habere göreRüzgar' ın yerinde olsam Türkiye' yi terkederdim şimdiden askere alınma bilmemne geyikleri çevirmeye başlamışlar bir de iğrenç zeka kırıntısı içermeyen espriler yapmaya çalışmışlar Bülent Ersoy' u katıp vs.
bu kadar baskıyı göğsleyebilecek mi acaba hem de bu kadar hassas bir dönemdeyken hem hormon ilaçları da alıyorken gerçekten Allah yardımcısı olsun.
aynen ya çılgın gibi resimlerine bakıyorum yorumlarını okuyorum heran yeni bişe dicek tv ye çıkcak die bekliorum çok etkilendim yaa benim gibi etkilenen arkadaşların olduğunu bilmek beni rahatlattı:)nedenseBen hala haberlerde veya sosyal paylaşım sitelerinde geçen resimlerine şaşkınlıkla bakmaktayım
Bu olay beni neden bu kadar etkiledi bilmiyorum ama güzel bir kızdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?