Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nili destekleyenlerinde ondan bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Bu durumu Allaha küfreden, sevmeyen biriyle dost olmaya benzetiyorum. Bu arkadaşımız Yaradılışını beğenmeyip değiştirip bi nevi Allaha isyan etmiş birisi. Ve burda ona destek verenlerde bi nevi Allaha isyan eden bi insana,Allaha savaş açmış bi insana destek veriyor. Yani şurda modern görüşlü olayım mantığından vazgeçip özümüze dönelim. Atalarımız bu ülkeyi kurtarırken bu halkın da bu kadar midesi genişleyeceğini görseydi kemikleri sızlardı. Ne için kazanıldıki sanki bu ülke? Ahlaksızlık, fuhuş, isyan, bunlar gözönünde bu kadar serbestçe yapılsın ve halk ta onlara destek versin diye mi? Nil ne yaparsa yapsın günahı kendine ama sizlerde ona destek vererek Allaha isyan eden birini desteklemeyin. Kafirlerle dost olmak nasıl bizim dinden çıkmamıza sebep oluyorsa, Nilin doğru yaptığını düşünmekte dinden çıkmaya sebep olabilir. Çünkü bi nevi küfüre, isyana destek vermiş oluyosunuz. İnanmayan araştırsın.
Ben anlamakta zorlaniyorum bu konu hakkindaki konusmalari.
Saygi duyanlar vardir elbet ama gercekten saygi duyan %5 i gecmez belki.
Neden mi böyle düsünüyorum?
Futbol karsilasmasi olur, bunun bir spor oldugunu, eglence oldugunu unutur insanlar ( kadini erkegi) kazanana saygi duyup tebrik edilmez, hakaretler, küfürler, lincler, kavgalar hatta ve hatta ölümler olur.
Ülke secime gider birini secer, secmenin secimine saygi duyulmaz, yine küfür, hakaret, asagilama alir basini gider.
Hadi bunlari gecelim.
Bir oyuncu bir filmde bir dizide rol alir, canlandirdigi rol sevilmez, onun bir oyun oldugu ve o kisinin isini yaptigi görülmez, oyuncuya hakaretler, küfürler, beddualar havada ucusur.
Gercekten saygili bir millet miyiz? Bu kizcagizla biri tartissa, karsi karsiya gelse, yine saygili olup onu bu olayla vurmamaya calisir mi aceba?
Bir köse yazari ( cok görürüz bu tür köse yazarlarini) bu kiza bir olay sonucu sinir olsa, aceba bu kiz hakkinda ilk yazacagi sey ne olur?
Gercekten saygili m iyiz?
Yoksa böyle bir konuda düsüncelerimizi dile getirirken, yobaz, geri kafali damgasi yememek icin dil ucuyla "saygiliyim" mi diyoruz?
Herkesin mezari ayri!
Herkes kendinden sorumlu.
Banane Nil den, Rüzgar dan.
Ama beni ilgilendiren yönü su ki.
Bazi seyler 4 duvar arasinda kalmali.
Ortalikta bangir bangir " helal be" denilirse ben bu noktada " dur" derim.
Helal falan degil cünkü.
" helal be" denilecek sey, insanlarin gurur duydugu, herkesin yapmak isteyip yapamadigi birseydir. Yani kazanilmis bir zaferdir.
Bazi seyleri ele alirken önünü, sonunu iyice tartip düsünmek gerek.
Yapmistir, kendi tercihidir, günahsa onun günahidir, bana göre hava hos, ama cikip özendirme, takdir etme, alkislama yapilamaz.
Bide başka boyuttan bakmak istiyorum olaya. Kızınız bi erkeğe aşık olsa o da Rüzgar olsa ne tepki verirsiniz? Eminim kimse kabul etmek istemez.Burda özgürdür onun seçimidir diyenler bile kızlarının onunla birlikte olmasını istemezler. Her boyuttan bakmak lazm. Bu tarz insanlar çoğalırsa böyle sorunlar ortaya çıkar
şok oldum görünce.acaba çift cinsiyetlimiydi.öyle değilse yani bir mecburiyet yoksa,hormonlarda bir problem yoksa, öyle hissediyor diye yapılmasını doğru bulmuyorum ben.psikolojik tedavi görmeliydi.şimdi de ihtiyacı vardır bence.nasıl uyum sağlayacak bunalıma girebilir
anlamıyorum anlamak da istemiyorum