NİL^^KİŞİSEL OUTLET^^( 41.sayfa sonrası yeniler ve güncelleme)

Evet canm pembe gömlek ve mavi bebe yaka gomlek 38 bedenim ve kaldysa canm

pempe gömlek -bebe yaka bluz -spor kazak ve vizon hırka hepsi duruyor,kapıda ödemeli halen gönderebiliyorum ben buradaki ptt den henüz olumsuz bir bilgi yok,pazartesi günü gönderirim canım tane 5 tl seçtiklerin hepsi 20 tl yapıyor. pzartesi takip numaranı yazarım ..umarım ptt pazartesi kapıda ödeme kalktı demez bana istanbul da kaldırılmış çünkü... haberleşiriz.

inşallah beğenirsin canım ürünleri ve hediyeyi

Mailine küçük bir adres eklentisi yaptm bakarsan sevinirim

tamam canım bakarım ,notumu da alırım

Bunu takas yapalimmi nilcim

hangisini bebeğim ?bayan olanı mı ?

Son düzenleme:

suni deri 22 tl tertemiz sayılı kullanıldı zımba detaylı büyük boy postacı satıldı:::::::::::::::::::::::::::::::::::::

satılanlar:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::. hata ile siyah adidas üst karışmış o hala satıştadır.........

Eklentiler

• $002.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 68
  • $1521581_10202878131013942_357619097_n.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 54
  • $1618624_10203212671377242_546113967_n.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 54
  • $ey1G4j.jpg
    161,3 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:

37 numara kırmızı kalın keten ayakkabı az kullanıldı, resimde görüldüğü gibidir 22 tl satıldı...........

ve satılanlar.................... GRİ BALON KOL BLUZDE SATILMIŞTIR................

Son düzenleme:
duruyor canım 2 yelekte satılmadı...

mümkünse arka beden ölçüsü kaç cm bilgi verebilir misiniz. (bir kolaltından diğerine)

istediğim ölçüdeyse ikisini de alabilirim.... bende yakında dolap yenilemece yapacağım.... umarım karşılıklı alışveriş yapmak kısmet olur...

pembe eşofman takımı satıldı mı?

evet satıldı dün canım...

elbette yarın alır ve yazarım ölçülerini... inşallah seviniriz bit pazarı bu anlamda süperdir

Bu yelek 38 bedene olurmu diğer soran arkadaş almazsa bana dönüş yapabilirmisiniz.

Reactions: Nil
Canim busenemodaoldu baloneteksriyorum.hand mde 36 da oldu 38de oldu.varmisende otarz.

gabardin olan yelek bel 37cm kolaltından boy 22cm

cepken tarzı olan bershka yelek ise bel 36 cm kol atından boy 25 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…