Evet canm pembe gömlek ve mavi bebe yaka gomlek 38 bedenim ve kaldysa canm
inşallah beğenirsin canım ürünleri ve hediyeyiBu takım sıfırmı
1 kez kullandım sadece bana bol geldiği için satışa koydum canım ama sıfır ayarında
36 ya salaşh seven için olur ama en ideal 38 -40
kargon yarn elime ulaşır sanırım heyecanla bekliyom cicilerimi :)
Mailine küçük bir adres eklentisi yaptm bakarsan sevinirim
Bunu takas yapalimmi nilcim
Alemsiniz kızlar yaaa
Yeniler ve güncellenenlerle devam;
beyazı 36-38 bedene uygun siyahı azcık daha genişi 38 e uygun iarkadan kendi kumaşının kuşakları ile belden bağlanabilir2siside sıfır kullanılmadılar çok zarif duruşları tanesi 20 tl (penye değil pamuklu kumaş) ikiside satıldı::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
siyah süet zımba detaylı belden lastikli cepli tunik 36 -38 beden 1 kez kullandım, 22 tl satıldı.......................
mascara'cım eklemeye çalışırım ama inan hoş duruyorlar ben spor giyindiğimden ötürü giyemedim, satmaya da anca kıyabildim bu kadar parçadan sonra ,düşün
ve satılanlar.................... GRİ BALON KOL BLUZDE SATILMIŞTIR................
Eki Görüntüle 1013631 Eki Görüntüle 1013632 Eki Görüntüle 1013633
canım bunlar ne kadar ne kaç beden duruyor mu?
eşofman üstü fiyat nedir canım
yelekler , clockhouse gabardin
bershka kumaş 15 tl tanesi S beden uyumlu
Eki Görüntüle 924824 Eki Görüntüle 924825
Eki Görüntüle 924826
bu ürünler satıldı mı acaba?
duruyor canım 2 yelekte satılmadı...
pembe eşofman takımı satıldı mı?
mümkünse arka beden ölçüsü kaç cm bilgi verebilir misiniz. (bir kolaltından diğerine)
istediğim ölçüdeyse ikisini de alabilirim.... bende yakında dolap yenilemece yapacağım.... umarım karşılıklı alışveriş yapmak kısmet olur...
inşallah beğenirsin canım ürünleri ve hediyeyi
tamam canım bakarım ,notumu da alırım
hangisini bebeğim ?bayan olanı mı ?
mümkünse arka beden ölçüsü kaç cm bilgi verebilir misiniz. (bir kolaltından diğerine)
istediğim ölçüdeyse ikisini de alabilirim.... bende yakında dolap yenilemece yapacağım.... umarım karşılıklı alışveriş yapmak kısmet olur...