NİL^^KİŞİSEL OUTLET^^( 41.sayfa sonrası yeniler ve güncelleme)

nil kargoyu aldım canım,çok teşekkür ederim,hediyeler de şahane.,o nasıl elbise öyle :KK34::KK34:bayıldım:)

mango sılver bileklik ve zımba detaylı siyah bileklik 15 tl ikisi

ahşap boyama vernikli,elde yıaknabilir kullanılmadı,dekor amaçlı da kullanılabilir 22 tl sıfır...

Hakiki deri yurt dışından alınma 37 no TR ile sadece 2 kez kulanmama rağmen yan basma sorunum yüzünden bu halde ama 2 tl gibi bir ücrete yeni minik topuk ile değiştirilebilir ben kullanmadığımda elimden varmadı açıkçası .ne çok yüksek ne çok alçak bir topuk boyu tam orta karar 55 tl

Yeni üye oldum ilk defa alışveriş yapyorum gecelik takımlarınıda begendim ama ilk seferde acilmaym birde ürünleri görmek istiyorum 10 lira tutuyor galiba bilgileri gonderirmisin adresi gondereyim

• Beğen
Reactions: Nil
yeni üye oldum ilk defa alışveriş yapyorum gecelik takımlarınıda begendim ama ilk seferde acilmaym birde ürünleri görmek istiyorum 10 lira tutuyor galiba bilgileri gonderirmisin adresi gondereyim

özelden yazdım canım evet 10 tl tutuyor 2 si ..şuan özel mesaj hakkın yok senin özelden yazdım sana mailimi:KK34:
BANA İLK BURADAN ULAŞIRSAN SEVİNİRİM MAİLİME BAKMIYORUM ÇÜNKÜ RUTİN OLARAK.

Son düzenleme:
şeker pempe içi pamuklu kalın 36-38 bedene uygun takım 30 tl

spor takım 36-38 bedene uygun 10 tl

s beden dirsek kol,kedi desenli arjası fermuar detaylı sweet 12 l

Son düzenleme:
Yok canım benim yu fondotone,ya da pudraya ihtiyacım var,aydınlatıcı hiç kullanmadım o göz altına sürülmüyo mu?Bu arada senin sayfanda sen satıyosun diye bir ürün alıyım dedim başka arkadaşın postuymuş,karışıklık oldu.Sana jest yapmak istiyorum alışveriş yaparak:)

bazı ürünlerin fotolarını yeniledim modelini tam yansıtmadığı için

elbise S bedenlere uygun(rengi foto soluk çıkmış tonlar canlı ve simsiyah renkte) 18 tl
mango klasik kesim 2 düğmeli ceket 10 tl
36-38 bedene uygun hırka(vizon renkte) 8 tl
sayılı kullanıldılar hiçbir sorunları yok.

Eki Görüntüle 924564

Eki Görüntüle 924565

Eki Görüntüle 924566
Sayfalari dolasiyorum bulduklarimi gönderiyorum

X