NİL^^KİŞİSEL OUTLET^^( 41.sayfa sonrası yeniler ve güncelleme)

mango pul detaylı 5 tl

36 beden 10 tl sempatik kız dan aldım ama elbisem çook fazla ihtiyaç fazlası

36 beden kot görünümlü pamuklu tayt 1 kez kullanıldı 20 tl

s beden mevsimlik ceket 20 tl

s beden etiketli adl marka 25 tl

deri vintage çanta askısını ben temin ettim 20 tl

36 beden fermuarlı kendinden simli hırka 15 tl

elimde kalan son ürünler bunlar arkadaşlar...... kot ceket ayırtıldı sadece.........................

Son düzenleme:
mavi jeans kapşonlu atkı kullanılmadı 20 tl

s beden yeni 10 tl

36-38 kullanılmış içi tamamen kürklü ceket 20 tl

bu da greyder marka hakiki deri 3 renkli dolgu topuk terlik 60 tl (99.90 a almıştım) sadece 1 kez kısa süreli kullanıldı,ihtiyaç fazlası 37 no

yepyeni şeker pempe eşofman takımı yine satıştaaaa
M-L uyumlu 38-40 arası bir bedene uygun 30 tl

ya eşofmana bayıldım ama bana olur mu bu :26:
36 38im ben

ya eşofmana bayıldım ama bana olur mu bu :26:
36 38im ben

canım bende 36-38 arasıyım ,salaşh seviyorsan ben gibi olur ama ince bir 36 ya da bol gelir,birde boy gerek bunun için o salaşlığı orantılamak için beyonparadise aldı ürünü, ona olmamış ürün dilersen ölçü versin sana ,ona ulaşabilirsin

bu arada greyder terlikler içinde beyonparadise ulşabilirsiniz

Son düzenleme:

boyum 173 canm.emın olamadım ya. Su kot taytı ayır bana bunlar olursada haber verırım

boyum 173 canm.emın olamadım ya. Su kot taytı ayır bana bunlar olursada haber verırım

ölçüsünü almak gerek net olsun canım bencede ama boyu kaldırır bence :)
kot taytı ayırıryorum o capri boy mu diyorlar ayak bileğinin üstünde duran bir boyda orijinali ama diz altı capsi boy değil

ölçüsünü almak gerek net olsun canım bencede ama boyu kaldırır bence :)
kot taytı ayırıryorum o capri boy mu diyorlar ayak bileğinin üstünde duran bir boyda orijinali ama diz altı capsi boy değil

oo daha ıyı oyle bırsey arıyordum.
Smdı okuldayım eve gıdınce o arkadastan esofmanların olcusunu alırım canım

Reactions: Nil
nil'cim ürünlerin çok tatlı ama ne begensem satılmış :) dier topiclerde hep arkandan geliyorum zevklerimiz bu kadar benzeyemez tam 3-5 parca belirliyorm kafamda, sayfa sahibine yazıcam bi bakıyorum aynılarını sen almışsın bile

bu kirpiklerden 3 çift istiyorum ben. yeni ürün ekleyeceksen kargo için bekleyebiliirz. bir de kargo işini nasıl yapıyorsun artık kapıda ödeme için ptt fatura istiyormus diye duydum

Reactions: Nil

evet ,bende farkına vardım,zevklerimiz neredeyse birebir,ben ceptende sürekli takip ettiğim için sanırım önceliği almış oluyorum

canım evet bir çok ürünüm satıldı,bir kısmını da takas ile değerlendirdik arkadaşlarımla..
yakın zamanda ekleyebileceğim ürün sanırım yok,bunlar elimde kalanlar ki bunlardan bile bazıları satıldı yada ayırtıldı..

ptt ile ben en son dün gönderi yaptım ve özellikle sordum var mı değişiklik vs diye 'hayır yok' denildi ama pazartesi ne olur bilemiyorum..
sorun çıkarmaz ise ptt kapıda ödemeli de gönderebilirim yada akbank hesabıma eft ile de ödemeyi yapabiliriz canım..
3 çift istedin bir de benden olsun sana 4 çifti ayırıyorum

ah çok tatlısın kirpiklerin kesimine bayıldım ama çok uzunlar mı emin olamadım, zevkine guveniyorum. ikisi farklıymış sanırım. sol taraftakiler daha güzel geldi gözüme, sen hangisini beğeniyorsan onlardan gönderirsin. ödeme için de pazartesi pttye gittikten sonra bana mesaj at o zaman ben de duruma göre adres bilgilerimi vereyim, olmadı eft yapalım.

doğala en yakın olanlardan bunlar 2 çift birinden 2 çift birinden gönderiririm yada sen karar ver sorun değil
tamam pazartesi haberleşiriz öyleyse

kot ceket -beyaz mevsimlik ceket-spor takım -mineral farların açık renkleri-jean tayt ve 4 adet kirpik SATILDI......................................

Son düzenleme:

canım mesaj kutun dolmuş

canım adresini yazarmısın bana ,ptt ile kapıda ödemeli de şansımı deneyeceğim yarın gönderilerim var yetişirsen gönderirim kirpiklerini

canım mesaj kutun dolmuş

canım adresini yazarmısın bana ,ptt ile kapıda ödemeli de şansımı deneyeceğim yarın gönderilerim var yetişirsen gönderirim kirpiklerini
canımm kusura bakma simdi görüyorum tesadüfen o da, yeni bi sey var mı diye açtım sayfanı bildirim gelmiyor bana bugün yaa forumda sorun mu var ki:26: yazıyorum adresimi özelden

mascara ve beyonparadise ,kargolarınızı bugün gönderdim ,kargo takip noları özelden ileteceğim
güle güle kullanın

kalanlarla devam................

kalanlarla devam kapatıyoruzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…