NİL^^KİŞİSEL OUTLET^^( 41.sayfa sonrası yeniler ve güncelleme)

O siyah hirkanin inu tamamen kapaniyomu canm kusagni baglayinca bide hepsi nekadara olur biseyler yaparmisn

O siyah hirkanin inu tamamen kapaniyomu canm kusagni baglayinca bide hepsi nekadara olur biseyler yaparmisn

canım hırkanın önü kapalı da açık ta kullanılabilir,isteğe bağlı yani..
sen karar ver konuşuruz canım,elbette

Canim su deri kabanin benlikmis ama dar 38'e onu kapanmaz demissin:)baska varmi acaba dolabinda satisa cikarmayi dusundugun:)

38 numara olsaydi keske :/ acaba kalibi dar olabilir mi? Hani bir ihtimal :)

38 numara olsaydi keske :/ acaba kalibi dar olabilir mi? Hani bir ihtimal :)
canım normalde 36 no yazıyor ama kalıbı 37 no uygun ben kalıba göre 37-38 arası kullanıyorum..ama en fazla 37.5 a olur 38 hiç sanmıyorum

Son düzenleme:
Canim su deri kabanin benlikmis ama dar 38'e onu kapanmaz demissin:)baska varmi acaba dolabinda satisa cikarmayi dusundugun:)

deri uzun olan kaban satıldı zaten canım işuan için başka yok satışta olanların dışındakileri kendim kullanıyorum

satılmadı canım ama ben biraz kilo verince satmaktan vazgeçtim.65 tl idi
diğer alıntıladıkların duruyor ama

yok bn bir tek kabanı begenmiştim tek alıntılamayı beceremediğimden hepsi geldi sağlık olsun size çok yakışacağından eminim güle güle kullanın :))

Tamam canm anladm su mango bogazli kazak varya onasil mali ney onun canm.birde sifir kolsuz uzun asker yesili heralde onasil bisey canm uzunlugu tam olarak nekadar guzel biseye benziyo sikildigin icinmi satiyosn

yok bn bir tek kabanı begenmiştim tek alıntılamayı beceremediğimden hepsi geldi sağlık olsun size çok yakışacağından eminim güle güle kullanın :))

çok tşk ederimo kaban benim kalın belime oturrup ince belli gösterdği için kıyamadım yine 3 kg verince
ben kaban,mont .parka vs delisiyim bir dolap sadece onlardan ibaret, aklımda olsun satışa koyacak olursam sana msj atarım..çok naziksin tekrar tşkler

Tamam canm anladm su mango bogazli kazak varya onasil mali ney onun canm.birde sifir kolsuz uzun asker yesili heralde onasil bisey canm uzunlugu tam olarak nekadar guzel biseye benziyo sikildigin icinmi satiyosn

canım mango kazak makina örgüsü örme bir kazak,diğer bahsettiğini anlayamadım çok fazla ürün ve sayfa var...
alıntı yaparsan yardımcı olabilirim

kristallerin hepsi 60 tl sadece, büyük boy kayık salata tabağı hediyesi

Son düzenleme:

özelden soran arkadaşım buradalar,bulabildim bu karışıklıkta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…