NİL^^KİŞİSEL OUTLET^^( 41.sayfa sonrası yeniler ve güncelleme)

Miss selfridge etiketi kesik (elbise tasarımları gözde olan marka)
36 beden beden diz altı, ara boy elbise,özelliklerini ve modelini fotoğraflarda belirtmeye çalıştım 2 kez kullandım..
çok zarif ve bir o kadar şık elbise.
artık bana dar geldiği için kullanamıyorum malesef ..
45 tl ( göğüs dekoltesi var ,dilerseniz benim gibi içten küçük iğne ile tutturalabilir de,dekolte sevmiyenler için)

Son düzenleme:

bazı ürünlerin fotolarını yeniledim modelini tam yansıtmadığı için

elbise S bedenlere uygun(rengi foto soluk çıkmış tonlar canlı ve simsiyah renkte) 18 tl
mango klasik kesim 2 düğmeli ceket 10 tl
36-38 bedene uygun hırka(vizon renkte) 8 tl
sayılı kullanıldılar hiçbir sorunları yok.

Son düzenleme:
Modagram marka M beden (36 -38 e uygun,34 bedene kayan 36 bedene bol olur.)sezon ürünü sayılı kullandım.
deri görünümde ancak deri değil ,kumaşı bilmediğim bişi mont tarzı duran ancak ince mevsimlik bir cekettir. 35 tl

hakkını vererek giydiğim defalarca kullandığım pantolonum beli lastikli dar kesim değildir 10 tl
(paçaları aşınmış)

orjinal Calvin klein pantolon 38 bedene uygun salaşh kesim,çok farklı ve tarz bir kesim jean 25 tl

berska etiketi üzerinde beyaz,yılan derisi desenli jean pantolon 25 tl (sezon ürünü)

mango bej fitilli pantolon 36-38 uyumlu 10 tl

canlı gök mavisi koton havuç kesim pantolon(geçmiş sezon) 15 tl

Eklentiler

• $1555543_10202878133013992_1189493573_n.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:
36-38 beden pantolonlar jeanler,hiç bir sorunları yok sayılı kullanılmış ürünlerdir tanesi 10 tl

(beyaz kaban araya karışmış :))

Son düzenleme:
yelekler , clockhouse gabardin
bershka kumaş 15 tl tanesi S beden uyumlu

LCW genç kız reyonundan
yaz sezon ürünü 1 kez giydim sorunsuz 35 tl

Son düzenleme:
Canım urunler geldi hediye icin tekrar tesekkur ederim askili elbise biraz dar oldu ama olsun hayırlı satışlar

Canım şöyle hamileyken giydiğin bişeyler yok mu? Biz hafif kilolu manken hanımlara özel. Senin kıyafetlerden anca hamileyken giydiklerinden olur... Bide genç kız reyonundan demiş, çatlatmaya biziiiiii

Canım şöyle hamileyken giydiğin bişeyler yok mu? Biz hafif kilolu manken hanımlara özel. Senin kıyafetlerden anca hamileyken giydiklerinden olur... Bide genç kız reyonundan demiş, çatlatmaya biziiiiii

yok ebrum ya,canım ben doğum yapalı 9 yıl oldu ve ben hamileliğimde de çok kilo alamadım zaten ama 2 tane kaban var 38-40 bedenlere uygun beyaz mango ve salash füme kaban var en büyükler onlar .. yok kız tulumun etiketinde 13-14 yaş yazıyor ama S beden kalıbı o açıdan öyle yazdım kalıbı genişlerim var salaşh sevdiğimden onlarda olabilir belki olmazsa ölçeriz:13:

karbeyaz kısa spor mevsimlik ceket S beden 20 tl

Son düzenleme:
SISLEY marka kaz tüyü krem uzun kaban alt kısmında fermuarın bitiminde ip atması var,en sondaki resimde belirttim, görünmüyor normalde,bu yüzden 55 tl ,bunun dışında sorunu yok oldukça iyi durumda...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…