- 14 Nisan 2013
- 2.632
- 174
canım o ürün satıldı malesef... aydınlatıcı pudra transparan, ama yüze ışıltı ve hafif renk veriyor .
Yok canım benim yu fondotone,ya da pudraya ihtiyacım var,aydınlatıcı hiç kullanmadım o göz altına sürülmüyo mu?Bu arada senin sayfanda sen satıyosun diye bir ürün alıyım dedim başka arkadaşın postuymuş,karışıklık oldu.Sana jest yapmak istiyorum alışveriş yaparak:)
Yok canım benim yu fondotone,ya da pudraya ihtiyacım var,aydınlatıcı hiç kullanmadım o göz altına sürülmüyo mu?Bu arada senin sayfanda sen satıyosun diye bir ürün alıyım dedim başka arkadaşın postuymuş,karışıklık oldu.Sana jest yapmak istiyorum alışveriş yaparak:)
yok canım o göz altına uygulanmaz elimde olan tüm kozmetikleri burada yada halkahali arkadaşın sayfasında paylaştım...
rica ederim,gerçekten beğenip almak istediğin alışveriş yapalım
güzel bir karışıklık olmuş
yok canım o göz altına uygulanmaz elimde olan tüm kozmetikleri burada yada halkahali arkadaşın sayfasında paylaştım...
güzel bir karışıklık olmuş[/QUOT
Buyrunbenimden almışım yalnışlıkla....ışıltı veren o ürün pudra yerine geçer dersen alırım canımm inan hiç bilgim yok aydınlatıcı hakkında:)
güzel bir karışıklık olmuş[/QUOT
Buyrunbenimden almışım yalnışlıkla....ışıltı veren o ürün pudra yerine geçer dersen alırım canımm inan hiç bilgim yok aydınlatıcı hakkında:)
canım evet pudra zaten kendisi ama bir arkadaş ayırttı onu almaz ise dönerim sana
Modagram marka M beden (36 -38 e uygun,34 bedene kayan 36 bedene bol olur.)sezon ürünü sayılı kullandım.
deri görünümde ancak deri değil ,kumaşı bilmediğim bişi mont tarzı duran ancak ince mevsimlik bir cekettir. 35 tl
Eki Görüntüle 924576
Eki Görüntüle 924577
Eki Görüntüle 924578
Eki Görüntüle 924585
Canım şöyle hamileyken giydiğin bişeyler yok mu? Biz hafif kilolu manken hanımlara özel.Senin kıyafetlerden anca hamileyken giydiklerinden olur... Bide genç kız reyonundan demiş, çatlatmaya biziiiiii
SISLEY marka kaz tüyü krem uzun kaban alt kısmında fermuarın bitiminde ip atması var,en sondaki resimde belirttim, görünmüyor normalde,bu yüzden 55 tl ,bunun dışında sorunu yok oldukça iyi durumda...
Eki Görüntüle 930855
Eki Görüntüle 930856
Eki Görüntüle 930860
Eki Görüntüle 930861
Eki Görüntüle 930862
Eki Görüntüle 930864