NİL^^KİŞİSEL OUTLET^^( 41.sayfa sonrası yeniler ve güncelleme)

bunlarda duruyor bu arada tertemizler,yeniden farksızlar pempe yelekli takımın içi tamamen polar pantolonunda yeleğinde içi polar ile kaplı,mor olan mevsimlik bir ceket mor ceket 4-7 yaş giyilebilecek türde,büyüdükçe yarım kol özelliğinde dikimi.. polar takım 4-6 yaş arası ölçü alabilirim ...

Son düzenleme:
Ahşap tepsiler dekupaj ve stencil teknikleri ile yapılmışlardır..Tanesi 30 tl dir.
Elde deterjanla yıkanabilirler,sadece bulaşık makinasında yıkanamazlar..
İster kullanın, isterseniz dekor amaçlı kullanın

Son düzenleme:
country tarzı göz alıcı çerçeve ,seramik malzemeden ,sert ve dayanıklı malzemedir.
en 17 cm boy 21cm dir.. kullanılmadı.
kapıda ödemeli olarak gönderilir.30 tl

Son düzenleme:

phılıps katı mevye sıkacağının resimleri,kendi orijinal kutusunda. 50 tl sıfır ayarında.

Eki Görüntüle 859469 Eki Görüntüle 859470

Eki Görüntüle 859471 Eki Görüntüle 859472

(MANGO CEKET DIŞINDA)
satıldılar...........................................................

Son düzenleme:
merhaba ürünlerinizi çok beğendim,aynı vücut yapısındayız,beğendiklerim tam olur diye düşünüyorum.ancak o kadar çok ürün var ki,şu an hangileri satışta bilemedim.yardımcı olur musunuz?

merhaba ürünlerinizi çok beğendim,aynı vücut yapısındayız,beğendiklerim tam olur diye düşünüyorum.ancak o kadar çok ürün var ki,şu an hangileri satışta bilemedim.yardımcı olur musunuz?

çok tşk ederim
beğendiklerinizi alıntılayın tek tek isterseniz,bu şekilde yardımcı olmaya çalışayım ..
haklısınız çok karıştı

çok tşk ederim
beğendiklerinizi alıntılayın tek tek isterseniz,bu şekilde yardımcı olmaya çalışayım ..
haklısınız çok karıştı

peki o zaman bugün bir check edeyim,buraya alıntı yaparım.tşk.

moulinex marka ütü çalışır durumda,seramik tabanlı değil ,sorunu yok kırığı vs yok 20 tl

Son düzenleme:
Micromaxx microdalga çok az kullanıldı ,tertemiz ve sorunsuz 65 tl

Son düzenleme:
S-M beden uyumlu kullanılmamış iç giyim gecelik ekru ve siyah tanesi takımın 55 tl

Eklentiler

• $1554470_10202876082122721_1781552990_n.jpg
    22,5 KB · Görüntüleme: 55
merhaba nil,baştan beri inceledim ürünlerini umarım satılmamıştır bunlar:
Eki Görüntüle 873787 Eki Görüntüle 873788

resim ile birebir kullnılmadı sadece denedim beden uyumsuzluğundan satışta M bedene uygun. 22 tl

elbise satıldı mı?

hırka ne durumda acaba?

jeani çok beğendim,satıldı mı acaba?

çiçekli pantolon??

onu alıntılamamışım sanırım ama ,2 adet topshop markalı sweat vardı,blue power yazılı,smurfs vardı üzerinde,onlar ne durumda satıldı mı acaba??

Son düzenleme:
onu alıntılamamışım sanırım ama ,2 adet topshop markalı sweat vardı,blue power yazılı,smurfs vardı üzerinde,onlar ne durumda satıldı mı acaba??

jean ve siyah elbise satıldı....diğerleri duruyor canım, herhangi bir sorunları yok ,hırka 1 kez kullanıldı,çiçekli pantolonda..topshopların krem kullanılmadı grisini kullandım birkaç kez ama kusuru renk ağarması vs yok

jean e çok tav olmuştum üzüldüm satılmasına :)denim kumaş satışıyla ilgileniyorum,o yüzden güzel bir denim gördüğümde almak istiyorum,markası sorun değil zaten..neyse kısmetim değilmiş.
diğerlerinin fiyatlarını öğrenebilr miyim acaba?

canım tophoplar ikisi 20
mng kazak 7
hırka 12
çiçekli pantolon 10

jean pantolon akşam 2-3 tane ekleyeceğim bakarsın, jean tulum da var ilgilenirsen 1-2 saate eklerim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…