canım evet ,sinir hali ile kapatıverdim...şuan için geri dönüş düşünmüyorum..canim nil umarim iyisindir... bugun bloguna giriyim dedim ki kapatmissin sanirim yine paylasimlarin calinmis vaalla nedir bunlardan cektiklerin yaaa... olan bize oluyor valla ne guzel ortam vardi en azindan bilgileniyorduk .... ne bicim insanlar var ya emek hirsizligindan baska bisi degil... kendine iyi bak paylasimlarini takip ediyorum optum
ablammmmmm ne olsun işte,bildiğinden farksızNilllllllllllllll ne habersiniz hayatımmmmm
ablammmmmm ne olsun işte,bildiğinden farksız
öyle valla ablacım ,yaz gelsin de güneş açsın diye sabırsızlanıyorumFıstığımmm hep aynı şeyler demi,hep bir koşturmaca işte tatlı kızın nasıl iyimi
canım evet ,sinir hali ile kapatıverdim...şuan için geri dönüş düşünmüyorum..
bilemiyorum belki de bir anlık ruh hali idi..zaman ne gösterir bilemiyorum..tşk ederim
merhaba sevgili Nil
malesef son birkaç gündür modern köle tarzında çalışmaktayım ki yazamadım hiçbirsey..
adres için çok teşekkürler, ayrıca bence insanları senden mahrum bırakmamalısın :)
kibar,nazik ve hoşgörülü yapınla gerçekten uzun zamandır karşılaşamadığımız bir karakter yapısındasın..
hayatın boyunca mutluluk ve huzurun seninle olmasını dilerim..
tşk ederimnilcim tüm sayfalara baktım maşallah gözüne kaşına yeteneğinecanım benim gözkapaklarım sürekli sorun yaratmaya başladı önce kurudu filan dokora gittim bikaç gün merhem kullandım geçti, şimdi arada şişiyo kuruyo filan, acaba sürekli makyaj yaptığımdan mı oluyo dicem ama yıllardır yapıyorum bilemedim niye böle oluyo ama inş iyileştiğinde senin önceki sayfalarında morlu siyahlı bi makyaj vardı onu denicem:))
bide şeyi sorcaktım geçenlerde sephorada bi göz maskesi gördüm salatalık gibi kokuyo hatta şekli de benziyo, sayfaları gezerken sen de öyle bi maske almışsın watsonstan tabi o yorumu yazalı baya olmuş ama yine de sorayım, nasıldı beğendin mi sen onu?tşk ederim
bu aralar göz çevrene kullandığın makyaj malzemelerinden kaynaklı olabilir,kapatıcın ,farın vs..
bunu izle istersen bunlarda sebep olabilir..ama yine de dr. a görün ve merhemi kullan,çok hassas bir bölge ve makyaj sürekli yapınca iyileşme süreci yaşanmayavcağı için daha kötü hal almasın.en azından bir müddet far vs kullanma kapatıcı kullanıyorsan kapağına değil ,sadece göz altına sür...
yileşince yap evet ,çokta hoş olur,güzel bir makyaj o evet :)
bide şeyi sorcaktım geçenlerde sephorada bi göz maskesi gördüm salatalık gibi kokuyo hatta şekli de benziyo, sayfaları gezerken sen de öyle bi maske almışsın watsonstan tabi o yorumu yazalı baya olmuş ama yine de sorayım, nasıldı beğendin mi sen onu?
napiyosun fistik , hayatinda yeni gelismeler mi var , makyaja fazla zaman ayirmiyosun
özlettin kendini
heyyyoooo...canpare naparsın...
bloglar açılmış caniko..
ama bi haber canımı sıktı..duymuşsundur,yurtdışı alışverişleri yasaklanmış
mac olabilir,coastal scents,ınglot olabilir,bunların jel lınerları oldukça iyi,gözlatı hatta göz içinede kullanılıyorlar..özellikle ince uçlu olan açılı fırçalar kirpik dipleri için daha ideal cs nin var bende memnunum .. sürümü rahat olan liner ise, loreal superlıner ,çok koyu siyahı da var carbon black o da..nette bak lınerin ucunun dizaynı daha kullanışlı ve sürümü dahada kolay..renk seçenekleri de mevcut..nilcim dipliner göz kapağıma çok çok ince çekmek istiyorum M.A.C pencil brush ve gel eyeliner alıcam o sadece göz altı için mi bilgin var mı birde.sürümü rahat göz kapağı üstü için liner markası önerisi bekliyorum:26: