Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canim nil umarim iyisindir... bugun bloguna giriyim dedim ki kapatmissin sanirim yine paylasimlarin calinmis vaalla nedir bunlardan cektiklerin yaaa... olan bize oluyor valla ne guzel ortam vardi en azindan bilgileniyorduk .... ne bicim insanlar var ya emek hirsizligindan baska bisi degil... kendine iyi bak paylasimlarini takip ediyorum optum
canım evet ,sinir hali ile kapatıverdim...şuan için geri dönüş düşünmüyorum..
bilemiyorum belki de bir anlık ruh hali idi..zaman ne gösterir bilemiyorum..tşk ederim:KK19:

Fıstığımmm hep aynı şeyler demi,hep bir koşturmaca işte tatlı kızın nasıl iyimi :KK19: :KK70:
öyle valla ablacım ,yaz gelsin de güneş açsın diye sabırsızlanıyorum:KK66:
kızım iyi ablacım babanesinde yazlıktalar,o sezonu erken açtı:KK8:

canım evet ,sinir hali ile kapatıverdim...şuan için geri dönüş düşünmüyorum..
bilemiyorum belki de bir anlık ruh hali idi..zaman ne gösterir bilemiyorum..tşk ederim:KK19:

merhaba sevgili Nil

malesef son birkaç gündür modern köle tarzında çalışmaktayım ki yazamadım hiçbirsey..
adres için çok teşekkürler, ayrıca bence insanları senden mahrum bırakmamalısın :)

kibar,nazik ve hoşgörülü yapınla gerçekten uzun zamandır karşılaşamadığımız bir karakter yapısındasın..
hayatın boyunca mutluluk ve huzurun seninle olmasını dilerim..

merhaba sevgili Nil

malesef son birkaç gündür modern köle tarzında çalışmaktayım ki yazamadım hiçbirsey..
adres için çok teşekkürler, ayrıca bence insanları senden mahrum bırakmamalısın :)

kibar,nazik ve hoşgörülü yapınla gerçekten uzun zamandır karşılaşamadığımız bir karakter yapısındasın..
hayatın boyunca mutluluk ve huzurun seninle olmasını dilerim..

çok afedersin gözümden kaçmış 2 gün olmuş sen yazalı ve
bir şekilde görememeşim yorum bırakıldığını kullanıcı panelimde:26:
güzel sözlerin içime işledi ,nasıl bir tebbesüm bıraktın yüzümde :KK69:
bende çok seviyorum ve istiyorum ama blogumdaki paylaşımlarımın bloğumun dışına çıkması izinsizce beni çok üzdü:KK59:
dolayısyla o hışımla verdiğim fevri bir karardı..
takip eden bir çok arkadaşım ,hata yaptığımı söylediler, bazısı sitem etti,yargıladı ,bazısı saygı ile zaman tanıdı:KK25:
çok tşk ederim sanada..şuan hala emek hırsızlarına karşı öfkem dinmiş değil,
bende kendim aslında dönmeyi istiyor ve umuyorum ama kanadımı kırdılar:KK25:
sana çok ama çok tşk ederim güzel yüreğini bana böylesine sevgi ile açtığın için :KK71:
yeniden buluşmak üzere inşallah:KK19:

nilcim tüm sayfalara baktım maşallah gözüne kaşına yeteneğine :nazar: canım benim gözkapaklarım sürekli sorun yaratmaya başladı önce kurudu filan dokora gittim bikaç gün merhem kullandım geçti, şimdi arada şişiyo kuruyo filan, acaba sürekli makyaj yaptığımdan mı oluyo dicem ama yıllardır yapıyorum bilemedim niye böle oluyo:KK31: ama inş iyileştiğinde senin önceki sayfalarında morlu siyahlı bi makyaj vardı onu denicem:)) :KK55:

nilcim tüm sayfalara baktım maşallah gözüne kaşına yeteneğine :nazar: canım benim gözkapaklarım sürekli sorun yaratmaya başladı önce kurudu filan dokora gittim bikaç gün merhem kullandım geçti, şimdi arada şişiyo kuruyo filan, acaba sürekli makyaj yaptığımdan mı oluyo dicem ama yıllardır yapıyorum bilemedim niye böle oluyo:KK31: ama inş iyileştiğinde senin önceki sayfalarında morlu siyahlı bi makyaj vardı onu denicem:)) :KK55:
tşk ederim :KK69:
bu aralar göz çevrene kullandığın makyaj malzemelerinden kaynaklı olabilir,kapatıcın ,farın vs..
bunu izle istersen bunlarda sebep olabilir..ama yine de dr. a görün ve merhemi kullan,çok hassas bir bölge ve makyaj sürekli yapınca iyileşme süreci yaşanmayavcağı için daha kötü hal almasın.en azından bir müddet far vs kullanma kapatıcı kullanıyorsan kapağına değil ,sadece göz altına sür...
yileşince yap evet ,çokta hoş olur,güzel bir makyaj o evet :)

Son düzenleme:
tşk ederim :KK69:
bu aralar göz çevrene kullandığın makyaj malzemelerinden kaynaklı olabilir,kapatıcın ,farın vs..
bunu izle istersen bunlarda sebep olabilir..ama yine de dr. a görün ve merhemi kullan,çok hassas bir bölge ve makyaj sürekli yapınca iyileşme süreci yaşanmayavcağı için daha kötü hal almasın.en azından bir müddet far vs kullanma kapatıcı kullanıyorsan kapağına değil ,sadece göz altına sür...
yileşince yap evet ,çokta hoş olur,güzel bir makyaj o evet :)
bide şeyi sorcaktım geçenlerde sephorada bi göz maskesi gördüm salatalık gibi kokuyo hatta şekli de benziyo, sayfaları gezerken sen de öyle bi maske almışsın watsonstan tabi o yorumu yazalı baya olmuş ama yine de sorayım, nasıldı beğendin mi sen onu?

bide şeyi sorcaktım geçenlerde sephorada bi göz maskesi gördüm salatalık gibi kokuyo hatta şekli de benziyo, sayfaları gezerken sen de öyle bi maske almışsın watsonstan tabi o yorumu yazalı baya olmuş ama yine de sorayım, nasıldı beğendin mi sen onu?

çok düzenli kullanmadım işin aslı ama ferahlatıcı etkisi var en azından ,düzenli kullanımda az da olsa fark ederi sanırım ,buram buram salatalık kokuyor bu arada :)

napiyosun fistik , hayatinda yeni gelismeler mi var , makyaja fazla zaman ayirmiyosun
özlettin kendini

heyyyoooo...:KK52: canpare naparsın...:KK16:
bloglar açılmış caniko..:KK66::KK66::KK64::KK64::KK9::KK9::KK19::KK19:

ama bi haber canımı sıktı..duymuşsundur,yurtdışı alışverişleri yasaklanmış:KK59::KK14::KK14:

napiyosun fistik , hayatinda yeni gelismeler mi var , makyaja fazla zaman ayirmiyosun
özlettin kendini

yeni bir gelişme yok aslında aşkitom ,sigarayı bıraktım sadece:KK52:
bu kadarı yeterli sanırım ,uzun bir zaman ve emek harcadım..yeni arkadaşlar devir alsın,bende takip edeyim istiyorum:KK16:

heyyyoooo...:KK52: canpare naparsın...:KK16:
bloglar açılmış caniko..:KK66::KK66::KK64::KK64::KK9::KK9::KK19::KK19:

ama bi haber canımı sıktı..duymuşsundur,yurtdışı alışverişleri yasaklanmış:KK59::KK14::KK14:

bloglar açıldı gacim ben kapattım ..bu ara çok bakmıyorum ama onu okudum,ama bizim gibi cuzi tüketicileri kapsayacağını sanmıyorum ,bunı t,icaret haline getirenler için alınmış bir öenlem bence o :KK70:

nilcim dipliner göz kapağıma çok çok ince çekmek istiyorum M.A.C pencil brush ve gel eyeliner alıcam o sadece göz altı için mi bilgin var mı birde.sürümü rahat göz kapağı üstü için liner markası önerisi bekliyorum:26:

nilcim dipliner göz kapağıma çok çok ince çekmek istiyorum M.A.C pencil brush ve gel eyeliner alıcam o sadece göz altı için mi bilgin var mı birde.sürümü rahat göz kapağı üstü için liner markası önerisi bekliyorum:26:
mac olabilir,coastal scents,ınglot olabilir,bunların jel lınerları oldukça iyi,gözlatı hatta göz içinede kullanılıyorlar..özellikle ince uçlu olan açılı fırçalar kirpik dipleri için daha ideal cs nin var bende memnunum .. sürümü rahat olan liner ise, loreal superlıner ,çok koyu siyahı da var carbon black o da..nette bak lınerin ucunun dizaynı daha kullanışlı ve sürümü dahada kolay..renk seçenekleri de mevcut..

Son düzenleme:
nil avonun mayıs kataloğunda dörtlü göz farı tanıtımı yapılıyor ordaki kızın siyahlı makyajı bi harika nasıl yapılıyor bi öğretsen ablacım nolorrr resim yükleyemedim malesef :KK43:((

anneler günün kutlu olsun nilcim:KK19::KK71:
sigrayı bıraktığın için tebrik ediyorum seni:KK9::KK9::KK9:

X