nil bloğa ağırlık verdin galiba , burayı çok boşladın ama :95:
yeni makyajlarını bekliyorum
:26:
canım bloglar kapandı,eskisi gibi değil yani,çözümlenir diye bekliyoruz ,umarım eskiye döner olmazsa da ^^makyaj arşivim.com^^ olarak geri gelebirim,çok fazla mail alıyorum,blogta yazmadığım için yada ulaşamayanlardan dolayısyla bu beni sevindiriyor,ücretsiz siteni yaparım diyen takipçilerim var...bu durumda bırakmayı düşünemiyorum,bir müddet daha bekleyip,yoluna bakacağım:)
nil bişey soracaktım yağlı ciltler için neler önerirsin yüzümde çok fazla akne var ve geçmesini istiyorum önerebileceğin bişeyler varsa çok sevinirim
canım yağlı ciltler için ,en öenmli şey temiz tutmak cildi ve temizleyicinin köpük şeklinde olması gerekir,peeling haftada 1 mutlaka yapmalısın..marka önerek olursam ,kendimde kullandığım dermoday ürünlerini kullanabilirsin..her türlü cilde uygun ürünleri var,memnun kalırsın,şahsen çok memnunum ,bitkisel içerikli ve birçok vitamin içeren ürünler,nette veya eczanelerde bulabilrisin..
Nil kuşuuuu..nabeeersiiin? blogların akıbeti hiç belli değil..bazen giriliyor ama yorum yazılamıyor..
blog sahipleri için de okuyucular içinde can sıkıcı..
sorma canım
çok üzüldük,bekliyoruz bakalım..
3 gündür bütünn sayfaları okumaktann hiç sıkılmadımm :)) acayip güzel makyaj yapıyorsun tebrik ederimmm
benim bir sorum olucak ınglot jel eyeliner almayı düşünüyorumm çok kalıcı ve sürümü kolay diye duydumm doğrumu kullandınmı hiç? birde gözün iç kısmına eyeliner sürülürmü ?? çünkü benim gözümün iç kısmında hiç kalem kalmıyorr daha yeni lancome suya dayanıklı aldım ama o bile aktıı cevap verirsen sevinirim ...
tşklerrrr
çok tşk ederim öncelikle:)
ınglot jel eyelıner harika bir üründür,doğrudur... gözün iç kısmına ,kirpik diplerine uygulanabilir,hataa koyu siyah farınız yok isee füme ve gri ile harmanlayıp ta kullanılabilir..gözün içinde kalem akması olağan nemli bir bölge kaygan,dolayısyla yapabileceğin kirpik diplerine kapatıcı üzerine uygun tonda mat pudra yada far geçmek bu kısmen işe yarayaracaktır dağılımını engeller...:)
Eki Görüntüle 155701 nil bu tarz makyaj farlı renkdede oluyor ama genelde böle...
canım evime dönünce elimden geldiğince uygularım yanımda malzemelerim yok, lıner ve rimelimden başka:)