canım bloglar kapandı,eskisi gibi değil yani,çözümlenir diye bekliyoruz ,umarım eskiye döner olmazsa da ^^makyaj arşivim.com^^ olarak geri gelebirim,çok fazla mail alıyorum,blogta yazmadığım için yada ulaşamayanlardan dolayısyla bu beni sevindiriyor,ücretsiz siteni yaparım diyen takipçilerim var...bu durumda bırakmayı düşünemiyorum,bir müddet daha bekleyip,yoluna bakacağım:)
canım yağlı ciltler için ,en öenmli şey temiz tutmak cildi ve temizleyicinin köpük şeklinde olması gerekir,peeling haftada 1 mutlaka yapmalısın..marka önerek olursam ,kendimde kullandığım dermoday ürünlerini kullanabilirsin..her türlü cilde uygun ürünleri var,memnun kalırsın,şahsen çok memnunum ,bitkisel içerikli ve birçok vitamin içeren ürünler,nette veya eczanelerde bulabilrisin..
sorma canımçok üzüldük,bekliyoruz bakalım..
çok tşk ederim öncelikle:)
ınglot jel eyelıner harika bir üründür,doğrudur... gözün iç kısmına ,kirpik diplerine uygulanabilir,hataa koyu siyah farınız yok isee füme ve gri ile harmanlayıp ta kullanılabilir..gözün içinde kalem akması olağan nemli bir bölge kaygan,dolayısyla yapabileceğin kirpik diplerine kapatıcı üzerine uygun tonda mat pudra yada far geçmek bu kısmen işe yarayaracaktır dağılımını engeller...:)
canım evime dönünce elimden geldiğince uygularım yanımda malzemelerim yok, lıner ve rimelimden başka:)
inşallah canım :) bende öyle kestim yaptım ,öyle kullanıyorumçok iyi olur çookkk..
bu arada kirpiğin tekini deneme amaçlı taktım ,çok hoşuma gitti valla
yalnız kenarlardaki ince çıkıntıları kestim, ama öyle denemedim..nasıl olmuştur acaba?:44:
inşallah canım :) bende öyle kestim yaptım ,öyle kullanıyorum
anlaşıldı tatlım...
ama artık buraya gel..
bloglara girilemiyor..readerden okunuyor ama yorum yazılamıyor
en iyisi biraz burada devam et ..
sanıyorum ki gerek kalmayacak kızlar ,bloglar açılıyor yeniden 2-3 güne içerisindenilcim site mi açacaksın yakışır valla
Nil merhaba. Ben sana şunu sorucam. Fondoten öncesi iyi bir nemlendiriciye ihtiyacım var cildim yağlı. Bana önerebileceğin birşey var mı?
tşk ederimCanım topiğin cok güzelmiş :)
kaşlarına uygun herhangi bir koyu kahve far bie işini görür aslında..ben kaş farı kullanıyorum ve çok memnunum ama benimkinden tr de sadece gg de satılıyor ..nil ablaaaa
ya ben koyu kumralım kaşlarım siyah gibi. bi kaş kalemi aldım grimsi. sürünce kara kalın kaşlı bşi alıorm saçlarmla baya tezat oluo. napcam? hangi markaların kaş kalemi veya kaş farını önerirsin?
canımm blog yasakları birkaç güne kadar kalkıyor ,artık eskisi gibi paylaşımlara devam edeceğiz:)ya bende artık bloğa giremiyorum nil abla elim ayağım kesildi sanki nasıl giriyosunuz erişim engellenmiştir diyo çok üzgünüm
bende netten almadan önce bu maybelline far setindeki sonda sağdaki koyu kahve farı kullanıyordum kaş farı olarak ..bunların tekliside var aynı ton yanılmıyorsam vardı mat olacak tabii :) fiatı 19 tl civarı 4 lü setin..çok güzl gözüküyo ya kit! ama şöyle bi sorun var ben internetten alışveriş yapmıorm elf e de nyx e de ulaşamicam yani
nilllllllllllllllllllllllllllllllll
rica ettim bendeayyyy tımamdır çok teşkür ettim
aslı'mmmm:18::18::18:
rica ettim bende
ve benim makyajlarımdan birkaç örnek ,naçizaneopuyorumnanaktan
devamı gelecek makyajlarım denemelerimin kaydirigubbakcemile5