Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

çok iyi olur çookkk..

bu arada kirpiğin tekini deneme amaçlı taktım ,çok hoşuma gitti valla
yalnız kenarlardaki ince çıkıntıları kestim, ama öyle denemedim..nasıl olmuştur acaba?:44:

çok iyi olur çookkk..

bu arada kirpiğin tekini deneme amaçlı taktım ,çok hoşuma gitti valla
yalnız kenarlardaki ince çıkıntıları kestim, ama öyle denemedim..nasıl olmuştur acaba?:44:
inşallah canım :) bende öyle kestim yaptım ,öyle kullanıyorum

inşallah canım :) bende öyle kestim yaptım ,öyle kullanıyorum

anlaşıldı tatlım...
ama artık buraya gel..
bloglara girilemiyor..readerden okunuyor ama yorum yazılamıyor
en iyisi biraz burada devam et ..

Nil merhaba. Ben sana şunu sorucam. Fondoten öncesi iyi bir nemlendiriciye ihtiyacım var cildim yağlı. Bana önerebileceğin birşey var mı?

Nil merhaba. Ben sana şunu sorucam. Fondoten öncesi iyi bir nemlendiriciye ihtiyacım var cildim yağlı. Bana önerebileceğin birşey var mı?

direkhem nemlendiren hem kıırşıklıkları engelleyen
spf 25 korumalı missha cream kullanabilirsin ,özellikle kapatıcılığı daha yülsekk tercih edersen signature real compelete kullanabilirsin ..googla da bakabilirsin...

Son düzenleme:
ya bende artık bloğa giremiyorum nil abla elim ayağım kesildi sanki nasıl giriyosunuz erişim engellenmiştir diyo çok üzgünüm

nil ablaaaa
ya ben koyu kumralım kaşlarım siyah gibi. bi kaş kalemi aldım grimsi. sürünce kara kalın kaşlı bşi alıorm saçlarmla baya tezat oluo. napcam? hangi markaların kaş kalemi veya kaş farını önerirsin?

Canım topiğin cok güzelmiş :)
tşk ederim

kaşlarına uygun herhangi bir koyu kahve far bie işini görür aslında..ben kaş farı kullanıyorum ve çok memnunum ama benimkinden tr de sadece gg de satılıyor ..
bu benim ki milani kaş kiti en koyu tonu kaşlarıma uyguluyorum ,en açık olanını kaş altımı aydınlatmada kullanıyorum..hatta doğal makyajımlarmı bu set ile yapıorum :)
elf ve nyx inde benzer kitlerini öneririm :)

ya bende artık bloğa giremiyorum nil abla elim ayağım kesildi sanki nasıl giriyosunuz erişim engellenmiştir diyo çok üzgünüm
canımm blog yasakları birkaç güne kadar kalkıyor ,artık eskisi gibi paylaşımlara devam edeceğiz:)
öpüyorum seni

çok güzl gözüküyo ya kit! ama şöyle bi sorun var ben internetten alışveriş yapmıorm elf e de nyx e de ulaşamicam yani

çok güzl gözüküyo ya kit! ama şöyle bi sorun var ben internetten alışveriş yapmıorm elf e de nyx e de ulaşamicam yani
bende netten almadan önce bu maybelline far setindeki sonda sağdaki koyu kahve farı kullanıyordum kaş farı olarak ..bunların tekliside var aynı ton yanılmıyorsam vardı mat olacak tabii :) fiatı 19 tl civarı 4 lü setin..

Son düzenleme:
ve benim makyajlarımdan birkaç örnek ,naçizaneopuyorumnanaktan

devamı gelecek makyajlarım denemelerimin kaydirigubbakcemile5

geç kalmışım bu topiğe bakmak için :) ama geç olsun güç olmasın.. bu makyajları senin yaptığına önce inanamadım ama denemelerim diyince, ne diyebilirim ki..muhteşem görünüyorlar

canim nil umarim iyisindir... bugun bloguna giriyim dedim ki kapatmissin sanirim yine paylasimlarin calinmis vaalla nedir bunlardan cektiklerin yaaa... olan bize oluyor valla ne guzel ortam vardi en azindan bilgileniyorduk .... ne bicim insanlar var ya emek hirsizligindan baska bisi degil... kendine iyi bak paylasimlarini takip ediyorum optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…