maviş merhaba:) yapıyorum ama günlük makyajlarımı yayınlayıyorum bu ara daha çok..bloğuma koyduğum ve burada paylaşmadım ..eklerim :)
mercan tonlarınada bir kostüme ben kahve tonlarını çok yakıştıyorum,dediğin gibi şeftali tonları ile harmanlanınca harika olur nude bir glosla da muhteşem olur..kahve gölge kaş altında bej süper olur naçizane önerim canım:)
bence de müthiş olmuş nilhem doğal hem de çekici en sevdiğim tarz
coooooooooook yakismis güzel gözlü arkadasim,masallah sana.
tşk ederim canım ,2 mavi lensim oldu cor grafite de aldım ,charm grafiteyi satmaya karar vermiştim ama kıyamadım oda elimde hala,cristalde vazgeçilmezim oldu..2 mavi bir yeşilim var bende hepsini seviyorum ..darısı başına bebeğimmavi ile siyah gerçekten çok uyumlu oluyorbenimde en sık kullandığım renklerden biri sende de çok hoş olmuş tatlım zaten bu lenslerin pabucu dama atıldı ama yinede ben seviyorum senin gözünde maviyi
nil bloğa ağırlık verdin galiba , burayı çok boşladın ama :95:
yeni makyajlarını bekliyorum:26:
nil bişey soracaktım yağlı ciltler için neler önerirsin yüzümde çok fazla akne var ve geçmesini istiyorum önerebileceğin bişeyler varsa çok sevinirim
Nil kuşuuuu..nabeeersiiin?
blogların akıbeti hiç belli değil..bazen giriliyor ama yorum yazılamıyor..
blog sahipleri için de okuyucular içinde can sıkıcı..
3 gündür bütünn sayfaları okumaktann hiç sıkılmadımm :)) acayip güzel makyaj yapıyorsun tebrik ederimmmbenim bir sorum olucak ınglot jel eyeliner almayı düşünüyorumm çok kalıcı ve sürümü kolay diye duydumm doğrumu kullandınmı hiç? birde gözün iç kısmına eyeliner sürülürmü ?? çünkü benim gözümün iç kısmında hiç kalem kalmıyorr daha yeni lancome suya dayanıklı aldım ama o bile aktıı cevap verirsen sevinirim ...
tşklerrrr
Eki Görüntüle 155701
nil bu tarz makyaj farlı renkdede oluyor ama genelde böle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?