Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Hmmmm anladım bitanemm:kedi:Canım evet ışık oyunlarıyla insanlar ciltlerini gayet de güzel gösterebiliyorlar..photoshop bu ara çok yaygınlaştı biliyorsun.yerimsenibensenin cildinde oynama yok belli ama seninki çok sorunlu olsa bu kadar güzel gözükmez diye düşünüyorum..Ben de senin gibi yapıyorum cilt makyajımı,nemlendirici ve pudra kullanıorum sadece.öle de pürüzsüz oluyor.fondoten kullanıp cildimi yıpratmak istemiyorum açıkçası.gamyoncuiremsu
buna da şükür diyelim ,haklısın tuğçekaydirigubbakcemile5

Canım acıkcası ben pudraya degil,bronzera takıldım.Onu mutlaka paylasmalısın bizimle.Sahane uyguşamısın,tonda super

Ay hakikaten :) Ben de çok beğendim bayanssulusmile

tamamdıryerimseniben resimli olarak paylaşırım :jeyyar:
çok ta uygun fiatli bir ürün kendileri ama o da vazgeçilmezlerim arasında:1rolleyes:

takip edebileceğim bir topic daha..ne güzel paylaşımlar...çok beğendim hepsini..özellikler yeşil tonlamalı makyajları çok beğeniyorum.bolca bekliyorum yerimseniben

frozenmango6.jpg

6.ya bayıldımmmmmmmmmmmmmm,ysl frozen mangoo olur kendılerıı

takip edebileceğim bir topic daha..ne güzel paylaşımlar...çok beğendim hepsini..özellikler yeşil tonlamalı makyajları çok beğeniyorum.bolca bekliyorum yerimseniben

inş. canım elemeye çalışacağım arşivimden de yanilerden deyerimseniben
tşk ederim ...

6.ya bayıldımmmmmmmmmmmmmm,ysl frozen mangoo olur kendılerıı
donutum bende onu çok beğendim ,açık renkli ruj gloss tercih eden biri olarak ..olumunekankayizsmile

oldukça sade günlük naturel bir makyaj ..
ben fondöten ve baz kullanmadım..nemlendiricimi ,üzerine pudramı sürdüm ..
üzerine sağlıklı ve haif ışıltılı bir örünüm için hafifçe bronz allık geçtim,
bu allığı ve swatchlarını sizlerle paylaşacağım :KK66:
gloss um da loreal glam shıne, serisinden dudak kalemi flormar ..
ben genelde göz makyajına ağırlık verdiğimden ötürü,
dudaklarımı daha açık ve nude tonlarda uygulamayı tercih ediyorum ,ki gözlerimi ön plana çıkarmayı hedefleyerek .. göz makyajımda ise,açık somon ve açık gri ile sadece göz bitimine doğru yine hafif bir gölgeleme yaptım...pınarlarıma hafif bir aydınlık katıp göz kapaklarıma sürdüğüm be jve gri rengini kulanarak göz atlarıma da üstüste hafifçe geçtim.göz içime siyah kalem,üzerine eyelıner ve maskara ile makyajımı tamamladım ...yerimseniben

günlük naturel (nude) makyaj

orijinal resim
153+(2).JPG

makyajın algılanabilmesi için düzenlenmiş foto

28500206.jpg

Ayyy Nil ne güzel eye liner çekiyor sen öyle yahuuu kaydirigubbakcemile5

oldukça sade günlük naturel bir makyaj ..
ben fondöten ve baz kullanmadım..nemlendiricimi ,üzerine pudramı sürdüm ..
üzerine sağlıklı ve haif ışıltılı bir örünüm için hafifçe bronz allık geçtim,
bu allığı ve swatchlarını sizlerle paylaşacağım :KK66:
gloss um da loreal glam shıne, serisinden dudak kalemi flormar ..
ben genelde göz makyajına ağırlık verdiğimden ötürü,
dudaklarımı daha açık ve nude tonlarda uygulamayı tercih ediyorum ,ki gözlerimi ön plana çıkarmayı hedefleyerek .. göz makyajımda ise,açık somon ve açık gri ile sadece göz bitimine doğru yine hafif bir gölgeleme yaptım...pınarlarıma hafif bir aydınlık katıp göz kapaklarıma sürdüğüm be jve gri rengini kulanarak göz atlarıma da üstüste hafifçe geçtim.göz içime siyah kalem,üzerine eyelıner ve maskara ile makyajımı tamamladım ...yerimseniben

günlük naturel (nude) makyaj

orijinal resim
153+(2).JPG

makyajın algılanabilmesi için düzenlenmiş foto

28500206.jpg

Nilcim taze ve sade bır makyaj olmus,sana da cok yakısmıs.Bronzeri ne zaman paylasacaksın bakıyım,en azından markasını versen be kuzum :))

donutçum yazdım sanıyordum ,pardon ...elbette she markası :eek:
bugün payşalırım bronzerı ok ,tşk ederim kaydirigubbakcemile5

bu markaya heryerden ulaşılabiliyormu canım yasempatiksalakcinni

nilcim hayırlı olsun canım topiğin :)
adını neden değiştirdin yaww alışmıştım o isme :))))
güzel paylaşımlar topiğinde bloğunda izlememde :))))

she 03 bronz allık, ışltılı,etkisi hoş ve doğal fiatıda 8 ile 12 tl arasında idi ,net hatırlamıyorum ne yazık ki ...
severek kullandığım ürünlerden...:emir_bebek:

shegy.jpg

she 03 bronz allık, ışltılı,etkisi hoş ve doğal fiatıda 8 ile 12 tl arasında idi ,net hatırlamıyorum ne yazık ki ...

shegy.jpg

canım cok guzel gorunuyor parlaklıgı falan..ama sana yakısmıs..benım gozeneklerım genıs oldugu ıcın parlak kullanamıyorum,daha da genıs duruyor maalesef

shegy.jpg

Nil ben de bu ürünü merak edenlerdensim. Paylaşım için teşekkürler canım opuyorumnanaktan Gerçekten hoş görünüyor... Benimki bitince bi de bundan alayım... boshayallersmile

nude makyaj örneği.....

burada açık somon reng ile ,göz pınarlarıma hafifçe uyguladığım beyaz farı harmanladım..
göz içine beyaz kalem,alt ve üst kirpiklerde rimel ile tamamladığım nude makyajımolumunekankayizsmile

hjud.jpg

shegy.jpg

çok hoşmuş sanada çok yakışmıştı canım denenmesi gereken bi ürün :)

X