- 22 Nisan 2010
- 2.147
- 4
Canım acıkcası ben pudraya degil,bronzera takıldım.Onu mutlaka paylasmalısın bizimle.Sahane uyguşamısın,tonda super
Ay hakikaten :) Ben de çok beğendim bayanssulusmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım acıkcası ben pudraya degil,bronzera takıldım.Onu mutlaka paylasmalısın bizimle.Sahane uyguşamısın,tonda super
buna da şükür diyelim ,haklısın tuğçekaydirigubbakcemile5Hmmmm anladım bitanemm:kedi:Canım evet ışık oyunlarıyla insanlar ciltlerini gayet de güzel gösterebiliyorlar..photoshop bu ara çok yaygınlaştı biliyorsun.yerimsenibensenin cildinde oynama yok belli ama seninki çok sorunlu olsa bu kadar güzel gözükmez diye düşünüyorum..Ben de senin gibi yapıyorum cilt makyajımı,nemlendirici ve pudra kullanıorum sadece.öle de pürüzsüz oluyor.fondoten kullanıp cildimi yıpratmak istemiyorum açıkçası.gamyoncuiremsu
Ay hakikaten :) Ben de çok beğendim bayanssulusmile
takip edebileceğim bir topic daha..ne güzel paylaşımlar...çok beğendim hepsini..özellikler yeşil tonlamalı makyajları çok beğeniyorum.bolca bekliyorum yerimseniben
donutum bende onu çok beğendim ,açık renkli ruj gloss tercih eden biri olarak ..olumunekankayizsmile6.ya bayıldımmmmmmmmmmmmmm,ysl frozen mangoo olur kendılerıı
kesinlikle canım kaydirigubbakcemile5çok hoş bir ton...taze gosterıyor degıl mı nilcim insanın yuzunu
:asigim:arada tutuyor işte...Ayyy Nil ne güzel eye liner çekiyor sen öyle yahuuu kaydirigubbakcemile5
oldukça sade günlük naturel bir makyaj ..
ben fondöten ve baz kullanmadım..nemlendiricimi ,üzerine pudramı sürdüm ..
üzerine sağlıklı ve haif ışıltılı bir örünüm için hafifçe bronz allık geçtim,
bu allığı ve swatchlarını sizlerle paylaşacağım
gloss um da loreal glam shıne, serisinden dudak kalemi flormar ..
ben genelde göz makyajına ağırlık verdiğimden ötürü,
dudaklarımı daha açık ve nude tonlarda uygulamayı tercih ediyorum ,ki gözlerimi ön plana çıkarmayı hedefleyerek .. göz makyajımda ise,açık somon ve açık gri ile sadece göz bitimine doğru yine hafif bir gölgeleme yaptım...pınarlarıma hafif bir aydınlık katıp göz kapaklarıma sürdüğüm be jve gri rengini kulanarak göz atlarıma da üstüste hafifçe geçtim.göz içime siyah kalem,üzerine eyelıner ve maskara ile makyajımı tamamladım ...yerimseniben
günlük naturel (nude) makyaj
orijinal resim
makyajın algılanabilmesi için düzenlenmiş foto
birçok parfümeri de standına rastlıyorum albatrosum ...kaydirigubbakcemile5bu markaya heryerden ulaşılabiliyormu canım yasempatiksalakcinni
she 03 bronz allık, ışltılı,etkisi hoş ve doğal fiatıda 8 ile 12 tl arasında idi ,net hatırlamıyorum ne yazık ki ...
severek kullandığım ürünlerden...
she 03 bronz allık, ışltılı,etkisi hoş ve doğal fiatıda 8 ile 12 tl arasında idi ,net hatırlamıyorum ne yazık ki ...