Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Nil'cim hayırlı olsun topiğin...

çok başarılısın makyaj konusunda...

seni de takip edeceğim a.s.

inanmiyorumm su son joleli tarifi hic duymamistim
topigin hayirli olsun cnm cook isime yariyacak seyler ogrendim sayende...
meger ne cahilmisim:KK70:

estafurullah canım benim ...hepimizi birbirimizden çok şey öğreneceğiz daha opuyorumnanaktan

davete icabet etmek lazım :)
topiğin hayırlı olsun nilim
takipliycem :)

hoşgeldin canım olumunekankayizsmile

Nilimmmmmmmmmmm Şeniz
topigin hayirli olsun bebisim opuyorumnanaktan
makyajlarina özelliklede makyaj konusundaki gelisimine hayranim:asigim:
keske ilk makyaj denemenide ekleseydinde makyaj yapamam diyenlere umut olsaydin:KK1:
bu arada fantastik ve akvaryum makyajina geberdim:asigim:

onsuz olmaz elbette ama onu sona saklıyorum,elbete yayınlayacağım ,ama mide sorunu olan arkadaşlarımı uyaracağım öncesinde:1rolleyes:
çok tşk ederim fstk ım

Canım topiğin hayırlı olsun ...
Makyajların en süper makyözlere taş çıkartacak cinsten süperler....
Emeğine sağlık....

canımm çok tşk ederim ,paylaşımlarını eksik etmeyerimseniben

canim topigin hayirli olsun cok guzel birseye adim attin basarilarinin devamini dilerim.

güzel gözlüm :1hug:hoşgeldin

canım topiğin hayırlı olsun

:1hug:

Nil'cim hayırlı olsun topiğin...

çok başarılısın makyaj konusunda...

seni de takip edeceğim a.s.

bebekafa çok tşk ederim canım a.s.

Daveti gördüm geldim..hayırlı olsun şekerim..opuyorumnanaktan
ziyaretlerde bulunuruz.:1rolleyes::smiley-cool:.

bu da bugün yaptığım bir deneme ..yüzümün yarısına uygulayıp daha sonra diğer yarısına farklı bir makyaj uygulayacaktım ama üşendim :2: sonra böyle kaldı..:KK1:

mavi ve gri makyaj denemesi ...

104.JPG

109.JPG

alkisalkisalkistebrik ederimmm çok beğendim makyajlarını.şu joleli tarife cok sasırdım.vayy be.daha neler öğrenecez bakalımkaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun nil çok güzel makyajlar ya şu göz makyajlarını nasıl beceriyosunuz valla hayran kaldım:)
bitek göz makyajı konusunda beceriksizim müsait bir zamanın da normal göz makyajı hakkında adım adım resim yada video eklemen mümkünmü? önce normal göz makyajıyla başlamak istiyorum set aldım far seti ama beceriksizliğim yüzünden daha kullanamadım :KK43:(((

Daveti gördüm geldim..hayırlı olsun şekerim..opuyorumnanaktan
ziyaretlerde bulunuruz.:1rolleyes::smiley-cool:.

eline sağlık çok hoşuma giitti:)

Nil'im hayırlı olsun topicin abonesi oluyorum hemen olumunekankayizsmile

alkisalkisalkistebrik ederimmm çok beğendim makyajlarını.şu joleli tarife cok sasırdım.vayy be.daha neler öğrenecez bakalımkaydirigubbakcemile3

Canım topiğin hayırlı olsun :) Güzel paylaşımlar :)

hayırlı olsun nil çok güzel makyajlar ya şu göz makyajlarını nasıl beceriyosunuz valla hayran kaldım:)
bitek göz makyajı konusunda beceriksizim müsait bir zamanın da normal göz makyajı hakkında adım adım resim yada video eklemen mümkünmü? önce normal göz makyajıyla başlamak istiyorum set aldım far seti ama beceriksizliğim yüzünden daha kullanamadım :KK43:(((
tşk ederim hepinize ,beğeninize çok sevindim opuyorumnanaktan
leydi063 canım tabii, uygulamaya - resimlemeye ve bilgiler eklemeye çalışacağım yerimseniben

hayırlı olsun topiğiniz.jöleli eyeliner denedik (farla) evet gayette güzel oldu.teşekkür ederim paylaştığınız için.

hayırlı olsun topiğiniz.jöleli eyeliner denedik (farla) evet gayette güzel oldu.teşekkür ederim paylaştığınız için.

tşk ederim canım ...sevindim beğendiğine sonucuolumunekankayizsmile
kullandığım ve işime çok yarayan bir yöntemdir...
her renkte eyeliner yaratabiliyor ve makyaja uyarlayıp ,o bütünlüğü yada zıtlığı yakalayabiliyorum bu sayede...:lepi:

evet arkadaşlar bir tutorıals ...

adım adım makyajı resimlemeye çalıştım,uygun anlaşılabilir bir dille de kısaca anlatmaya gayret ettim ...

siz renkleri ve işlemleri kısmen de kullanmayı tercih edebilirsiniz.
sizin zevknize ve yaratıcılığıza kalmış...
günlük tonlar'ı kullandım, ama iddialı (zıt,örtüşen) tonlarla aynı teknik ile bir gece makyajı da elbette yapılabilir...

dip not;resimdeki simetrik konulan noktaları birleştiriyoruz tabiiki:)))
yine de yazmakta fayda var...
bu yöntemi kendim keşfettim,yada öyle biliyorum ben hiç karşılaşmadım ...
bilinen selebant ve kartvizit ile yapılan yöntemleri de var ,liner ile ilgili onları da deneyebilirsiniz..
ama en iyi yöntemin ,
''deneme - yanılma yöntemi '' olduğunu söyleyebilirim :KK66:

1noi.jpg

2noo.jpg

3noj.jpg

4nou.jpg

makyajın bitmiş hali

81190163.jpg

Canım oncelıkle hayırlı olsun baslıgın..tarafsız ve dogru bir başlık olacagına dair hiç bir suphem yok,cok guzel oldu.ellerine saglık.

canım güzaydın hayırlısı olsun:nazar:
pandoram sensin değil mi???nick değişmiş ama o güzel gözleri tanımamak a.s.
mümkün değil gibi :1hug:

aynen ya bende dırek guzel profılınden tanıdım,hıc duraksamadım bıle

X