Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bu makyajımda takma kirpik yoookkkk...
pastel'in mascarası lacivert tüpte altın rengi kapağı var ,resimlemeyi unuttum ...harika bişi
sürüştende belki,nasıl sürdüm şöyle, rimeli sabit tuttum,kirpikleri rimele doğru baskı ile kapatarak birkaç defa da sürdüm ...
yeşil -sarı ve kahve tonları ile yaptım makyajımı çift eyelınerlı....
bu makyajı sevmedim ,sadece emeğe yazık olmasın dedim ..
bu makyajda ise takma kirpik var ..
görünen pırıltılar ise,mavi simli eyelınerla yapıldı..
lolita canım ben SHEmarka allık kullanıyorum 2 rengi var kullandığım ..gerek kalıcılık gerekse dokusu ve duruşlarından çok memnunum tavsiye ederim ..ayrıca çok ta ekonomik fiyattalar ..bu arada cnm kalıcılık yönünden hangi allığı önerirsin:26:
çokkk güzeller ya her ikiside
maviliyi beğenmedim diyon ama oda çok başarılı olmuşşş inan
bak koğuş anası beğendiyse tamam ona göre :90:
tmam o zaman,sen beğendiysen ötesi yok ablam bana laf düşmezz:83:
lolita canım ben SHEmarka allık kullanıyorum 2 rengi var kullandığım ..gerek kalıcılık gerekse dokusu ve duruşlarından çok memnunum tavsiye ederim ..ayrıca çok ta ekonomik fiyattalar ..
nil çok beğendim makyajlarını yaa
güneşli bir havayı bulmuşken ve düzgünce resimlemek için bir makyaj yapayım dedim..
geceleri resimlemek inanılmaz zor ,karanlık oluyor vs vs..
bihter tarzı bir makyaj oldu günlük çok rahat kullanılabilir..
yalnız fondoten sürmeye üşendim kusura bakmayın ,
yoksa daha hoş bir makyaj çıkacaktı ortaya..siz yapınca sürersiniz ..:81:
İşte burdaaaa.Aklıma Vizontele geldi.
Kadın karpuzcu kocasına yeni sütyen aldım göstereyim mi diyor.
O da hani nerede ?
Burada olmaz evde gösterirsin
Aksaray hee
tşk ederim candy 'im ...
phil ablam ..sizlere fkir olur diye ekledim ben çok iyi bulmadım o makyajımı gerçekten ..yinede emek verdim diye yayınladım ..
çok tşk ederim ..
bu arada gelin makyajı yaptım ,aksesurlarım bile vardı ...ve pür full makyaj yaptım tıpkı bir gelin misali onuda yayınlayacağım en kısa zamanda..gelin adaylarına duyurulurr
cidden çok başarılısın bu makyaj işinde profesyonel olarak düşünsene sen bunu
öyle miiinil'cim kızımada gösterdim beğenmediğin makyajı,kızımda çokkk beğendi
sana selamı var,ve seni kutluyor canım yeteneğinden dolayı.
öyle görüyor ve düşünüyorsan ne mutlu bana ablacım ..
ama bu tarz bir düşüncem yok ...
bloğum ve bu topik bana yetiyor ,
bu konuda az da olsa faydam dokunuyor ise ve
görsel bir beğeni yaşatabiliyor isem bana yeter fazlası ile hemde...
arkadaşlar bu makyajımda takma kirpik yoookkkk...
pastel'in mascarası lacivert tüpte altın rengi kapağı var ,resimlemeyi unuttum ...harika bişi
sürüştende belki,nasıl sürdüm şöyle, rimeli sabit tuttum,kirpikleri rimele doğru baskı ile kapatarak birkaç defa da sürdüm ...
yeşil -sarı ve kahve tonları ile yaptım makyajımı çift eyelınerlı....
bu makyajı sevmedim ,sadece emeğe yazık olmasın dedim ..
bu makyajda ise takma kirpik var ..
görünen pırıltılar ise,mavi simli eyelınerla yapıldı..
canım çok tşk ederim ...elf ten almıştım hiç beğenmedim ,1 tane de taşlı var yurt dışından aldığım 1 makyajımda kullanmıştım hatırlarsan o fazla bu tarz makkyajlara bende hani kozmetiklerde hatta 1 milyoncularda satılan çin malı olan takma kirpikler varya ondan aldım ve bu o ,elf ten çok daha iyi kullanımıNilcim beğenmedim diyosun ama süper olmuş aşkım...
ayrıca takma kiripk mavi makyajında okadar doğal duruyoki yazmasaydın anlamazdım ben.. emeğine ellerine sağlık.. canım takma kirpiklere ne ödedin ??
canım çok tşk ederim ...elf ten almıştım hiç beğenmedim ,1 tane de taşlı var yurt dışından aldığım 1 makyajımda kullanmıştım hatırlarsan o fazla bu tarz makkyajlara bende hani kozmetiklerde hatta 1 milyoncularda satılan çin malı olan takma kirpikler varya ondan aldım ve bu o ,elf ten çok daha iyi kullanımı
çok tşk ederim
bitanesin sen varya.. düşünüp duruyodum çok pahalı diye bide ucuzlara cesaret edemiyodum kirpiklrimi yolar atar diye.. sen den duydumya 1 milyoncu diye yarın çıkarım ben almaya varya
en som yeşil sarı kahve tonunda yaptığım ve takma kirpiksiz olan makyajını
ve bihter tarzı dediğini çok beğendim
koyu olan özel gece için yapılan bir makyaj gibi
oda çok güzel
ama ben okadar cesur değilimdir
gece bir yere gidilicekse bile kullanamam o stili
ama taşımakta önemli kimindede göze batmıyor
yok canım birşey olmuyor ama onların kendi yapıştırıcıları bir işe yaramıyor özel satılan takma kirpik yapıştırıcıları var siyah olanını al özellikle:1
sağol canım.... öpüyorum
canisimm mükemmelsin mükemmeeellll yeni makyajlarina hasta oldummm
fondotene ihtiyaacin bile yok vallahiii:81:
leopar ve gelin makyajinida sabirsizlikla bekliyoorumm
canım yüzün cok müsait makyaja yüz hatlarına bayıldım.yalnız bazı makyajlarında dikkatimi çeken şey gözlerin çok kanlanmıs.lensten mi yoksa yogun makyajdan mı kaynaklanmıs bilmiyorum .ama bu bile gölge düşürememiş inan makyajlarının güzelliğine.ayrıca inan lensi yakıstırdığım ilk insansın.
doğa'cım haklısın ... geçmiş sayfaları inceler arkadaşlarımız..cnmmmm son makyajına bayıldımm ben yineeee.. eline saglıkkk
buarada vitamin soranlar olmus ben pek önermiyorum cok kullanımını,cunku yediklerimiz yeterli oluyor aslında.. ama eski yazdıklarımızı kızlarla okursanız bilgi olur.. neye ihtiyacınız var ona göre alırsınız