Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

anladım hııımmm...seninde aramızda olmandan çok mutlu oldum...özel msjlaşalım sonra...bilgiler için çok tşk ederim...benim hastalığım iltihaplı eklem romatizmanın bir çeşidi..öyle korkunç bişey değil...vitamin kullanma zamanımın geldiğini düşünüyorum...neyse özelden sonra görüşürüz... tekrar bilgilendirmen için tşk. ederim...

ddooggaacıım erzincanı şimdi gördüm...erzincanı görmüşlüğüm kalmışlığım ve kan bağım var...severim oraları...canım tekrar memnun oldum görüşmek dileğiyle...

Nilim,asil hatunum benim mor makyaja ayrı bittimm.Gözler de şahane zaten..seni çok sewiorumm...:asigim:

teşekkür ederim canım önerilerin için.pazartesi ilk işim eczaneden alacağım.
ne kadar güzel üç işlem yapabiliyoruz.
canım yüzümüze her gün mü süreceğiz,bide 200ml şampuana kaç kapsul karıştıracağız?
yanıtlarsan sevinirim.

tatlım haftada bir-iki sefer yeterli olur sanırım.. canının istemesine göre ayarla,,bazen daha sıkda olabilir..
sampuana kaç tane katılır tam bilemiyorum, bu işin uzmanları sizlersiniz. ama sanırım 2 tane yeter
bu arada kardeş, bir kullanımını daha söyliyim e vitamininin.. cok yaptım bunuda.. badem yada fındık yagı alıyorum bir kaba,iki tanede o kapsulden delip sıkıyorum içine.. kapsulden kalanlarıda yuzume suruyorum arada zemuszemus sonrada sac köküme maske yapıyorum,birkac saat sonrada yıkıyorum..

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım.bunuda deneyeceğim en kısa zamanda.

babyface opuyorumnanaktan
doğa kaydirigubbakcemile5
ve farklı bir deneme...pempe ve siyah bayanssulusmile

Son düzenleme:
Nil seni beğenmekten ben yoruldum sen bu kadar güzel olmaktan yorulmadın halaa.s.a.s.:asigim:

babyface opuyorumnanaktan
doğa kaydirigubbakcemile5
ve farklı bir deneme...pempe ve siyah bayanssulusmile

akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir

Nil seni beğenmekten ben yoruldum sen bu kadar güzel olmaktan yorulmadın halaa.s.a.s.:asigim:

alkisalkisalkis aynenn

aynennkaydirigubbakcemile5

wawww hariika olmuşşşş

Ellerine sağlık çok hoş olmuşsun yine

:kedi:
çoook tşk ederim hepinizeopuyorumnanaktanhihoyyytŞeniz

nilciim yine çok güzel olmuşsun:hooray:...kemik yapın çoook güzel..elmcık kemiklerin çıkık bayılıyorummmmkaydirigubbakcemile...seni birine benzetiyorum ama çıkaramadım henüz...canım eline sağlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…