tatlım ben evigen ampul bulamadıgını söyleyen arkadasları okuyunca, kendi kullanıp memnun oldugum e vitamini kapsulunu önerdim..e vitamini kapsullerini surerek ve hafta bir kez yada iki kez içebilirsin. kilo aldırmaları beklenilen birsey degil.. vucudunu yormadan ben öneriyorum saglık için.. AMAAA HAMİLELİK DURUMUNUZ,KARACİGER VE BÖBREGİNİZDE ONEMLİ HASTALIKLARINIZ VARSA,ALLAH KORUSUN HASTALARADA ŞİFA VERSİN KANSER HASTASI ISENİZ DOKTORUNUZA DANISMADAN ASLA KULLANMAYIN!!!
sen vitamin takiyesi istiyorsan ki bende kullanıyorum öneride bulunayım özelden ama sanırım ben özel mesaj atamıyorum.. o sebepleözel isim pek yazmak istemiyorum, içinde a vit,c vit,e vit ve selenyum bulunduran vitaminleri genc kalmak,antioksiden,kanser koruyucu,beyin ve vucut gelişimi için öneriyorum.. illa gidip cok paralar vermeye gerek yok,ara ara kullan. ama cok sık degil. haftada birkac kez..
arkadaşlar benim size nacizane bir önerim var.. bu arada ben doktorum.. evigen ampül yerine, ephynal 300 mg alın.. içinde 30 tane yumusak jelatinli kapsül var.. ben e vitamini olarak bunu kullanıyorum ve asırı memnunum.. ucundan igneyle deliyorum,, yuzume sürüyorum.. emilimini arttırmak için önerim cok az yagla ( badem yagı.. vs,yada baska bişey) karıstırıp surun eger evdeyseniz..tabi yagsızda surdugum oluyor,cildim parlıyor sanki bir kac gun içinde.. ayrıc kapsulden ben arada içiyorum da, cunku asıl içmek etkili sürmeye göre. delip,sampuan içinede karıstırıyorum..
tatlım haftada bir-iki sefer yeterli olur sanırım.. canının istemesine göre ayarla,,bazen daha sıkda olabilir..teşekkür ederim canım önerilerin için.pazartesi ilk işim eczaneden alacağım.
ne kadar güzel üç işlem yapabiliyoruz.
canım yüzümüze her gün mü süreceğiz,bide 200ml şampuana kaç kapsul karıştıracağız?
yanıtlarsan sevinirim.
tatlım haftada bir-iki sefer yeterli olur sanırım.. canının istemesine göre ayarla,,bazen daha sıkda olabilir..
sampuana kaç tane katılır tam bilemiyorum, bu işin uzmanları sizlersiniz. ama sanırım 2 tane yeter
bu arada kardeş, bir kullanımını daha söyliyim e vitamininin.. cok yaptım bunuda.. badem yada fındık yagı alıyorum bir kaba,iki tanede o kapsulden delip sıkıyorum içine.. kapsulden kalanlarıda yuzume suruyorum arada zemuszemus sonrada sac köküme maske yapıyorum,birkac saat sonrada yıkıyorum..
Nil seni beğenmekten ben yoruldum sen bu kadar güzel olmaktan yorulmadın halaa.s.a.s.:asigim:
Nil seni beğenmekten ben yoruldum sen bu kadar güzel olmaktan yorulmadın halaa.s.a.s.:asigim:
babyface opuyorumnanaktan
doğa kaydirigubbakcemile5
ve farklı bir deneme...pempe ve siyah bayanssulusmile
alkisalkisalkis aynenn
aynennkaydirigubbakcemile5
akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir
akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir
wawww hariika olmuşşşş
Ellerine sağlık çok hoş olmuşsun yine
:1shok::1shok::1shok:
ba-yıl-dım...ohaoldumsmile
p.s. : sevgili Nil, sanırım İzmirdesin sen de... şimdi ben sana hisarönünde bir kahve, yok hatta sınırsız kahve ısmarlıyım sen de bana makyaj yap...:içelim:
:1shok::1shok::1shok:
ba-yıl-dım...ohaoldumsmile
p.s. : sevgili Nil, sanırım İzmirdesin sen de... şimdi ben sana hisarönünde bir kahve, yok hatta sınırsız kahve ısmarlıyım sen de bana makyaj yap...:içelim:
ayyyyyyerimseniben
canım izmir'liyim ,izmr'e yakınım ,ama izmirde yaşamıyorum...
ama bir ayağım orada, sülalem orada..
tayin gereği dolaşıyoruz ...
inan başka birine yapıbilri miyim bende bilmiyorumboshayallersmile
ama olur da koşullar uygun olur ve buluşur isek ,deneriz şansımızı ,neden olmasın ...
bir kahve değil ,bir tebessüm isterim ben ona göre:1hug:
ayyyyyyerimseniben
ama olur da koşullar uygun olur ve buluşur isek ,deneriz şansımızı ,neden olmasın ...
sayfaları dolaşırken bu cevabına takıldı gözüm nekadar hoş bir cevap yüzün kadar kalbinde çok güzel görünen maşşallah canım ya
ayyyyyyerimseniben
senin istediğin tebessüm olsun, ben sana kahkahalar atayım canım benima.s.... ayrıca sen bana makyaj yapmasan da olur, sen kendine yap bizim gönlümüz şenlensin...opuyorumnanaktan