Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heh oldu sanırım ....
son aldığım takma kirpik ile bir çalışma ....zemuszemus
amanin niiiiill delikafadulden hosgeldiiinnn :sm_cool: özledik beaaa Şeniz
yeni cicilerin hayirli olsun cnm hihoyyyt hepside cok güzel duruyo bayanssulusmile
allahım bu kızın elleride çok güzel heryeri güzel nilcimŞeniz
hoşgeldin canım özlettin kendini makkaj niye yapmadın hiç bekliyodum ben yeni yeni makyajlar şu öğrettiğin bantlı şeysi göz makyajını yapıyorum atık yaşasın çok ta güzel oluyo canım ya eşimde çok beğendi geçen akşam sürüştürdümbayanssulusmile
az önce alıntı yaptım ama çıkmamış evigen ampulu saçlarına mı sürüyosun canım ben almışım bundan niye aldıysam duruyo çekmecede eyvahedigeldismile
bide güllü olan paketi beğendim maskemi canım o watsons
öpüyorum canım benim tekrar hoşgeldin...a.s.a.s. yanlız senin şu buz kalııbını denedim süper bişi ama beni fazla kuruttu yaa.. burun yanları falan pul pul oldu soyuldu resmen ... karmadır cildim aslında T yağlı aşırı... siyah noktalar herkez gibi benimde baş belam.. kurtulamadım gitti. burnumun üstü nasıl diyim çilek gibi görünüyo kapatıcam diye canım çıkıyo inanki.. GARNİER düşünüyodum 3lü etki.. bayağı övüyolar.. clean clear kullanıyodum hiç memnun değilim. bide İNNOVA nın maskesini aldım testr denemek için ilk sefer için bayağı iyiydi ama bide sana soruyum dedim kullandınmı canım yada deneyen bi tanıdığın varmı? devam ediyimmi bilemedim...kaydirigubbakcemile5
Anammmm talan ettmişsin hakket tükkanları enişte ne diyor pekiii kaydirigubbakcemile3
akitramm canım indirimden 11 tl ye aldım ...delikafaduldenwuuuuuuuuu hayırlı olsun canım talan etmiisin gercekten
nedicem meybilin konseylırı ne kdra aldın canım ?
ablacım yurt dışından siteden aldım netten ucuza 3.95 dolarcıkbayanssulusmilebu harika ama üstlerinde minicik taşlar var süper valla :lepi:
bacım kaç para bunlar yaaa
gülşenim çok rahat çıkıor da takması öldürüyyordelikafaduldenbide canım takma kirpikler nasıl ... rahat çıkıyomu gözden... fiyatınıda yazarsan tatlişim..
anaaaa kirpiklere baksempatiksalakcinni
yine cok güzelsin bebeemmm:asigim:
kaydirigubbakcemileevett nerelerdesin sen ,bloğunda da paylaşım yapmadın ,sanırım şehir dışında dedim bende... hoşgeldin bebek yüzüm....opuyorumnanaktanNilimmmmmmm uzun bi ara yoktum buralarda.:a015:
Sen ne güzel olmuşsun öle.:asigim:
Lensine ve makyajlarına bayıldım bitanemmmm
Sexi hatunum benmmm paylaşımlarını zewkle takip edicem tekrardana.s.
kaydirigubbakcemileevett nerelerdesin sen ,bloğunda da paylaşım yapmadın ,sanırım şehir dışında dedim bende... hoşgeldin bebek yüzüm....opuyorumnanaktan
bana diyene bak
nil hoşgeldin yinee harikasın
takma kirpik çok hoş olmus
bende kirpik ekletmek ve eklettikten sonra kirpik perması yaptırmak istiyorum acaba bilgin varmı tavsiye edermisin böyle bir işlemi kendi kirpiklerime zarar verirmi?
canım işe mi başladın ?Tatlım şehir dışındayım evet,neti de çok şükür bağlatabildim.Çok yoğunum bu aralar ama fırsat buldukça girmeye çalışacağımm..Güzel yüzünden mahrum kalmak istemiorum çünküboshayallersmile
tşkler nilcim asıl sen hoşgeldin özlettin:)
lens işi azcık beklemede hala kararsızlık yaşıyorum ama büyük ihtimal charm mel ve charm grafhıte olucak tabi sendeki gibi güzel dururmu bilemicem denicem şansımı:)
leydim hoşgeldin ..mapısdayken soramadım lens işini ne yaptın bebğim aklinialirimsmile
bu arada o konu ile ilgili bilgim yok ..ama 35 tl ye eczaneden lumigan alıp kullanabilirsin ilk ay etkisini göstermez ama 3 ayda kirpiklerine inanmazsın o derce söylim ..bende alıcam hatta başlıcam lumigana ..
lumigan bir göz damlası ,yan etkisi kirpik uzatması ..sen yine araştır ..arkadaşım kullanıyor,kız kirpik doldu a.sŞeniz
canım işe mi başladın ?
sorun yok değil mi ?
gel uğra her zaman olumunekankayizsmile
okuduğum kadarıyla bu lumigan, göz içine falan kaçırılmaması gerekiyormuş..
gözün beyazının ve gözün renkli kısmının rengini değiştirebiliyormuş..
bu etkiler geçici mi kalıcı mı bilmiyorum ama..ben tırstım sonradaneyvahedigeldismilekirpik uğruna gözden olmiyim diye.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.
ay canım ne güzel olurdu ama ben ank sen izmir:)
evet sendeki mavi cnm ama senin gözler daha koyu bende az daha açık durur tahminim aslında optikçilerden başka marka bakıyım diyorum ama en iyi marka solotıca sanırım
heh oldu sanırım ....
son aldığım takma kirpik ile bir çalışma ....zemuszemus
leydim hoşgeldin ..mapısdayken soramadım lens işini ne yaptın bebğim aklinialirimsmile
bu arada o konu ile ilgili bilgim yok ..ama 35 tl ye eczaneden lumigan alıp kullanabilirsin ilk ay etkisini göstermez ama 3 ayda kirpiklerine inanmazsın o derce söylim ..bende alıcam hatta başlıcam lumigana ..
lumigan bir göz damlası ,yan etkisi kirpik uzatması ..sen yine araştır ..arkadaşım kullanıyor,kız kirpik doldu a.sŞeniz
canım işe mi başladın ?
sorun yok değil mi ?
gel uğra her zaman olumunekankayizsmile
tebrik ederim bebeğim ,ne mutlu sana ..Öğretim üyeliğine başladım canım üniversitede,sınawlarım mülakatlarım felan wardı.
Sorun yok bitanemopuyorumnanaktan