Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 983372 Eki Görüntüle 983373 Eki Görüntüle 983375 Eki Görüntüle 983377 Eki Görüntüle 983378 Eki Görüntüle 983379
Ikiside 22 numara nike cok temiz hic bir kusuru yoktur 25 tl
Vicco nun onunde fotolarda goruldugu gibi bi kac darbesi var 20 tl
Canim takas dusunmuyorum bu nike lar kuculunce yenisini aldim ayakkabiya ihtiyacimiz yok kiyafet olarakda seninkiler bize kucuk olur canimcnm nıke larınla takas yapalımmı benım albumden
Canim takas dusunmuyorum bu nike lar kuculunce yenisini aldim ayakkabiya ihtiyacimiz yok kiyafet olarakda seninkiler bize kucuk olur canim
buyuk te var ama siz kac yas gıyıyonuz
Canim benimkiler 21 aylik 2,3 yas giymeye baslicaz
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=693323 bu albume bak ıstersen var bıseyler yıne sen bılırsın tabıde
Canim inceledim ama uygun bisey bulamadim cok saol
Canim nikelar son 22,5 olur ama ikisini alirsan digerinide 15 e veririm yani toplam 37,5 olur. Elimde ince mont var ama size kucuk olur canim bebislerimizin aylari yakin canimSpor ayakkabı ihtiyacımız var sadece nıke ların fiyatı sonmu acaba edirnedeyim kargoda olunca artı maliyet biliyorsunuz,birde kızım 16 aylık baharda giyebileceği ince mont yani üst arıyorum elinizde varmı acaba temiz kullanılmış
Nıke ayakkabı 20 tl sizin için uygunsa hacersadan@hotmail adresinden görüşelim lütfen
Özel msj aldım bende cvp yazdım ama özel msj gönderme yetkim yokmuş ulaşmadı mesajım size nasıl haberleşebiliriz rugan ayakkabımız var o yüzden sadece nıke ları almak istiyorum teşekkür ederim görüşmek üzere ben edirnedeyim
Eki Görüntüle 983372 Eki Görüntüle 983373 Eki Görüntüle 983375 Eki Görüntüle 983377 Eki Görüntüle 983378 Eki Görüntüle 983379
Ikiside 22 numara nike cok temiz hic bir kusuru yoktur 25 tl
Vicco nun onunde fotolarda goruldugu gibi bi kac darbesi var 20 tl
ayakkabılar satışta mı?